Omdömen om Teleborg Hemvård, Furutåvägen 10B, Växjö

Omdömen om Teleborg Hemvård, Furutåvägen 10B, Växjö

Teleborg Hemvård är en välkänd och respekterad hemvårdsplats som ligger på Furutåvägen 10B i Växjö. Denna plats har specialiserat sig på att ge omsorg och stöd till äldre personer och personer med olika typer av funktionshinder.

Översikt av Teleborg Hemvård

Teleborg Hemvård är en välkänd och respekterad hemvårdsplats som ligger på Furutåvägen 10B i Växjö. Denna plats har specialiserat sig på att ge omsorg och stöd till äldre personer och personer med olika typer av funktionshinder. En av de stora fördelarna med Teleborg Hemvård är dess tillgänglighet för personer med funktionsnedsättningar. Platsen har en rullstolsanpassad ingång och tillgänglig parkering för rullstol. Detta gör det till en bekväm och välkomnande plats för alla som behöver vård och stöd.

Teleborg Hemvård är känd för sin professionella och omtänksamma personal, som arbetar för att ge bästa möjliga vård och stöd till varje individ. De är dedikerade till att skapa en trygg och bekväm miljö för de som bor och besöker platsen. Här erbjuds olika typer av vårdtjänster, inklusive personlig omvårdnad, medicinsk omvårdnad och stöd i vardagen.

Platsen är också känd för sitt engagemang i att skapa en meningsfull och aktiv miljö för de boende. Det erbjuds regelbundet olika aktiviteter och sociala tillställningar, vilket skapar en känsla av gemenskap och glädje.

Den vackra omgivningen runt Teleborg Hemvård skapar en fridfull och lugn atmosfär, vilket bidrar till en harmonisk och givande vistelse för de boende. Dess närhet till naturen och grönområden gör det också till en trevlig plats för promenader och utflykter.

Sammanfattningsvis är Teleborg Hemvård en plats som strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård och stöd i en bekväm och tillgänglig miljö. Dess dedikerade personal, engagemang för en meningsfull tillvaro och vackra omgivningar gör det till en utmärkt plats för de som behöver omsorg och stöd.

Detaljer om Teleborg Hemvård

Teleborg Hemvård Teleborg Hemvård bilder
Kontaktuppgifter & adress för Teleborg Hemvård
 • Furutåvägen 10B, 352 54 Växjö, Sverige
 • 2.53 km (Avståndet mellan Växjö centrum och Teleborg Hemvård).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Teleborg Hemvård för alla att ta del av och välja snabbt.

Vårdhem
80% nöjda kunder
Smedsvängen 9, 352 54 Växjö, Sverige (0.41 km).
Fastighetsförvaltning
80% nöjda kunder
Smedsvängen 74, 352 54 Växjö, Sverige (0.47 km).
Växjö Kommun Arbete Och Välfärd
Sociala tjänster
80% nöjda kunder
Norra Järnvägsgatan 7 i, 352 30 Växjö, Sverige (2.54 km).
Birkagården
Äldreboende
100% nöjda kunder
Vildparksgatan 14, 352 41 Växjö, Sverige (2.65 km).
Utbildningscenter
80% nöjda kunder
Kronobergsgatan 7, 352 33 Växjö, Sverige (2.79 km).
Äldreboende
100% nöjda kunder
Södra Järnvägsgatan 30, 352 29 Växjö, Sverige (2.98 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Teleborg Hemvård. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Fred Åström

  Fred Åström

  20 november, 2022
  Bästa
  reply

Post a Comment