Omdömen om Väsby Läkargrupp, Kanalvägen 1A, Upplands Väsby

Omdömen om Väsby Läkargrupp, Kanalvägen 1A, Upplands Väsby

Välkommen till Väsby Läkargrupp, din lokala vårdcentral i Upplands Väsby. Vi är här för att erbjuda högkvalitativ och personlig vård till alla våra patienter. Vårt team av erfarna läkare och sjuksköterskor strävar kontinuerligt efter att ge dig den bästa vården, oavsett dina behov.

Översikt av Väsby Läkargrupp

Välkommen till Väsby Läkargrupp, din lokala vårdcentral i Upplands Väsby. Vi är här för att erbjuda högkvalitativ och personlig vård till alla våra patienter. Vårt team av erfarna läkare och sjuksköterskor strävar kontinuerligt efter att ge dig den bästa vården, oavsett dina behov.

Vår vårdcentral är bekvämt belägen på Kanalvägen 1A och har generösa öppettider måndag till fredag. Vi hälsar både nya och befintliga patienter varmt välkomna för att boka en tid för en undersökning, rådgivning eller annan vård. Vi förstå att livet kan vara hektiskt, och vi försöker alltid att vara så tillgängliga som möjligt för att passa in i våra patienters olika scheman.

Väsby Läkargrupp bilder

Väsby Läkargrupp bilder

Vi är stolta över att kunna erbjuda tillgänglighet för alla, med rullstolstillgänglig hiss, ingång, parkering och toalett. Vi strävar efter att skapa en inkluderande och anpassad miljö för alla våra patienter.

Vårt team är dedikerat till att erbjuda den bästa vården och hjälpa dig att må så bra som möjligt. Oavsett om du behöver en akutundersökning eller en regelbunden hälsokontroll, är Väsby Läkargrupp här för att ta hand om dig.

Väsby Läkargrupp bilder

Väsby Läkargrupp bilder

Kontakta oss på 0859421040 för att boka en tid eller för att få mer information. Vi ser fram emot att kunna ta hand om dig och dina hälsobehov på Väsby Läkargrupp.

Detaljer om Väsby Läkargrupp

Väsby Läkargrupp Väsby Läkargrupp bilder
Kontaktuppgifter & adress för Väsby Läkargrupp
Vårdcentral: 5(82 rezensionen)
 • Kanalvägen 1A, 194 61 Upplands Väsby, Sverige
 • +46859421040
 • 2.22 km (Avståndet mellan Upplands Väsby centrum och Väsby Läkargrupp).
Öppettider
Måndag 15 juli 08 till 17
Tisdag 16 juli 08 till 17
Onsdag 17 juli 08 till 17
Torsdag 18 juli 08 till 17
Fredag 19 juli 08 till 17
Lördag 20 juli Stängt
Söndag 21 juli Stängt

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Väsby Läkargrupp .

ImageAldrig samma läkare får dra allt gång på gång. Upplever inget intresse för mig som patient, stressade läkare. Vi böt vcImage

Inegerd Eriksson
7 november 2023

ImageTotalt okontaktbara skulle bli uppringd under dagen enbart för att förnya recept väntat nui 6 timmar inget har häntImage

Inga lill Hallin
22 augusti 2023

ImageHar varit nöjd till idag. Fick otroligt otrevligt bemötande när jag försökte boka tid till min son. Vi byter vårdcentral idag!Image

Elin Andersson
19 juni 2023

ImageTillmötesgående och flexibelt bemötande. Däremot är det väldigt frustrerande att det enda sättet att få tid är att ringa och boka en tid för att bli uppringd för att boka en tid.Image

David Westerlund
1 juni 2023

ImageFantastiskt bemötande Jag var hos er med min dotter som upplevde det jobbigt att ta blodprov. Jag fick bästa bemötandet och stöttning av både läkare, ssk och receptionen. TUSEN TackImage

Anna Alenklint
19 april 2023

ImageOm jag hade möjlighet skulle jag ge det en noll, men vilket slöseri med tid, vilken otrolig frustration jag har, hur inkompetent, de kollar mig inte ens, vad de hade att berätta för mig att de skulle ha gjort under telefon...Image

stephanie garcia
17 februari 2023

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Väsby Läkargrupp för alla att ta del av och välja snabbt.

