Omdömen om Tak-Rekond Växjö, Bävervägen 3

Omdömen om Tak-Rekond Växjö, Bävervägen 3

Tak-Rekond Växjö är den ledande takläggare i Växjö och erbjuder högkvalitativa takreparationer och takinstallationer. Med en bekväm beliggenhet på Bävervägen 3, är företaget lättillgängligt för kunder i hela Växjö-området.

Översikt av Tak-Rekond Växjö

Tak-Rekond Växjö är den ledande takläggare i Växjö och erbjuder högkvalitativa takreparationer och takinstallationer. Med en bekväm beliggenhet på Bävervägen 3, är företaget lättillgängligt för kunder i hela Växjö-området. Tak-Rekond Växjö är dedikerade till att erbjuda en förstklassig service och arbetar med en professionell och erfaren personal för att säkerställa att varje kund får ett tak av högsta kvalitet.

På Tak-Rekond Växjö prioriteras kunders behov och företaget strävar efter att erbjuda en komplett service, från start till slut. Med en lättillgänglig hemsida och ett tillmötesgående telefonteam, är det enkelt för kunder att få kontakt och boka en tid för en kostnadsfri offert.

För att underlätta för alla kunder, erbjuder Tak-Rekond Växjö även rullstolstillgänglig parkering. Det visar företagets engagemang för att vara tillgängliga och tillmötesgående för alla kunder.

På Tak-Rekond Växjö kan kunder vara trygga med att deras takarbete kommer att tas om hand av kunniga och kompetenta takläggare. Med fokus på kvalitet och kundservice, kan kunder lita på att deras takbehov kommer att bli väl omhändertagna av Tak-Rekond Växjö. Besök deras hemsida eller ring dem på 047014870 för att boka en kostnadsfri offert och ta ditt första steg mot ett tryggt och pålitligt takläggningsservice.

Detaljer om Tak-Rekond Växjö

Tak-Rekond Växjö Tak-Rekond Växjö bilder
Kontaktuppgifter & adress för Tak-Rekond Växjö
Takläggare: 5(8 rezensionen)
 • Bävervägen 3, 352 45 Växjö, Sverige
 • http://www.takrekond.se/
 • +4647014870
 • 3.84 km (Avståndet mellan Växjö centrum och Tak-Rekond Växjö).

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Tak-Rekond Växjö .

ImageEfter att ha tagit in offerten från lite olika företag så landade bollen hos Tak-Rekond. Det är vi otroligt glada över eftersom resultatet blev enastående. Vid nästa projekt så hoppar vi över momentet att ta in offerten och ringer Tak-Rekond direkt! Rekommenderas starkt!Image

Rickard Leek
30 augusti 2020

ImageRing inte Nisse, han har väldigt mycket att göra så han vill helst inte att man skall ringa och störa honom.Image

Ingemar Oscarsson
21 februari 2019

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Tak-Rekond Växjö för alla att ta del av och välja snabbt.

Byggföretag
80% nöjda kunder
Grusåsvägen 12, 352 45 Växjö, Sverige (0.62 km).
Takläggare
100% nöjda kunder
Sandvägen 18, 352 45 Växjö, Sverige (0.78 km).
Takläggare
100% nöjda kunder
Höstvägen 22F, 352 37 Växjö, Sverige (2.68 km).
Takläggare
100% nöjda kunder
Smedjegatan 20B, 352 46 Växjö, Sverige (4 km).
Byggföretag
80% nöjda kunder
Sandviksvägen 34 D, 352 41 Växjö, Sverige (4.07 km).
Takläggare
80% nöjda kunder
Hammargatan 11, 352 46 Växjö, Sverige (4.56 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Tak-Rekond Växjö. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Ingemar Oscarsson

  Ingemar Oscarsson

  21 februari, 2019
  Ring inte Nisse, han har väldigt mycket att göra så han vill helst inte att man skall ringa och störa honom.
  reply
 • Rickard Leek

  Rickard Leek

  30 augusti, 2020
  Efter att ha tagit in offerten från lite olika företag så landade bollen hos Tak-Rekond. Det är vi otroligt glada över eftersom resultatet blev enastående. Vid nästa projekt så hoppar vi över momentet att ta in offerten och ringer Tak-Rekond direkt! Rekommenderas starkt!
  reply
 • peter lundqvist

  peter lundqvist

  26 november, 2022
  Obefintlig efter som de inte varit här än!?
  reply

Post a Comment