Omdömen om Vallensjö Naturreservat, Upplands Väsby Glesbygd, Upplands Väsby

Omdömen om Vallensjö Naturreservat, Upplands Väsby Glesbygd, Upplands Väsby

Vallensjö Naturreservat är en vacker och fridfull plats belägen i Glesbygden i Upplands Väsby. Det är ett populärt resmål för naturälskare och erbjuder en rad olika aktiviteter för besökare i alla åldrar.

Översikt av Vallensjö Naturreservat

Vallensjö Naturreservat är en vacker och fridfull plats belägen i Glesbygden i Upplands Väsby. Det är ett populärt resmål för naturälskare och erbjuder en rad olika aktiviteter för besökare i alla åldrar.

Naturreservatet är känt för sina fantastiska vandringsleder som passar både för erfarna vandrare och familjer med barn. De barnvänliga vandringarna är särskilt populära och ger en möjlighet för barn att lära sig om naturen samtidigt som de har roligt utomhus.

Vallensjö Naturreservat bilder

Vallensjö Naturreservat bilder

Med sina öppettider dygnet runt ger Vallensjö Naturreservat besökare möjligheten att njuta av den vackra och växlande naturen när som helst på dagen. Besökare kan ta med sig picknickkorgen och spendera en hel dag med att utforska de grönskande omgivningarna.

Utöver vandring finns det också möjligheter för fågelskådning och picknick, och reservatet är ett perfekt resmål för dem som vill koppla av och komma bort från stadens brus.

Vallensjö Naturreservat bilder

Vallensjö Naturreservat bilder

Oavsett om man är ute efter en äventyrlig vandring eller en avkopplande dag i naturen, så erbjuder Vallensjö Naturreservat något för alla. Besökare kan förvänta sig en lugn och fridfull upplevelse omgiven av vacker natur och omgivande grönska.

Detaljer om Vallensjö Naturreservat

Vallensjö Naturreservat Vallensjö Naturreservat bilder
Kontaktuppgifter & adress för Vallensjö Naturreservat
Naturreservat: 5(8 rezensionen)
 • Upplands Väsby Glesbygd, Upplands Väsby, Sverige
 • https://www.lansstyrelsen.se/stockholm/besok-och-upptack/naturreservat/vallensjo.html
 • 3.63 km (Avståndet mellan Upplands Väsby centrum och Vallensjö Naturreservat).
Öppettider
Måndag 15 juli Öppet dygnet runt
Tisdag 16 juli Öppet dygnet runt
Onsdag 17 juli Öppet dygnet runt
Torsdag 18 juli Öppet dygnet runt
Fredag 19 juli Öppet dygnet runt
Lördag 20 juli Öppet dygnet runt
Söndag 21 juli Öppet dygnet runt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Vallensjö Naturreservat .

Imagespåret 1,5 km är bra (lätt att följa) men stigen dit från parkeringen är det lite krångligt med en brant backe uppför ett berg speciellt på vintern inga bänkar eller grillplatserImage

Bo Magnusson
28 november 2020

ImageParkering och stig till naturreservatet finns i Ekeby precis innan Ekhagsvägen 2. Det är en bit att promenera från närmsta buss (ca 16-30 min för de olika bussarna) 539, 524 och 545.Image

Kristin Audell
30 augusti 2020

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Vallensjö Naturreservat för alla att ta del av och välja snabbt.

Naturreservat
80% nöjda kunder
Drottning Kristinas väg, 192 48 Upplands Väsby, Sverige (4.87 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Vallensjö Naturreservat. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Kristin Audell

  Kristin Audell

  30 augusti, 2020
  Parkering och stig till naturreservatet finns i Ekeby precis innan Ekhagsvägen 2. Det är en bit att promenera från närmsta buss (ca 16-30 min för de olika bussarna) 539, 524 och 545.
  reply
 • Bo Magnusson

  Bo Magnusson

  28 november, 2020
  spåret 1,5 km är bra (lätt att följa) men stigen dit från parkeringen är det lite krångligt med en brant backe uppför ett berg speciellt på vintern inga bänkar eller grillplatser
  reply

Post a Comment