Omdömen om Trelleborgs Sportfiskeklubb, Dalköpinge strandväg 2

Omdömen om Trelleborgs Sportfiskeklubb, Dalköpinge strandväg 2

Trelleborgs Sportfiskeklubb är en utmärkt destination för alla sportfiskeentusiaster. Beläget vid Dalköpinge strandväg 2, 231 32 Trelleborg, har klubben ett brett utbud av fiskeaktiviteter och evenemang för besökare i alla åldrar och erfarenhetsnivåer.

Översikt av Trelleborgs Sportfiskeklubb

Trelleborgs Sportfiskeklubb är en utmärkt destination för alla sportfiskeentusiaster. Beläget vid Dalköpinge strandväg 2, 231 32 Trelleborg, har klubben ett brett utbud av fiskeaktiviteter och evenemang för besökare i alla åldrar och erfarenhetsnivåer. Med sitt vackra läge vid havet och omgiven av naturens lugn, är Trelleborgs Sportfiskeklubb den perfekta platsen att koppla av och njuta av fiske i en fridfull miljö.

Klubben erbjuder olika typer av medlemskap och har en rad olika faciliteter, exempelvis båtar för uthyrning och en butik med allt som behövs för en lyckad fiskeupplevelse. Personalen är kunnig och passionerad om sportfiske, och de ser till att besökarna får den bästa möjliga upplevelsen.

För de som vill lära sig mer om fiske eller förbättra sina färdigheter, erbjuder Trelleborgs Sportfiskeklubb kurser och workshops ledda av erfarna instruktörer. Det finns även regelbundna evenemang och tävlingar som skapar en levande och engagerad fiskegemenskap.

Oavsett om man är en erfaren sportfiskare eller nybörjare som letar efter en rofylld plats att njuta av sin hobby, är Trelleborgs Sportfiskeklubb den perfekta destinationen. Besökare kan se fram emot att uppleva det bästa som sportfisket har att erbjuda i en vacker och fridfull miljö. Ta chansen att besöka Trelleborgs Sportfiskeklubb och upplev själv den makalösa fiskeupplevelsen som väntar på dig.

Detaljer om Trelleborgs Sportfiskeklubb

Trelleborgs Sportfiskeklubb Trelleborgs Sportfiskeklubb bilder
Kontaktuppgifter & adress för Trelleborgs Sportfiskeklubb
  • Dalköpinge strandväg 2, 231 32 Trelleborg, Sverige
  • +46736122998
  • 2.71 km (Avståndet mellan Trelleborg centrum och Trelleborgs Sportfiskeklubb).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Trelleborgs Sportfiskeklubb. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment