Omdömen om Smile Tandvård Täby, Ljungmyrsvägen 2

Omdömen om Smile Tandvård Täby, Ljungmyrsvägen 2

Smile Tandvård Täby är en modern och bekväm tandläkarpraktik som ligger på Ljungmyrsvägen 2 i Täby. Öppettiderna är flexibla för att passa in i de flesta människors scheman, med tidiga öppettider från 07:30 på vardagar och sena öppettider på tisdagar till 19:00 för att rymma även de som arbetar sent.

Översikt av Smile Tandvård Täby

Smile Tandvård Täby är en modern och bekväm tandläkarpraktik som ligger på Ljungmyrsvägen 2 i Täby. Öppettiderna är flexibla för att passa in i de flesta människors scheman, med tidiga öppettider från 07:30 på vardagar och sena öppettider på tisdagar till 19:00 för att rymma även de som arbetar sent. Praktiken har även öppet på fredagar och tar emot nya patienter.

Praktiken är utformad med tillgänglighet i åtanke, med rullstolstillgänglig parkering och toalett. Detta gör det enkelt för alla att besöka Smile Tandvård Täby och få den tandvård de behöver.

På Smile Tandvård Täby är patienternas bekvämlighet prioriterad, och praktiken har moderna faciliteter och bekvämligheter. De är specialiserade på att ta emot och vårda nya patienter, och patienterna kan vara säkra på att de kommer att tas om hand av kunniga och erfarna tandläkare och personal.

Ring 087685150 för att boka tid eller för att få mer information om hur Smile Tandvård Täby kan hjälpa till med kvalitets tandvård och en bekväm upplevelse.

Detaljer om Smile Tandvård Täby

Smile Tandvård Täby Smile Tandvård Täby bilder
Kontaktuppgifter & adress för Smile Tandvård Täby
Tandläkare: 5(17 rezensionen)
 • Ljungmyrsvägen 2, 187 46 Täby, Sverige
 • +4687685150
 • 3.15 km (Avståndet mellan Täby centrum och Smile Tandvård Täby).
Öppettider
Måndag 20 maj 08 till 17
Tisdag 21 maj 08 till 19
Onsdag 22 maj 07:30 till 17
Torsdag 23 maj 07:30 till 17
Fredag 24 maj 07:30 till 14:30
Lördag 25 maj Stängt
Söndag 26 maj Stängt

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Smile Tandvård Täby .

ImageInget annat än fantastiskt! Enkelt att boka tid. Bemötande och förklaringar i topp. I jämförelse med en annan klinik som helt missade att finna orsak till mina besvär, trots exakt samma förklaringar från mig, så framstår Smile nästan som magi och då menat i positiv bemärkelse. En snabb och direkt konstaterad orsak till mina besvär samt en smärtfri behandling. Jag är så otroligt nöjd!Image

Jonas
23 november 2023

ImageJag var mycket nöjd med min behandling. Mitt fall var lite komplicerat, men tandläkarna var väldigt hängivna. Min tandläkare var Thuany, som var utmärkt.Image

Juliana de Almeida e Silva
18 juni 2023

ImageSuperbra tandläkare och tandsköterska. Så trevliga och varsamma med både vuxna och barn. Vi har haft en annan innan och det var hemsk upplevelse för barnen. Nu vill de gå tillbaka igen för det var så trevligt att prata med dem. Har du det minsta tandläkarskräck som jag så kan jag varmt rekommendera Smile Täby.Image

Sofia H
27 december 2021

ImageVid mer än ett tillfälle fick jag vänta så länge och idag skrapade tandläkaren bort en del av en tand. Inte glad.Image

Alex The Vampire
20 september 2020

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Smile Tandvård Täby för alla att ta del av och välja snabbt.

Tandläkare
100% nöjda kunder
Ljungmyrsvägen 2, 187 46 Täby, Sverige.
Tandläkare
80% nöjda kunder
Ljungmyrsvägen 2, 187 46 Täby, Sverige.
Vallabrinks Tandvård Ab
Tandläkare
100% nöjda kunder
Pinnmovägen 5, 187 50 Täby, Sverige (1.7 km).
Ra Tandläkarpraktik Ab
100% nöjda kunder
Östra Banvägen 62, 183 38 Täby, Sverige (1.81 km).
Gren Dental Ab
Tandläkare
80% nöjda kunder
Kanalvägen 15, plan 2, 183 38 Täby, Sverige (1.82 km).
Tandläkare
80% nöjda kunder
Korsvägen 24, 183 30 Täby, Sverige (1.84 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Smile Tandvård Täby. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Alex The Vampire

  Alex The Vampire

  20 september, 2020
  Vid mer än ett tillfälle fick jag vänta så länge och idag skrapade tandläkaren bort en del av en tand. Inte glad.
  reply
 • Anna Petersen

  Anna Petersen

  15 december, 2021
  Bästa tandhygienisten Ebba!
  reply
 • Anna Hallman

  Anna Hallman

  16 december, 2021
  Bästa tandläkaren är Vanja Buske.
  reply
 • Sofia H

  Sofia H

  27 december, 2021
  Superbra tandläkare och tandsköterska. Så trevliga och varsamma med både vuxna och barn. Vi har haft en annan innan och det var hemsk upplevelse för barnen. Nu vill de gå tillbaka igen för det var så trevligt att prata med dem. Har du det minsta tandläkarskräck som jag så kan jag varmt rekommendera Smile Täby.
  reply
 • Ludvig Mårtenson

  Ludvig Mårtenson

  30 december, 2021
  Kanon, snabba service och alltid trevlig personal. Gick leende där ifrån… Passande namn
  reply
 • Juliana de Almeida e Silva

  Juliana de Almeida e Silva

  18 juni, 2023
  Jag var mycket nöjd med min behandling. Mitt fall var lite komplicerat, men tandläkarna var väldigt hängivna. Min tandläkare var Thuany, som var utmärkt.
  reply
 • Jonas

  Jonas

  23 november, 2023
  Inget annat än fantastiskt!
  Enkelt att boka tid.
  Bemötande och förklaringar i topp.

  I jämförelse med en annan klinik som helt missade att finna orsak till mina besvär, trots exakt samma förklaringar från mig, så framstår Smile nästan som magi och då menat i positiv bemärkelse.

  En snabb och direkt konstaterad orsak till mina besvär samt en smärtfri behandling.

  Jag är så otroligt nöjd!

  reply

Post a Comment