80% nöjda kunder
Kanalvägen 1A, 5tr, 194 61 Upplands Väsby, Sverige (0.01 km).
Kiropraktikmottagning
100% nöjda kunder
Kanalvägen 3A, 194 61 Upplands Väsby, Sverige (0.06 km).
Sjukgymnast
80% nöjda kunder
Kanalvägen 3 A 4tr, 194 61 Upplands Väsby, Sverige (0.06 km).
Byggnadsrenovering
80% nöjda kunder
Kanalvägen, 194 61 Upplands Väsby, Sverige (0.17 km).
100% nöjda kunder
Kanalvägen 7, 194 61 Upplands Väsby, Sverige (0.22 km).
100% nöjda kunder
Kanalvägen 7A, 194 61 Upplands Väsby, Sverige (0.22 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Väsby Läkargrupp. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Jenny Damberg

  Jenny Damberg

  16 juli, 2016
  Träffade ”specialist”läkaren Stefan Rykowski (Spec.öron-näsa-hals-sjukdomar). Vi gick dit då patienten inte känt vare sig lukt eller smak på ca tre månader och är kroniskt täppt. Han undersökte patienten knappt, ville ge denne _ännu mer_ nässpray trots att de flertalet sorter som tidigare skrivits ut ej givit något som helst förbättrat resultat, snarare försämrat läget och hävdade att det hela beror på en tidigare operation och att den läkaren som utförde operationen måste ha gjort något fel trots att de första 2½ åren efter operationen inte innebar några problem alls. Vid frågan om hur det kan komma sig att allt fungerade perfekt i 2½ år efter operationen ryckte läkaren bara på axlarna och hävdade att patienten ”får vänta och se om det blir bättre”.
  Inga prover togs, ingenting konkret gjordes.
  Nonchalant bemötande och nedlåtande attityd. Nära två månaders väntan på ett fyra (4) minuters besök som ingenting gav förutom ilska och frustration.
  Rekommenderas ej!
  reply
 • Suzanne Hugoson

  Suzanne Hugoson

  19 augusti, 2016
  Vi går gärna till Väsby Läkargrupp, både vuxna som barn. Snabb återkoppling vid tidsbokning och vi upplever definitivt att de läkare vi träffar (bla Stefan Rykowski) är kompetenta och professionella.
  reply
 • Andreas Majunie

  Andreas Majunie

  13 september, 2016
  Väldigt flexibla och hjälper till när man behöver det.
  Måste säga emot andra recensioner här och säga att Stefan Rykowski är grym. Hjälpte mig även när jag inte hade en bokad tid.
  reply
 • Mia Gassama

  Mia Gassama

  12 mars, 2017
  Sämsta vårdcentralen som finns! Träffade en inkompetent, kall och otrevlig läkare vid namn Carl. Fruktansvärt patientbemötande och ingen som helst förmåga att lyssna in och vilja förstå patienten han hade framför sig. Det var det mest otrevliga och kränkande läkarbesöket jag varit med om och när man söker vård ska man inte behöva bli behandlas på det sättet.
  reply
 • Andreas Garamvölgyi

  Andreas Garamvölgyi

  17 maj, 2017
  Dåligt. De svarar aldrig i telefon och har inga samtalstider och jättelånga väntetider för besök.. Förmodligen har de plockat på sig för många kunder som de är husläkare för och så har de för lite personal. Hur som helst dålig service.
  reply
 • Marie Tengroth

  Marie Tengroth

  24 maj, 2017
  Kunnig personal med hjärtat på rätta stället
  reply
 • D

  D

  1 september, 2017
  Vänlig personal och hjälpsam
  reply
 • Ramino Ram

  Ramino Ram

  2 januari, 2018
  Gick till drop in 2 gånger och en gång till läkare under 3 dagar. Alls gånger sa de att jag endast har lättare infektion i halsen och att jag får gå hem och vila. Åker till Löwenströmska samma vecka å jag får antibiotika 3 om dagen för att det var sån kraftig infektion. Deras drop in är skit å läkaren gjorde knappt nåt gick max 20 sekunder
  reply
 • Signe S

  Signe S

  4 oktober, 2018
  Trotts att mina provsvar visar förhöjda värden och att en läkare på Danderyds akut sagt vilka prover som bör tas så gör läkaren ingenting och säger att hon inte tror på att jag är sjuk och påstår att jag är psykiskt sjuk och mår psykiskt dåligt, kan tillägga att detta besked gavs över telefon. Så utan att utreda vidare så dras denna slutsats, hemskt bemötande. Känner mig kränkt….
  reply
 • Tii H

  Tii H

  14 oktober, 2018
  Så otrevliga läkare och arrogant okunnigt motagande med förutfattade meningar om patienter fyyyy kan ej rekommendera detta stället för några med behov av förståelse eller medicinsk rådgivning eller hjälp mera med komplicerade åkommor eller sjukdomar,knappt med ens allmänna vanliga krämpor.
  reply
 • Daniella norén

  Daniella norén

  16 oktober, 2018
  Har gått hos vlg sen jag liten. Varit hos flera olika läkare hos vlg under den senaste tiden angående problem med magen etc men aldrig fått hjälp. Väntade över en månad för att få en ny tid. Gick idag och nämnde att ingen hjälpt mig, Katarina avvisade med ett ”Då får du byta vårdcentral”. Jo tack, det har jag gjort nu. Om ni vill träffa läkare som inte bryr sig ett skvatt om er hälsa / inte vill hjälpa kan jag rekommendera detta ställe.
  reply
 • Marie Björk

  Marie Björk

  20 november, 2018
  Öppningsfrasen när läkaren Katarina tog emot var inte som väntat hej och välkommen utan kort, detta är en akuttid på 10 minuter! Hon hade lika gärna kunna sagt, rappa på jag är 20 minuter sen. Kändes lika …

  Föreslagen behandling, Alvedon och kanske ta tjänstledigt ett tag! Vilken värld lever hon i……………Har varit patient/kund på VLG sedan de öppnade i början på 80-talet men idag vet jag inte längre, bemötandet är inte detsamma idag från många av läkarna.

  reply
 • Mia Grahpe

  Mia Grahpe

  10 januari, 2019
  Trots jättelånga väntetider fick jag inte träffa min läkare, bara flera olika vikarier, och vikariers vikarier, välj annan vårdcentral
  reply
 • Erika Ledin

  Erika Ledin

  16 februari, 2019
  Har gått så många år på väsby läkargrupp ändå sedan de bytte lokaler.Har varit då nöjd tills ett par år sedan.De bästa har slutat eller tar bara företagskunder.En läkare tog samma tops på min dotter och mig när vi tog streptockok prov och sa sedan bara oj då.. har varit hos 3 andra läkare som jag själv fått översätta åt..och en tog det 10 minuter att hon ens förstod vad jag sökte för ..så syns att detta företag körts i botten..däremot sköterskorna är fantastiska
  reply
 • Johan Olsson

  Johan Olsson

  21 mars, 2019
  En tämligen normal vårdcentral som jag tyvärr upplever har hamnat på dekis.

  Jag har gått hos dem i många år, ända sedan de var på sitt gamla ställe i InfraCity. I början upplevde jag dem som snabba, effektiva och med ett bra patientbemötande. Under åren har jag tyvärr känt att de utvecklats åt klart fel håll och under de senaste åren har jag nog aldrig träffat samma läkare mer än en gång. Det finns ingen kontinuitet i dialogen med dem och varje gång börjar man om på noll.

  Under mitt sista besök blev det tämligen uppenbart att jag som patient bara är en nummerlapp som man vill bli av med så fort som möjligt för att kunna ta in nästa från väntrummet. Jag har numer listat mig på en annan vårdcentral.

  reply
 • Carl K

  Carl K

  21 mars, 2019
  Super trevliga läkare, enkel och rak på sak!
  Jag tror att om man själv är trevlig blir man bemött bättre.
  reply
 • En En

  En En

  12 december, 2019
  Har diagnosen gikt i stortåns inre led. Träffade i april 2018 !!! en ST- läkare som remiserade mig att lämna ett blodprov och sedan ”om max ett par veckor kommer dem med svar från labbet och då få jag träffa en läkare som ska prata med mig och vidtar vidare åtgärder”. Idag är år 2019!!! Har hänt ingenting! Inga svar på blodprovet, inga läkarbesök. Vilket idioti! Har bytt vårdcentral.
  reply
 • Petra Degerlund

  Petra Degerlund

  23 december, 2019
  Tycker mig aldrig ha blivit trevligt bemött nere på VLG. Försök till att förminska de problem man kommer dit för. Var där med dottern idag och läkaren sa att det är ingen fara med henne. Påtalade att hon varit besvärad länge av sin hosta, önskade få recept på hostmedicin som jag vet hjälpt hennes syster när hon hade samma bekymmer. Läkaren hävdade då att hostmedicin är ett påhitt som inte fungerar och ville ej skriva recept. Jag gav mig inte då jag visste att den hjälpt mitt andra barn och tillslut skrev hon recept, men mumlade att det här kommer ändå inte hjälpa. ” Ge henne te, det fungerar”

  Långa väntetider! Trots bokade besök sker dessa inte på bokad tid

  reply
 • Susan Jacobsson

  Susan Jacobsson

  24 december, 2019
  Omöjligt att få en tid!!!
  reply
 • Annika Altefalk

  Annika Altefalk

  11 januari, 2020
  Mycket trevlig personal i receptionen, aldrig något strul och bara glada miner.
  Jag har fått väldigt bra läkarhjälp vid flera tillfällen, nu senast av dr Cesar.
  Har också vaccinerat mig några gånger, alltid med trevliga sköterskor.
  reply
 • Siv Schaerlund

  Siv Schaerlund

  19 januari, 2020
  Har gått hos VLG sedan dom startade sin verksamhet. Läkarna har varit fantastiska under dom här åren.
  Tyvärr har det blivit så fruktansvärt dåligt. Ny läkare varje gång. Var idag på lättakuten och fick träffa en läkare som heter Katarina, totalt ointresserad. Jag ville ha en röntgen för att jag eventuellt har en spricka i revbenet men fick till svar att man inte röntgar det. Gå hem och ta två Alvedon och en Ipren så blir det bra. Men du kommer ha ont länge. Jag sa att jag hade ramlat över ett skottkärrehantag men hon tänkte skriva i journalen att jag gått in i en dörr. Jag fick rätta henne. Usel läkare, kommer nog byta till en annan vårdcentral. Tråkigt eftersom dom alltid varit så bra.
  reply
 • Sören Lundgren

  Sören Lundgren

  31 januari, 2020
  Alltid bra bemötande, kunniga och trevliga
  reply
 • Christoffer

  Christoffer

  4 februari, 2020
  ist för drop in övergått till chatt med nätdoktor. drop in mån-fre 830-10.. jag vill träffa min läkare, inte chatta med någon låstas läkare över nätet. oacceptabelt
  reply
 • Markus Degerlund

  Markus Degerlund

  28 augusti, 2020
  Efter flera veckor av ihärdig hosta sökte jag hjälp på VLG’s lättakut. Fick träffa en läkare som påstod att alla hostmediciner är placebo och helt verkningslösa. Några dagar efter besöket hostade jag så kraftigt att jag fick en fraktur i ett revben. Valde då att gå till en annan husläkare som skrev ut den receptbelagda medicinen Cocillana-Etyfin som gjorde att hostan minskade markant efter första dosen.

