Omdömen om Utegym Fyrvallavägen, Fyrvallavägen, Östersund

Omdömen om Utegym Fyrvallavägen, Fyrvallavägen, Östersund

Utegym Fyrvallavägen är det perfekta stället för dem som vill träna utomhus i vacker natur. Beläget längs Fyrvallavägen i Östersund erbjuder detta utegym en unik träningsmiljö för både motionärer och professionella idrottare.

Översikt av Utegym Fyrvallavägen

Utegym Fyrvallavägen är det perfekta stället för dem som vill träna utomhus i vacker natur. Beläget längs Fyrvallavägen i Östersund erbjuder detta utegym en unik träningsmiljö för både motionärer och professionella idrottare.

Med sina generösa öppettider, vilket innebär att det är öppet dygnet runt, ger Utegym Fyrvallavägen sina besökare flexibilitet att träna när det passar dem bäst. Oavsett om det är tidigt på morgonen eller sent på kvällen, finns utegymmet tillgängligt för alla som vill träna utomhus.

Utegym Fyrvallavägen bilder

Utegym Fyrvallavägen bilder

Platsen erbjuder en mängd olika träningsutrustningar, inklusive skivstänger, pull-up bars, och andra utrustningar för styrke- och konditionsträning. Dessutom har platsen också utrymme för olika typer av gruppträning och träning i grupp, vilket gör den till en perfekt destination för både enskilda tränare och träningsgrupper.

Utegym Fyrvallavägen strävar efter att erbjuda en hälsosam och inspirerande träningsmiljö. Med sin vackra omgivning och moderna träningsutrustningar är platsen den ultimata destinationen för alla som vill uppleva utomhusträning på en annorlunda och stimulerande nivå.

Utegym Fyrvallavägen bilder

Utegym Fyrvallavägen bilder

Oavsett om du är en lokalboende eller besökare i Östersund, ta dig tid att besöka Utegym Fyrvallavägen och upplev det bästa av utomhusträning.

Detaljer om Utegym Fyrvallavägen

Utegym Fyrvallavägen Utegym Fyrvallavägen bilder
Kontaktuppgifter & adress för Utegym Fyrvallavägen
Gym: 5(1 rezensionen)
 • Fyrvallavägen, 831 43 Östersund, Sverige
 • 1.17 km (Avståndet mellan Östersund centrum och Utegym Fyrvallavägen).
Öppettider
Måndag 15 juli Öppet dygnet runt
Tisdag 16 juli Öppet dygnet runt
Onsdag 17 juli Öppet dygnet runt
Torsdag 18 juli Öppet dygnet runt
Fredag 19 juli Öppet dygnet runt
Lördag 20 juli Öppet dygnet runt
Söndag 21 juli Öppet dygnet runt

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Utegym Fyrvallavägen .

ImageRiktigt fint initiativ av fastighetsägaren/hyresvärden. Centralt beläget inom området och därmed i nära anslutning till ett antal arbetsplatser. Lugnt i parkliknande omgivning och när till just Björkbackaparken liksom körfältet med motionsspår.Image

Daniel
24 december 2021

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Utegym Fyrvallavägen för alla att ta del av och välja snabbt.

80% nöjda kunder
Museiplan 2, 831 31 Östersund, Sverige (1.55 km).
100% nöjda kunder
Arenavägen 19, 831 32 Östersund, Sverige (1.65 km).
Gym
100% nöjda kunder
Södra Strandvägen 2, 832 43 Frösön, Sverige (2.06 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Utegym Fyrvallavägen. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Daniel

  Daniel

  24 december, 2021
  Riktigt fint initiativ av fastighetsägaren/hyresvärden. Centralt beläget inom området och därmed i nära anslutning till ett antal arbetsplatser. Lugnt i parkliknande omgivning och när till just Björkbackaparken liksom körfältet med motionsspår.
  reply

Post a Comment