Omdömen om Streetfood I Luleå Ab, Stationsgatan 29

Omdömen om Streetfood I Luleå Ab, Stationsgatan 29

Streetfood I Luleå Ab är en trendig restaurang belägen på Stationsgatan 29 i Luleå. Med sitt fokus på streetfood erbjuder denna restaurang en unik och spännande matupplevelse för alla gäster. Restaurangen är känd för sin avslappnade atmosfär och är perfekt för alla som vill njuta av god mat i en avslappnad miljö.

Översikt av Streetfood I Luleå Ab

Streetfood I Luleå Ab är en trendig restaurang belägen på Stationsgatan 29 i Luleå. Med sitt fokus på streetfood erbjuder denna restaurang en unik och spännande matupplevelse för alla gäster.

Restaurangen är känd för sin avslappnade atmosfär och är perfekt för alla som vill njuta av god mat i en avslappnad miljö. Med rullstolstillgänglig parkering och avhämtningsalternativ är Streetfood I Luleå Ab tillgänglig och bekväm för alla gäster.

På menyn hittar man ett brett utbud av smakrika maträtter, från läckra snacks till vällagade middagar. Dessutom serverar de även kaffe, vilket gör det till en perfekt plats för en avkopplande fika eller en god måltid med vänner och familj.

Oavsett om man är sugen på en snabbbit eller en trevlig middag, så är Streetfood I Luleå Ab platsen att besöka. Ta en paus från vardagen och njut av god mat i en avslappnad atmosfär. Välkommen till Streetfood I Luleå Ab för en smakresa utöver det vanliga!

Detaljer om Streetfood I Luleå Ab

Streetfood I Luleå Ab Streetfood I Luleå Ab bilder
Kontaktuppgifter & adress för Streetfood I Luleå Ab
  • Stationsgatan 29, 972 38 Luleå, Sverige
  • 0.53 km (Avståndet mellan Luleå centrum och Streetfood I Luleå Ab).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Streetfood I Luleå Ab för alla att ta del av och välja snabbt.

Thailändsk restaurang
80% nöjda kunder
Stationsgatan 25, 972 38 Luleå, Sverige (0.05 km).
Italiensk restaurang
80% nöjda kunder
Rådstugatan 7, 972 38 Luleå, Sverige (0.06 km).
Restaurang
100% nöjda kunder
Köpmangatan 16, 972 38 Luleå, Sverige (0.09 km).
Restaurang
100% nöjda kunder
Storgatan 8, 972 38 Luleå, Sverige (0.16 km).
100% nöjda kunder
Storgatan 10, 972 38 Luleå, Sverige (0.16 km).
Holy Cow Club
Restaurang
100% nöjda kunder
Storgatan 9, 972 38 Luleå, Sverige (0.18 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Streetfood I Luleå Ab. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment