Omdömen om Studio 9, Samuel Permans Gata 9, Östersund

Omdömen om Studio 9, Samuel Permans Gata 9, Östersund

Studio 9 är en modern och stilren frisörsalong belägen på Samuel Permans Gata 9 i Östersund. Med en passion för hår och skönhet erbjuder de ett brett utbud av professionella tjänster för både damer och herrar.

Översikt av Studio 9

Studio 9 är en modern och stilren frisörsalong belägen på Samuel Permans Gata 9 i Östersund. Med en passion för hår och skönhet erbjuder de ett brett utbud av professionella tjänster för både damer och herrar. Den eleganta miljön skapar en avslappnad och välkomnande atmosfär för alla kunder.

Salongen är utrustad med rullstolstillgänglig parkering och toalett, vilket gör den till en tillgänglig plats för alla. Dessutom kan betalningar göras smidigt med betalkort, NFC-betalningar med mobiler och kreditkort, vilket ger en bekväm upplevelse för alla besökare.

Med en hemsida som erbjuder närmare information om deras tjänster och priser, samt med möjligheten att kontakta dem via telefon, gör det lätt för kunder att boka sina behandlingar och få den hjälp de behöver för att ta hand om sitt hår och utseende.

Studio 9 strävar efter att skapa en positiv och personlig upplevelse för varje kund, och deras dedikerade team av professionella frisörer arbetar för att uppfylla varje individuell önskan och behov. Genom att erbjuda kvalitetsbehandlingar och ett vänligt bemötande, strävar de efter att skapa långvariga relationer med sina kunder.

Oavsett om det är en trendig klippning, färgning eller styling, så erbjuder Studio 9 en skräddarsydd upplevelse som kommer att göra varje kund känna sig som den bästa versionen av sig själv. Besök Studio 9 och upplev en förstklassig service i en avslappnad och professionell miljö, där ditt hår och välbefinnande är i goda händer.

Detaljer om Studio 9

Studio 9 Studio 9 bilder
Kontaktuppgifter & adress för Studio 9
Frisör: 5(23 rezensionen)
 • Samuel Permans Gata 9, 831 31 Östersund, Sverige
 • http://www.studio9.se/
 • +4663513846
 • 0.1 km (Avståndet mellan Östersund centrum och Studio 9).

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Studio 9 .

ImageHar klippt mig hos Martin i 25 år och alltid varit så nöjd! Det är personligt, nyskapande och en lyxig känsla att gå hit och få håret fixat!Image

Maria Lexhagen
5 januari 2022

ImageBättre frisörsalong kan man inte hitta. Båda är grymma men Ulf är bäst. Har gått hos han sen jag va liten och kommer fortsätta gå dit .........Image

Angelica Jonsson
9 januari 2020

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Studio 9 för alla att ta del av och välja snabbt.

Skönhetssalong
100% nöjda kunder
Kyrkgatan 37, 831 31 Östersund, Sverige (0.08 km).
Frisör
100% nöjda kunder
Residensgränd 20A, 831 31 Östersund, Sverige (0.1 km).
100% nöjda kunder
Prästgatan 26, 831 31 Östersund, Sverige (0.12 km).
Skönhetssalong
80% nöjda kunder
Stortorget 6, 831 30 Östersund, Sverige (0.13 km).
Frisör
80% nöjda kunder
Törnstens gränd 10, 831 31 Östersund, Sverige (0.14 km).
Studio Strå
Frisör
80% nöjda kunder
Färjemansgatan 15, 831 31 Östersund, Sverige (0.15 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Studio 9. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Carina Swärd

  Carina Swärd

  31 december, 2019
  Underbara frisörer!
  reply
 • Angelica Jonsson

  Angelica Jonsson

  9 januari, 2020
  Bättre frisörsalong kan man inte hitta. Båda är grymma men Ulf är bäst. Har gått hos han sen jag va liten och kommer fortsätta gå dit ………
  reply
 • Helena Rask

  Helena Rask

  6 september, 2020
  Bästa Salongen i Östersund
  reply
 • Douglas Lundqvist

  Douglas Lundqvist

  18 oktober, 2020
  Bäst i Östersund.
  reply
 • Yvonne

  Yvonne

  18 november, 2020
  Alltid nöjd mär man har varit där!
  reply
 • Maria Lexhagen

  Maria Lexhagen

  5 januari, 2022
  Har klippt mig hos Martin i 25 år och alltid varit så nöjd! Det är personligt, nyskapande och en lyxig känsla att gå hit och få håret fixat!
  reply
 • Marcus H

  Marcus H

  22 november, 2022
  Grymt duktiga och trevliga. Blev oerhört nöjd med min klippning
  reply
 • Carina Sundqvist

  Carina Sundqvist

  8 december, 2022
  Så trevliga och duktig … Rekommenderas varmt. Så nöjd kund … …
  reply

Post a Comment