  Företagshälsovården fungerar bra men lättakuten kommer jag inte sätta min fot på igen, tyvärr.

  reply
 • Marianne

  Marianne

  6 september, 2020
  Trevligt bemötande
  reply
 • Anna-Karin

  Anna-Karin

  17 september, 2020
  Lätt att få akuttid, bra mottagande av sköterskan som bokade tiden, labbet och läkaren. Receptionen kändes inte så tillmötesgående.
  reply
 • Anna Paulsson

  Anna Paulsson

  21 september, 2020
  Utomordentlig service o kunniga sköterskor och läkare.
  reply
 • Suburbanfriends

  Suburbanfriends

  21 oktober, 2020
  Otroligt otrevliga
  reply
 • Tina Lövgren

  Tina Lövgren

  22 oktober, 2020
  Känner att jag alltid blivit tagen på allvar och fått den hjälp jag behövt. Absolut kan jag hålla med om att det är svårt att få tid men när det varit mer brådskande så har jag fått tid samma dag. Nöjd med alla de läkare jag stött på!
  reply
 • Malin Nilsson

  Malin Nilsson

  25 november, 2020
  Otrevlig personal vid bokning av läkartid. Känns mest som om jag är ett onödigt avbrott i fikastunden. Hur vore det med en charmkurs till uppringande sjuksöterska?
  reply
 • Magnus Persson

  Magnus Persson

  10 december, 2020
  Absolut sämsta VC jag vart på, nonchalans, inkompetens, dåligt bemötande verkar vara ledord i denna verksamhet. Extremt hög personalomsättning bland läkare, helt omöjligt att få tider. Fawlty Towers är troligen en förebild för detta företag.

  Akta er.

  reply
 • Kent Söderberg

  Kent Söderberg

  17 december, 2021
  Som patient blir man något förvånad när man träffar en läkare som inte presenterar sig, är arrogant och otrevlig i kommunikationen. Efter fyra minuters undersökning säger läkaren att nu kan du tala om för din hustru att du inte har cancer. Läkaren gör säkert rätt diagnos men som patient känner man att hans uppförande inte stärker förtroendet att VLG har valt rätt läkare att möta sina patienter.
  Ett förslag till VLG är att samla personalen och gå igenom hur man möter sina patienter innan ert varumärke fläckas.
  reply
 • Behrooz Afsharazad

  Behrooz Afsharazad

  18 december, 2021
  Otrevlig och okunnig personal vid rådgivning/bokning av läkartid som inte vet vilka regler gäller när man söker vård hos en vårdcentral som man inte är listade. Ta reda på fakta innan ni nekar vård.
  reply
 • Maria Palm

  Maria Palm

  20 december, 2021
  Har varit listad här sen starten typ 1988. Suveräna husläkare fram till för ca 2-3 år sedan, då det var katastrof med hög omsättning och nya läkare varje besök. Men nu äntligen får jag samma trevliga, proffsiga och omsorgsfulla bemötande av en läkare igen! Tack!
  reply
 • Emma-Sofi Modigh

  Emma-Sofi Modigh

  22 december, 2021
  Bra husläkare, dock verkar det ha blivit stor omsättning på läkare där just nu.
  reply
 • tomas jansson

  tomas jansson

  22 december, 2021
  Trevligl och duktig personal bra support… Måndagar lite längre väntetider men ok
  reply
 • Gunilla Norén

