Omdömen om Xo Dance Academy, Grusåsvägen 12, Växjö

Omdömen om Xo Dance Academy, Grusåsvägen 12, Växjö

XO Dance Academy är en välrenommerad dansskola med en passion för att lära ut dans till både barn och vuxna i Växjö. Med en engagerad och erfaren personal strävar skolan efter att främja dans som konstform och friskvård.

Översikt av Xo Dance Academy

XO Dance Academy är en välrenommerad dansskola med en passion för att lära ut dans till både barn och vuxna i Växjö. Med en engagerad och erfaren personal strävar skolan efter att främja dans som konstform och friskvård.

På Xo Dance Academy är alla barn välkomna, oavsett erfarenhetsnivå eller tidigare dansbakgrund. Skolan erbjuder ett brett utbud av klasser för barn i olika åldrar och nivåer, vilket gör det möjligt för varje elev att hitta en passande kurs för sina behov och intressen.

Med en lämplig belägenhet på Grusåsvägen 12 och generösa öppettider under veckan, är det enkelt för föräldrar att planera in danslektioner för sina barn. Dessutom är skolans hemsida en användbar resurs för att hålla sig uppdaterad om schema, händelser och mycket mer.

För dem som är intresserade av att registrera sig eller få mer information om XO Dance Academy, är det möjligt att kontakta dem via telefon under kontorstid eller besöka deras hemsida för att läsa om kurser, anmälningsförfarande och priser. Med en stark fokus på dansens glädje och gemenskap, är XO Dance Academy den perfekta platsen för barn att utforska sin kreativitet och utveckla dansfärdigheter i en stödjande miljö.

Detaljer om Xo Dance Academy

Xo Dance Academy Xo Dance Academy bilder
Kontaktuppgifter & adress för Xo Dance Academy
Dansskola: 4(4 rezensionen)
 • Grusåsvägen 12, 352 45 Växjö, Sverige
 • https://xodanceacademy.se/
 • +46761706515
 • 3.48 km (Avståndet mellan Växjö centrum och Xo Dance Academy).
Öppettider
Måndag 17 juni 15:30 till 21
Tisdag 18 juni 17 till 21
Onsdag 19 juni 16 till 21
Torsdag 20 juni 15:30 till 21
Fredag 21 juni 16:30 till 19
Lördag 22 juni Stängt
Söndag 23 juni 12 till 13

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Xo Dance Academy för alla att ta del av och välja snabbt.

Dansskola
80% nöjda kunder
Grusåsvägen 12, 352 45 Växjö, Sverige.
Dansskola
100% nöjda kunder
Linnégatan 17, 352 33 Växjö, Sverige (3.15 km).
Dansskola
100% nöjda kunder
Arabygatan 80, 352 46 Växjö, Sverige (3.51 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Xo Dance Academy. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Dator & Nätverks Tekniker

  Dator & Nätverks Tekniker

  15 juni, 2023
  Grymt duktiga dansare
  reply

Post a Comment