Omdömen om Sunflower Salon, Algatan 19, Trelleborg

Omdömen om Sunflower Salon, Algatan 19, Trelleborg

Sunflower Salon är en skönhetssalong som ligger på Algatan 19 i Trelleborg. Salongen har öppet måndag till lördag och erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar. Med en rullstolsanpassad ingång, parkering och toalett, är Sunflower Salon tillgänglig för alla kunder oavsett behov.

Översikt av Sunflower Salon

Sunflower Salon är en skönhetssalong som ligger på Algatan 19 i Trelleborg. Salongen har öppet måndag till lördag och erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar. Med en rullstolsanpassad ingång, parkering och toalett, är Sunflower Salon tillgänglig för alla kunder oavsett behov.

Salongen har en modern och avslappnad atmosfär där kunderna kan njuta av en stunds avkoppling och skönhetsvård. Med professionella och erfarna skönhetsterapeuter kan kunderna få skräddarsydda behandlingar och rådgivning för att uppnå sina skönhetsmål.

Sunflower Salon bilder

Sunflower Salon bilder

Sunflower Salon erbjuder allt från ansiktsbehandlingar och massage till nagelvård och makeup. Med deras breda utbud kan kunderna få en komplett skönhetsupplevelse på ett och samma ställe. Salongen är känd för sin höga kvalitet och för att använda enbart de bästa produkterna på marknaden.

För att boka en tid på Sunflower Salon kan kunderna enkelt ringa på det angivna telefonnumret. Personalen finns alltid till hands för att svara på frågor och ge råd om olika behandlingar. Med sina bekvämligheter och tillgänglighet är Sunflower Salon det perfekta valet för alla som vill unna sig en skönhetsbehandling i Trelleborg.

Sunflower Salon bilder

Sunflower Salon bilder

Detaljer om Sunflower Salon

Sunflower Salon Sunflower Salon bilder
Kontaktuppgifter & adress för Sunflower Salon
Skönhetssalong: 4(20 rezensionen)
 • Algatan 19, 231 42 Trelleborg, Sverige
 • https://www.bokadirekt.se/places/sunflower-salon-19556
 • +46733226889
 • 1 km (Avståndet mellan Trelleborg centrum och Sunflower Salon).
Öppettider
Måndag 17 juni 10 till 18
Tisdag 18 juni 10 till 18
Onsdag 19 juni 10 till 18
Torsdag 20 juni 10 till 18
Fredag 21 juni 10 till 18
Lördag 22 juni 10 till 17
Söndag 23 juni Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Sunflower Salon .

ImageDålig erfarenhet överlag, när hon skar av nagelbanden fick hon mig att blöda genom att skära till djupt, inte ens rengöra den eller sa förlåt, bara smetade in blodet överallt och fortsatte, slutresultatet är bra, jag har några små fläckar men nu börjar jag få infektion efter infektion runt naglar och nagelband. Kommer inte gå tillbaka dit igen. Dålig hygien dålig service.Image

Bonnie Petra
30 september 2023

ImageVäldigt oprofessionellt och väldigt dålig manikyr. Jag var rädd för hygienen. Men resultatet var så hemskt att jag var tvungen att gå till en annan salong nästa dag för att ta av manikyren.Image

Diana ahrling
15 augusti 2023

ImageDåligt bemötande och dåligt jobb…. Rekommenderar inte!!!! Plus dåligt jobb och dålig bemötande fick jag betala hela summan Visade en bild men blev inte som jag Valde personen som ska göra mina naglar men det blev en annan! Rekommenderar inte!!!!!!!!Image

Zeinab Fakhro
30 januari 2023

ImageDåligt hygien när det gäller användning av instrument .Jag fick säger till henne att byta den som man skrubba under fötterna med innan hon fick använda på min mamma. Jag behöver inte säger detta och de ska följa en god hygien rutiner när man jobbar med människor. Det är super viktigt. Då bemötande också.Image

Mary Armah
17 november 2022

ImageSå nöjd med dagens gellackade naglar! Har tidigare gjort fransar på salongen och var verkligen helnöjd. Dessutom trevlig personal, så hit går jag gärna igen!... …Image

Ingela S
30 december 2021

ImageHar aldrig blivit missnöjd med någonting vid mina besök här! Jätteduktiga på både naglar och fransar. Proffsiga och tillmötesgående.Image

Ann-Marie Klug
24 december 2021

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Sunflower Salon för alla att ta del av och välja snabbt.

Fancy Nails Trelleborg
Nagelsalong
100% nöjda kunder
Corfitz-Beck-Friisgatan 8, 231 43 Trelleborg, Sverige (0.1 km).
Frisersalong
80% nöjda kunder
Algatan 3, 231 42 Trelleborg, Sverige (0.14 km).
Skönhetssalong
80% nöjda kunder
Algatan 3, 231 42 Trelleborg, Sverige (0.14 km).
Frisör
100% nöjda kunder
Kontinentgatan 9B, 231 42 Trelleborg, Sverige (0.16 km).
Skönhetssalong
80% nöjda kunder
Nygatan 9, 231 43 Trelleborg, Sverige (0.17 km).
Frisör
80% nöjda kunder
Nygatan 54, 231 44 Trelleborg, Sverige (0.19 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Sunflower Salon. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Karin Ekman

  Karin Ekman

  14 oktober, 2018
  Sämsta manikyren
  reply
 • Carin Nilsson

  Carin Nilsson

  19 januari, 2020
  Duktig personal. Alltid nöjd med mina fransar. Tack Dalena.
  reply
 • Rebecka