  Gunilla Norén

  5 januari, 2022
  Håller med den som skrev Faulty Towers…..
  Efter 40 minuter av väntan och ingen doktor så frågade jag hur länge ska jag vänta? Jag hörde dr A men inget hände. Receptionen svarade : men vad konstigt!! Jag gick.
  En timme efter min bokade tid ringer dr A frågar om jag är kvar……..?! Kan jag komma tillbaka för nu har han tid ……
  Han hade två (2) tidböcker??? Så han hade inte sett min bokning, men receptionen hade ju meddelat min ankomst.
  Inte en fråga hur jag mår eller om vi kan lösa något på telefon, bara att han inte gjort fel utan bla bla bla.
  Om patienten inte är viktig vad har vlg då för funktion???
  Herr Kaiser kanske ska se om sitt hus och Fru Swenonius ska också se till att man får den vård man behöver………….
  reply
 • Siva kumar Nare

  Siva kumar Nare

  6 januari, 2022
  Oj
  reply
 • Ramin Biyouki

  Ramin Biyouki

  6 januari, 2022
  Efter endast 2 blodtrycksmätningar och efter påminnelse om att läkaren Cesar skulle ha ringt mig får jag ett kort hastigt samtal med besked om att jag riskerar stroke om jag inte omedelbart börjar ta den medicin han skriver ut och påskyndar och stressar i samtal om att han måste ringa några andra och slänger på luren,utan att säga hejdå ens,om situationen är så allvarligt varför behöver jag påminna kliniken om att Cesar ar skulle ha ringt mig, varför sånt besked per telefon så hastigt och varför inte ta flertal mätningar under 24 timmar så att man kan ge en rätt 100% diagnos
  Cesar efter din attityd och sättet att hantera mitt hälso bekymmer borde du själv lämna in din läkar legitimation, du är på fel plats gubben
  reply
 • Pierre

  Pierre

  24 november, 2022
  Helt värdelös vårdcentral!

  Omöjligt att få telefontid, otrevliga i receptionen när man påpekar det och ber än testa imorgon igen. Ringt 7 dagar i rad för att försök få en tid, slutar med att växel lägger på då det inte finns några lediga telefontider.

  Fundera på att göra något annat istället, för vårdcentral kan ni uppenbarligen inte driva.

  reply
 • Dash Yesu

  Dash Yesu

  24 november, 2022
  Läkaren har inte respekt! Han vill inte ens förstå vad jag säger och ville inte hjälpa, samtidigt han kom sen till jobbet!
  reply
 • Peter Berg

  Peter Berg

  24 november, 2022
  De byter läkare stup i kvarten
  reply
 • Kari Taponen

  Kari Taponen

  26 november, 2022
  Alltid jätte bra snabba svar på prover ock vid förnyande av recept
  reply
 • Siv Nilsson

  Siv Nilsson

  26 november, 2022
  Här har det bara blivit sämre och sämre. Otrevliga och nonchalanta läkare ( med något enstaka undantag ) Svåra att nå på telefonen, man får hålla på i flera dagar för att få fram sitt ärende. Jag ska byta vårdcentral fast jag gått här länge. Nu får det vara nog.
  reply
 • Birgitta Karpmyr

  Birgitta Karpmyr

  27 november, 2022
  När jag väl fick träffa en läkare (det var inte självklart trots att jag bokat tid) fick jag i en enda kort otrevlig mening höra att han inte tänkte diskutera den ordination jag fått på telefon – trots att 1177 med fler starkt avråder från den typen av behandling.
  När jag sedan gick in och läste min journal såg jag flera faktafel, bl.a. har jag fått en diagnos jag aldrig ens sökt för.
  Har försökt få kontakt med verksamhetschefen för VLG tre gånger men inte fått någon återkoppling alls.
  I rättvisans namn har jag träffat en väldigt seriös läkare sedan dess. Hon är anledningen till att jag fortfarande stannar kvar (tyvärr är hon utlånad för tillfället – hoppas hon kommer tillbaka snart).
  Men i stort är inkompetens och arrogans ord som bra beskriver VLG numera. Här tycks man sätta en heder i att göra sina patienter ledsna och otrygga.
  reply
 • Mats Holmström

