Omdömen om Sodexo, Stuvaregatan 3, Kalmar

Omdömen om Sodexo, Stuvaregatan 3, Kalmar

Sodexo är en välrenommerad restaurang belägen på Stuvaregatan 3 i Kalmar. Med en hemsida som erbjuder all den information du behöver, är det enkelt att upptäcka och lära känna den här spännande platsen.

Översikt av Sodexo

Sodexo är en välrenommerad restaurang belägen på Stuvaregatan 3 i Kalmar. Med en hemsida som erbjuder all den information du behöver, är det enkelt att upptäcka och lära känna den här spännande platsen. Sodexo erbjuder en rad olika mat- och dryckesalternativ, inklusive lunch och kaffe.

Vad som verkligen utmärker Sodexo är deras tillgänglighet och bekvämligheter för alla besökare. De har en rullstolsanpassad ingång, parkering och toalett, vilket gör det till en plats som välkomnar alla. Atmosfären på Sodexo är avslappnad, och det finns ingen specifik klädkod, vilket ger besökarna en känsla av frihet och avslappning.

För den som inte kan besöka platsen personligen, erbjuder Sodexo tyvärr ingen hemleverans just nu. Men för de som har möjlighet att bege sig till restaurangen kommer de att bli väl omhändertagna och kunna njuta av en härlig matupplevelse i en trivsam miljö.

Oavsett om du är i Kalmar för arbete, nöje eller bor i närheten, är Sodexo definitivt värd ett besök. Se till att ta dig dit för en smakupplevelse och en trivsam atmosfär, där alla är välkomna att avnjuta god mat och dryck. Besök deras hemsida för mer information, och upptäck själv vad som gör Sodexo till en av Kalmar's bästa restaurangplatser.

Detaljer om Sodexo

Sodexo Sodexo bilder
Kontaktuppgifter & adress för Sodexo
  • Stuvaregatan 3, 392 31 Kalmar, Sverige
  • https://se.sodexo.com/
  • 0.24 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Sodexo).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Sodexo för alla att ta del av och välja snabbt.

Bistro
80% nöjda kunder
Norra Kajplan 3, 392 31 Kalmar, Sverige (0.1 km).
Restaurang
80% nöjda kunder
Skeppsbrogatan 12, 392 31 Kalmar, Sverige (0.11 km).
Restaurant L
Restaurang
100% nöjda kunder
Norra Kajplan 3, 392 31 Kalmar, Sverige (0.12 km).
Restaurang
80% nöjda kunder
Larmgatan 6, 392 32 Kalmar, Sverige (0.3 km).
Restaurang
80% nöjda kunder
Ölandskajen 12, 392 31 Kalmar, Sverige (0.31 km).
Restaurang
80% nöjda kunder
Ölandsgatan 7, 392 31 Kalmar, Sverige (0.32 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Sodexo. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment