Omdömen om Tallbacksparken, 831 32 Östersund, Östersund

Omdömen om Tallbacksparken, 831 32 Östersund, Östersund

Tallbacksparken är en vacker park belägen i Östersund, med en adress på 831 32 Östersund. Parken är känd för sin tillgänglighet och välkomnar alla att besöka och njuta av dess natursköna omgivningar.

Översikt av Tallbacksparken

Tallbacksparken är en vacker park belägen i Östersund, med en adress på 831 32 Östersund. Parken är känd för sin tillgänglighet och välkomnar alla att besöka och njuta av dess natursköna omgivningar. Med en rullstolsanpassad ingång är parken tillgänglig för alla, vilket gör den till en perfekt plats för en avkopplande promenad eller picknick.

För djurälskare är Tallbacksparken också en idealisk plats eftersom hundar är välkomna att vistas i parken. Detta ger husdjursägare och deras fyrbenta vänner möjlighet att njuta av den fridfulla miljön tillsammans.

Tallbacksparken bilder

Tallbacksparken bilder

För familjer med barn är Tallbacksparken också ett utmärkt val, då den är barnvänlig och erbjuder möjligheter för lek och rekreation. Med lekplatser och öppna gräsytor är det en perfekt plats för barn att utforska och ha roligt samtidigt som de tar del av den vackra naturen.

Tallbacksparken erbjuder en fridfull och välkomnande atmosfär för alla som besöker den. Oavsett om man är ute efter en avkopplande promenad, en picknick med vänner och familj, eller bara en plats att njuta av naturen i Östersund, så kommer Tallbacksparken definitivt att uppfylla ens förväntningar. Besökare kan förvänta sig en underbar upplevelse i denna vackra park.

Tallbacksparken bilder

Tallbacksparken bilder

Detaljer om Tallbacksparken

Tallbacksparken Tallbacksparken bilder
Kontaktuppgifter & adress för Tallbacksparken
  • 831 32 Östersund, Sverige
  • https://www.ostersund.se/uppleva-och-gora/idrott-fritid-och-friluftsliv/lekplatser.html
  • 1.83 km (Avståndet mellan Östersund centrum och Tallbacksparken).

Bilder från användare

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Tallbacksparken för alla att ta del av och välja snabbt.

Park
100% nöjda kunder
Konditorivägen 6, 831 43 Östersund, Sverige (1.72 km).
Parkeringsplats
100% nöjda kunder
Fyrvallavägen 1, 2, 831 39 Östersund, Sverige (1.83 km).
Minnespark
80% nöjda kunder
831 43 Östersund, Sverige (1.95 km).
100% nöjda kunder
Biblioteksgatan 9, 831 30 Östersund, Sverige (1.97 km).
Lekplats
100% nöjda kunder
Södra Strandvägen 2, 832 43 Frösön, Sverige (2.04 km).
Park
100% nöjda kunder
832 43 Frösön, Sverige (2.06 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Tallbacksparken. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Post a Comment