  Mats Holmström

  27 november, 2022
  Rekommenderas inte då den så kallade doktorn skicka hem mig med akuta smärtor i min rygg och sa att jag ska äta Alvedon. Nu efter 4 veckor, fortfarande ont,måste sitta på golvet i duchen. Hade detta varit för 100 år sen så hade han fått leva o bergen i hopp om att människorna som jagade han skulle ge upp.
  reply
 • Lena Björkholm

  Lena Björkholm

  3 december, 2022
  Väsby Läkargrupp har varit fantastiskt, ända tills Dr Kry köpte.
  Riskkapitalister som inte bryr sig det minsta om människor. Fullkomligt omöjligt att komma i kontakt med. Sista läkaren jag träffade, synnerligen arrogant och totalt ointresserad.Fast det klart, kvinna och 60+, inte mycket att bry sig om! Min man har väntat i 3 veckor på svar från en lungröntgen. Tack o Adjö!
  reply
 • Marduk

  Marduk

  7 december, 2022
  Duktiga läkare och sjuksköterskor!
  reply
 • Hans Hermansson

  Hans Hermansson

  11 december, 2022
  Alltid nöjd, bra service.
  reply
 • Robert L

  Robert L

  12 december, 2022
  Riktigt dåligt då frugan hittade knöl i bröstet och gick på en undersökning. Läkaren tyckte att detta måste undersökas vidare och skulle skicka efter en remiss. Två veckor går och ingen kallelse/remiss har kommit, vi kontaktar vlg igen och frågar vad som hänt. Kundtjänsten kollar och ser att läkaren har inte skickat efter någon remiss, måste ha glömt! Hur kan en läkare glömma något sånt? Sen säger kundtjänst att läkaren kontaktar dig nästa vecka om detta, själv tycker man att läkaren kontaktar en direkt om man har gjort något så dåligt. Kommer byta till en annan vårdcentral då denna är katastrofal!!
  reply
 • Arash Hojabri

  Arash Hojabri

  14 december, 2022
  Sämsta vårdcentral som jag upplevde. Deras akut tider är alltid fullbokad. Deras receptionen, läkare och sjuksköterskor är okunniga och otrevliga. Jag ringde två gånger exakt kl. 7:00 för min son (4 år gammal) och lyckades inte få tid, fast de har noterad angående hans situationen dagen innan. De hänvisar hela tiden till Nära Akut. Deras läkare är värsta som jag träffade, de är inte hjälpsam och deras bedömningen är inte samma som andra läkare som jag träffade i akutmottagningen i sjukhus. Jag rekommenderar absolut inte Vlg Väsby Läkargrupp.
  reply
 • Lisa Östergren

  Lisa Östergren

  19 december, 2022
  Under all kritik. Bara hyrläkare som kommer och går.
  reply
 • na Vem

  na Vem

  20 december, 2022
  Tycker om min nya Läkare mycket förstående o vänlig, DSskor så otroligt duktiga Tog väl hand om mig efter min stora operation Tusen rosor till er alla….
  reply
 • Olivia Mases

  Olivia Mases

  21 december, 2022
  Väldens sämsta läkargrupp läkarna kan inget. Dom skriver ut fel diagnos och sen när man ber om en ny läkare säger dom att dom ej har personal. Dom har givit mig fel asma medicin vilket har givit svåra lung problem
  reply
 • sadaf afsf

  sadaf afsf

  22 december, 2022
  Sämsta mottagningen jag varit på. De bokade om min tid utan att fråga mig och ombokningen var fel då jag hade bokat in två tider eftervarandra och ombokningen var på en. En dag innan min tid når jag fram till dem och då kan de konstatera att man gjort fel och att jag får höra av mig till någon annan då deras läkare går i pension och audika inte längre ska till dem. Så jag har väntat i två månader och jag ska nu tillbaka till min husläkare. Hej och hå.
  Håll er borta från dem, gå till något seröst ställe istället.
  reply
 • Philipp Undisz