  Rebecka

  22 januari, 2020
  Superduktiga på naglar … MEN fransar borde dom INTE hålla på med. Ångrar att jag gick dit för det!
  För det första ”rengör” dom ögonen med fransrengöringsskum= rätt, MEN dom torkar bara bort det, det MÅSTE sköljas bort med vatten!! För det andra så använde dom primer på mina fransar (primer= uttorkande medel), detta ska ENDAST användas på kunder med fet hy då dessa har fetare fransar-Jag har torr hy= Behöver inte primer som jag även påpekat!!
  Detta ska även duttas på väldigt försiktigt då det kan förstöra ögat lite- dom droppade på det på fransarna!! … Sedan får limmet som används ABSOLUT INTE komma i kontakt med huden då det kan bli allergisk reaktion= En del av mina fransar satt fast på huden på ögonlocket vilket gjorde att jag fick allergisk reaktion!!… Till råga på allt så hade jag redan inom 48 timmar tappat minst 15-20 …volymknippen (normalt är 2-5 st max).

  Allt detta jag skriver vet jag för att jag själv gått utbildning till fransstylist och hållt på med det i 3 år på heltid!! Säger inget dåligt för att förstöra för andra salongen då det finns duktiga sådana också här i stan..!!
  Rekommenderar att man går till studio Younique, LZ beauties om hon kommer tillbaka eller någon som har bra recensioner på fb-men gör inte fransar här. Inte värt det!! 1/5 stjärnor.

  Naglar däremot håller kanonbra, upp till 5v, riktigt snygga!! Dom får 5/5 stjärnor!…

  reply
 • Liz Tillberg

  Liz Tillberg

  30 januari, 2020
  Alltid lika fina nagler hos Dalena…
  reply
 • Cynthia Wairimu

  Cynthia Wairimu

  12 november, 2020
  Det här var de värsta naglarna jag någonsin har fått … slösa inte dina pengar i den här salongen bara hemskt
  reply
 • Ann Klein

  Ann Klein

  8 december, 2021
  Dalena är jätteduktig. Jag är väldigt nöjd!
  reply
 • Ann-Marie Klug

  Ann-Marie Klug

  24 december, 2021
  Har aldrig blivit missnöjd med någonting vid mina besök här!
  Jätteduktiga på både naglar och fransar.
  Proffsiga och tillmötesgående.
  reply
 • Anna Gudmundsson

  Anna Gudmundsson

  25 december, 2021
  Hung är alltid i tid, noga och snabb. Alltid nöjd med mina besök.
  reply
 • Ingela S

  Ingela S

  30 december, 2021
  Så nöjd med dagens gellackade naglar! Har tidigare gjort fransar på salongen och var verkligen helnöjd. Dessutom trevlig personal, så hit går jag gärna igen!… …
  reply
 • Mary Armah

  Mary Armah

  17 november, 2022
  Dåligt hygien när det gäller användning av instrument .Jag fick säger till henne att byta den som man skrubba under fötterna med innan hon fick använda på min mamma. Jag behöver inte säger detta och de ska följa en god hygien rutiner när man jobbar med människor. Det är super viktigt.
  Då bemötande också.
  reply
 • Marie Sloberg

  Marie Sloberg

  30 november, 2022
  Jätte nöjd med mina naglar
  reply
 • Nils Olofsson

  Nils Olofsson

  23 december, 2022
  Mycket bra
  reply
 • Nataliya Olsson

  Nataliya Olsson

  28 december, 2022
  Falska petsonal som ljuger och avboka när man på plats
  reply
 • Zeinab Fakhro

  Zeinab Fakhro

  30 januari, 2023
  Dåligt bemötande och dåligt jobb…. Rekommenderar inte!!!!
  Plus dåligt jobb och dålig bemötande fick jag betala hela summan
  Visade en bild men blev inte som jag
  Valde personen som ska göra mina naglar men det blev en annan!
  Rekommenderar inte!!!!!!!!
  reply
 • carl lindvall

  carl lindvall

  4 mars, 2023
  Bra present till frun
  reply
 • Diana ahrling

  Diana ahrling

  15 augusti, 2023
  Väldigt oprofessionellt och väldigt dålig manikyr. Jag var rädd för hygienen. Men resultatet var så hemskt att jag var tvungen att gå till en annan salong nästa dag för att ta av manikyren.
  reply
 • jenny

  jenny

  8 september, 2023
  Lång väntetid fast man bokat tid. Allt mellan 30 till 40 min. Även missat helt att man bokat tid och ingen ursäkt tvärtom sura och otrevliga. Hade ont i nagelbanden flera dagar efteråt då den som till sist tog emot mig var sur och extremt hårdhänt. Skällde ut mig flera gånger för att jag inte var tillräckligt avslappnad. Det är väldigt svårt slappna av vid en sådan onödigt hårdhänt behandling. Har aldrig blivit så illa behandlad förut, så blev sista besöket för min del.
  reply
 • Bonnie Petra

  Bonnie Petra

  30 september, 2023
  Dålig erfarenhet överlag, när hon skar av nagelbanden fick hon mig att blöda genom att skära till djupt, inte ens rengöra den eller sa förlåt, bara smetade in blodet överallt och fortsatte, slutresultatet är bra, jag har några små fläckar men nu börjar jag få infektion efter infektion runt naglar och nagelband. Kommer inte gå tillbaka dit igen. Dålig hygien dålig service.
  reply
 • Tina Heydari

  Tina Heydari

  11 oktober, 2023
  Var väldigt nöjd med besöket. Bra bemötande och trevlig personal.
  reply

Post a Comment