Omdömen om Skattkammarens Förskola Räppe, Gamla Räppevägen 29, Växjö

Omdömen om Skattkammarens Förskola Räppe, Gamla Räppevägen 29, Växjö

Skattkammarens Förskola Räppe är en förskola belägen på Gamla Räppevägen 29 i Växjö. Förskolan är stolt över att kunna erbjuda en inkluderande miljö för alla barn, oavsett eventuella funktionsnedsättningar.

Översikt av Skattkammarens Förskola Räppe

Skattkammarens Förskola Räppe är en förskola belägen på Gamla Räppevägen 29 i Växjö. Förskolan är stolt över att kunna erbjuda en inkluderande miljö för alla barn, oavsett eventuella funktionsnedsättningar. Med en rullstolsanpassad ingång och parkering, är förskolan lättillgänglig för alla.

Utöver tillgängligheten så erbjuder Skattkammarens Förskola Räppe en trygg och stimulerande miljö för barnens lärande och utveckling. Förskolans utbildade personal arbetar i enlighet med läroplanen för förskolan och skapar dagligen spännande och utvecklande aktiviteter för barnen. Här ges barnen möjlighet att utforska och lära sig genom lek och samspel med andra barn och pedagoger.

Föräldrarna får en aktiv roll i förskolans arbete och uppmuntras att delta och engagera sig i barnens vardag. Förskolan strävar efter att skapa en öppen och tillitsfull relation med föräldrarna för att tillsammans kunna säkerställa barnens trygghet och trivsel.

Skattkammarens Förskola Räppe arbetar även aktivt med miljöfrågor och hållbarhet för att lära barnen att ta hand om vår planet. Genom olika projekt och aktiviteter får barnen möjlighet att lära sig om vikten av återvinning och hållbart resursutnyttjande, vilket ger dem en god grund för att kunna vara medvetna och ansvarstagande samhällsmedborgare i framtiden.

Med sitt fokus på tillgänglighet, lärande och hållbarhet, är Skattkammarens Förskola Räppe en plats där barnen ges de bästa förutsättningarna för en meningsfull och utvecklande vistelse.

Detaljer om Skattkammarens Förskola Räppe

Skattkammarens Förskola Räppe Skattkammarens Förskola Räppe bilder
Kontaktuppgifter & adress för Skattkammarens Förskola Räppe
  • Gamla Räppevägen 29, 352 50 Växjö, Sverige
  • 4.81 km (Avståndet mellan Växjö centrum och Skattkammarens Förskola Räppe).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Skattkammarens Förskola Räppe för alla att ta del av och välja snabbt.

80% nöjda kunder
Stig Klockares väg 4, 352 50 Växjö, Sverige (1.5 km).
Förskola
100% nöjda kunder
Taptogränd 10, 352 36 Växjö, Sverige (3.1 km).
Bokskogens Förskola
80% nöjda kunder
Hjalmar Petris väg 1, 352 47 Växjö, Sverige (3.46 km).
Förskola
100% nöjda kunder
Vintervägen 2, 352 37 Växjö, Sverige (3.65 km).
Förskola
100% nöjda kunder
Försommarvägen 8, 352 37 Växjö, Sverige (3.77 km).
Förskolan Slottet
Förskola
100% nöjda kunder
Slottsbrovägen 1, 352 62 Växjö, Sverige (3.83 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Skattkammarens Förskola Räppe. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment