Omdömen om Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan, Trollhättan, Riddaregatan 12B

Omdömen om Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan, Trollhättan, Riddaregatan 12B

Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan är en medicinsk klinik som är dedikerad till att ge vård och stöd till personer som lider av psykiska sjukdomar i Trollhättan och dess omgivningar.

Översikt av Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan, Trollhättan

Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan är en medicinsk klinik som är dedikerad till att ge vård och stöd till personer som lider av psykiska sjukdomar i Trollhättan och dess omgivningar. Beläget på Riddaregatan 12B, har denna mottagning öppet måndag till fredag från 08:00 till 16:00, vilket gör det enkelt för patienter att få den vård de behöver under bekväma tider.

En av de mest imponerande egenskaperna hos Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan är dess tillgänglighet för personer med funktionsnedsättningar. Den har en rullstolsanpassad ingång, tillgänglig parkering och toalett, vilket garanterar att alla patienter kan få den vård de behöver i en bekväm och anpassad miljö. Dessutom tar mottagningen emot nya patienter, vilket innebär att personer som söker hjälp för första gången är välkomna att få stöd och behandling här.

Med en dedikerad och professionell personal som är engagerad i att ge högkvalitativ vård, är Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan en plats där patienter kan känna sig trygga och väl omhändertagna. Genom att erbjuda en rad olika behandlingsalternativ och stöd till patienterna, strävar denna mottagning efter att främja positiv mental hälsa och välbefinnande hos sina patienter.

Oavsett om det gäller att hantera kroniska tillstånd eller tillhandahålla akutvård, så är Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan en pålitlig plats för personer som behöver professionell hjälp inom området psykiatrisk vård.

Detaljer om Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan, Trollhättan

Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan, Trollhättan Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan, Trollhättan bilder
Kontaktuppgifter & adress för Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan, Trollhättan
Medicinsk klinik: 5(14 rezensionen)
 • Riddaregatan 12B, 461 34 Trollhättan, Sverige
 • +46104355980
 • 0.31 km (Avståndet mellan Trollhättan centrum och Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan, Trollhättan).
Öppettider
Måndag 20 maj 08 till 16
Tisdag 21 maj 08 till 16
Onsdag 22 maj 08 till 16
Torsdag 23 maj 08 till 16
Fredag 24 maj 08 till 16
Lördag 25 maj Stängt
Söndag 26 maj Stängt

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan, Trollhättan .

ImageDenna vårdinrättning sysslar med bluffakurering. De har skickat mig 3st fakturor på besök jag redan betalt, avbokat eller inte ens bokat ifrån början. Dessutom skickade de vidare en faktura på indrivning trotts att jag bestridit dem.Image

T EngD
28 december 2021

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan, Trollhättan för alla att ta del av och välja snabbt.

Medicinsk klinik
100% nöjda kunder
Riddaregatan 12 B, 461 34 Trollhättan, Sverige.
Samtalsrummet I Väst
100% nöjda kunder
Österlånggatan 64, 462 34 Trollhättan, Sverige (0.24 km).
Medicinsk klinik
80% nöjda kunder
Djupebäcksgatan 21C, 461 32 Trollhättan, Sverige (0.45 km).
Psykolog
80% nöjda kunder
Föreningsgatan 5, 461 30 Trollhättan, Sverige (0.5 km).
80% nöjda kunder
Stridsbergsgatan 5, 461 32 Trollhättan, Sverige (0.73 km).
Psykoterapeut
80% nöjda kunder
Storgatan 21, 461 30 Trollhättan, Sverige (0.74 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Vuxenpsykiatrisk Öppenvårdsmottagning Psykos Trollhättan, Trollhättan. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Pontus Andersen

  Pontus Andersen

  13 december, 2021
  Snabbt o enkelt
  reply
 • Novalie ”Blond” Jörgensen

  Novalie ”Blond” Jörgensen

  22 december, 2021
  Dom va min familj men svek, men bäst är dom.
  reply
 • T EngD

  T EngD

  28 december, 2021
  Denna vårdinrättning sysslar med bluffakurering. De har skickat mig 3st fakturor på besök jag redan betalt, avbokat eller inte ens bokat ifrån början.

  Dessutom skickade de vidare en faktura på indrivning trotts att jag bestridit dem.

  reply
 • Per Erik Albinsson (Pelle)

  Per Erik Albinsson (Pelle)

  31 december, 2021
  Trevliga lokaler med hjälpsam och kunnig personal.
  reply
 • 《•Ed B•》

  《•Ed B•》

  18 augusti, 2023
  Exceptionellt värdelösa.
  reply
 • Marianne Jensen

  Marianne Jensen

  18 augusti, 2023
  Den mest värdelösa psykmottagning som jag nånsin varit på.
  reply
 • Jasminka Hunjan

  Jasminka Hunjan

  4 november, 2023
  Värdelös ställe okunskapen personal sjuksköterska som tog prover på min son imorse frågade inte alls hur han mår bemötande är under all kritik läkare har inte träffat honom på 1,5 år ungefär fruktansvärt ingen bryr sig hur han mår fungerar mediciner de ingen psykiatri mottagning de riktig dårhus okunskapliga idioter vet ni hur man behandlar patienter spc med psykiska besvär jobbar själv på Näl sjukhuset och vet hur man ska bemöta och behandla patienter
  reply

Post a Comment