  Philipp Undisz

  26 december, 2022
  Eva i receptionen som borde gå en kurs hur man beter sig mot sina patienter. … …
  reply
 • stephanie garcia

  stephanie garcia

  17 februari, 2023
  Om jag hade möjlighet skulle jag ge det en noll, men vilket slöseri med tid, vilken otrolig frustration jag har, hur inkompetent, de kollar mig inte ens, vad de hade att berätta för mig att de skulle ha gjort under telefon…
  reply
 • Anna Alenklint

  Anna Alenklint

  19 april, 2023
  Fantastiskt bemötande
  Jag var hos er med min dotter som upplevde det jobbigt att ta blodprov. Jag fick bästa bemötandet och stöttning av både läkare, ssk och receptionen. TUSEN Tack
  reply
 • David Westerlund

  David Westerlund

  1 juni, 2023
  Tillmötesgående och flexibelt bemötande. Däremot är det väldigt frustrerande att det enda sättet att få tid är att ringa och boka en tid för att bli uppringd för att boka en tid.
  reply
 • Jennifer Pettersson

  Jennifer Pettersson

  8 juni, 2023
  Den i särklass sämsta ”vårdcentralen” ever, kan inte rekommenderas för fem öre.
  reply
 • Anahita Gogani

  Anahita Gogani

  10 juni, 2023
  Dåligt bemötande! Långa väntetider, om man ens får tid. Rekommenderar INTE Väsby Läkargrupp.
  reply
 • Elin Andersson

  Elin Andersson

  19 juni, 2023
  Har varit nöjd till idag. Fick otroligt otrevligt bemötande när jag försökte boka tid till min son. Vi byter vårdcentral idag!
  reply
 • Inga lill Hallin

  Inga lill Hallin

  22 augusti, 2023
  Totalt okontaktbara skulle bli uppringd under dagen enbart för att förnya recept väntat nui 6 timmar inget har hänt
  reply
 • Peter Edin

  Peter Edin

  9 september, 2023
  Nya läkare hela tiden, hög omsättning.
  Ringer inte upp på inbokade telefonsamtal.
  reply
 • Tilda Jonsson

  Tilda Jonsson

  28 september, 2023
  Sämsta jag varit på. EXTREMT nonchalanta och lyssnar absolut inte på de man säger
  reply
 • Inegerd Eriksson

  Inegerd Eriksson

  7 november, 2023
  Aldrig samma läkare får dra allt gång på gång. Upplever inget intresse för mig som patient, stressade läkare. Vi böt vc
  reply
 • Habib Ullah

  Habib Ullah

  14 november, 2023
  Vi fick ett möte med dem och allt de gjorde var att ställa ett par frågor till oss. Det verkade konstigt – varför boka ett personligt möte för bara två frågor? Vad är poängen med att ha appen doctor.se?

  Sedan begärde de ett blodprov men fick oss att vänta i 2 timmar. Senare informerade de oss om att blod bara kunde tas före 10. Detta var förvånande eftersom den tid vi fick var för 10:30 vilket innebär en försummelse från dem att ge oss fel tid och sedan lät oss vänta i ytterligare ett par timmar för att gör det ännu värre, det var stressigt eftersom vi bor lite långt och vi hade en 3 veckors bebis med oss.

  reply
 • Mona Alexson

  Mona Alexson

  6 december, 2023
  Djupt besviken kommer för att få veta svar på provtagn. Bl.a urin prov fråga om det visa nått ja urin var svaret. Sen de övriga proven bara bra men min patientjournal fanns inte, så jag måste börja om från noll igen. Men på 1177 kan jag läsa hela min patientjournal fram till november månad 2023. Även de sista undersökningarna från Danderydssjukhus. JAG TÄNKER INTE GÅ MED PÅ NÅN NOLL STÄLLNING NÄR JOURNALEN FINNS PÅ 1177.
  4 Dec var jag på Vlg. Vad göra .
  reply

Post a Comment