Omdömen om Städpågarna I Trelleborg, Öresgränd 4

Omdömen om Städpågarna I Trelleborg, Öresgränd 4

Städpågarna i Trelleborg är en populär loppmarknad belägen på Öresgränd 4, i Trelleborg. Med sitt stora utbud av second hand-varor och antikviteter lockar platsen besökare från när och fjärran.

Översikt av Städpågarna I Trelleborg

Städpågarna i Trelleborg är en populär loppmarknad belägen på Öresgränd 4, i Trelleborg. Med sitt stora utbud av second hand-varor och antikviteter lockar platsen besökare från när och fjärran. Här kan besökare hitta allt från möbler och kläder till böcker och prydnadssaker till förmånliga priser. Loppmarknaden är välorganiserad och prydligt presenterad, vilket gör det till en fröjd att botanisera bland allt som erbjuds.

Städpågarna i Trelleborg värnar om en hållbar livsstil och uppmuntrar återanvändning och minskad konsumtion. Genom att stödja och handla på denna loppmarknad kan besökare känna sig som en del av den gröna vågen och samtidigt fynda unika och intressanta föremål.

På platsen arbetar engagerad personal som ständigt fyller på med nya varor och ser till att besökarna har en trevlig upplevelse. De finns alltid till hands för att svara på frågor eller ge tips om de olika föremålen som finns till försäljning.

Städpågarna i Trelleborg har en informativ hemsida där besökare kan ta del av aktuella erbjudanden och få en överblick över vilka föremål som finns tillgängliga för försäljning. Öppettiderna är generösa och det är alltid enkelt att hitta lediga parkeringsplatser i närheten.

Sammanfattningsvis är Städpågarna i Trelleborg en loppmarknad som är väl värd ett besök för alla som gillar vintage, antikviteter och second hand-shopping. Med sitt varierade sortiment och trevliga atmosfär är det en plats där man kan spendera timmar med att leta efter fynd och samtidigt göra en insats för miljön.

Detaljer om Städpågarna I Trelleborg

Städpågarna I Trelleborg Städpågarna I Trelleborg bilder
Kontaktuppgifter & adress för Städpågarna I Trelleborg
Loppmarknad: 5(2 rezensionen)
 • Öresgränd 4, 231 55 Trelleborg, Sverige
 • https://stadpagarna.se/
 • +46708773578
 • 2.85 km (Avståndet mellan Trelleborg centrum och Städpågarna I Trelleborg).

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Städpågarna I Trelleborg .

ImageFlyttade in i en lägenhet där Städpågarna ska ha gjort flyttstädningen. Under all kritik! Fick städa av hela lägenheten själv innan jag flyttade in.Image

Erik Malmquist
1 januari 2022

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Städpågarna I Trelleborg för alla att ta del av och välja snabbt.

Städtjänster
80% nöjda kunder
Thyras väg 36, 231 68 Trelleborg, Sverige (0.93 km).
80% nöjda kunder
Östra Ringgatan 9, 231 45 Trelleborg, Sverige (2.05 km).
Entreprenör
80% nöjda kunder
231 65 Trelleborg, Sverige (2.34 km).
Fönsterputsning
80% nöjda kunder
Hallakroken 6A, 231 65 Trelleborg, Sverige (2.35 km).
Städtjänster
80% nöjda kunder
Sjöviksvägen 2, 231 62 Trelleborg, Sverige (2.92 km).
Städtjänster
80% nöjda kunder
Mellanköpingevägen 4, 231 34 Trelleborg, Sverige (3.11 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Städpågarna I Trelleborg. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Erik Malmquist

  Erik Malmquist

  1 januari, 2022
  Flyttade in i en lägenhet där Städpågarna ska ha gjort flyttstädningen. Under all kritik!
  Fick städa av hela lägenheten själv innan jag flyttade in.
  reply
 • Ulf Lindström

  Ulf Lindström

  30 november, 2022
  Mycket bra. Bra grejer till vettigt pris
  reply
 • Nicklas Melin

  Nicklas Melin

  16 april, 2023
  Städningen var väl utförd. Hyresvärden blev nöjd.

  Snabba, effektiva och prisvärd.

  reply

Post a Comment