Omdömen om Sandberg Wallpaper, Mariedalsgatan 7, Borås

Omdömen om Sandberg Wallpaper, Mariedalsgatan 7, Borås

Sandberg Wallpaper är en ledande tillverkare inom tapetbranschen och är beläget på Mariedalsgatan 7 i Borås. Deras vackra tapeter och unika mönster har gjort dem till en favorit hos kunder över hela världen.

Översikt av Sandberg Wallpaper

Sandberg Wallpaper är en ledande tillverkare inom tapetbranschen och är beläget på Mariedalsgatan 7 i Borås. Deras vackra tapeter och unika mönster har gjort dem till en favorit hos kunder över hela världen. På deras hemsida kan man hitta en omfattande katalog med en mängd olika stilar och färger för att passa alla smaker och inredningsstilar.

För dem som vill besöka deras showroom och se tapeterna i verkligheten, är kontoret öppet under veckodagarna från 08.00 till 16.00 och på fredagar från 08.00 till 15.00. Med rullstolstillgänglig parkering finns det också bekvämlighet för besökare med olika behov.

Sandberg Wallpaper bilder

Sandberg Wallpaper bilder

Med ett stort fokus på kvalitet och design har Sandberg Wallpaper etablerat sig som en pålitlig och respekterad aktör inom branschen. Deras tapeter är perfekta för både privata hem och kommersiella projekt, och deras dedikerade team finns alltid till hands för att ge råd och hjälp.

Besök deras hemsida för att utforska deras senaste kollektioner och håll dig uppdaterad med deras senaste nyheter och evenemang. För de som vill se deras tapeter personligen är showrummet i Borås den perfekta destinationen för inspiration och för att se det stora urvalet av mönster och färger.

Sandberg Wallpaper bilder

Sandberg Wallpaper bilder

Sandberg Wallpaper erbjuder inte bara vackra tapeter, utan också en upplevelse för alla sinnen. Besök dem idag för att upptäcka varför de har blivit en av de mest eftertraktade tillverkarna inom tapetbranschen.

Detaljer om Sandberg Wallpaper

Sandberg Wallpaper Sandberg Wallpaper bilder
Kontaktuppgifter & adress för Sandberg Wallpaper
Tillverkare: 5(8 rezensionen)
 • Mariedalsgatan 7, 1 tr, 503 38 Borås, Sverige
 • https://sandbergwallpaper.com/se
 • +46321531660
 • 0.47 km (Avståndet mellan Borås centrum och Sandberg Wallpaper).
Öppettider
Måndag 10 juni 08 till 16
Tisdag 11 juni 08 till 16
Onsdag 12 juni 08 till 16
Torsdag 13 juni 08 till 16
Fredag 14 juni 08 till 15
Lördag 15 juni Stängt
Söndag 16 juni Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Sandberg Wallpaper .

ImageKul att få se hur pass "liten" fabriken faktiskt är och hur nära arbetet fungerar mellan designers, färgblandare och tapetmaskiner, mycket imponerande ... ett riktigt genuint, svenskt hantverk ... …Image

Jennie
8 mars 2018

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Sandberg Wallpaper för alla att ta del av och välja snabbt.

Tapetbutik
80% nöjda kunder
Mariedalsgatan 7, 503 38 Borås, Sverige (0.05 km).
Färghandel
100% nöjda kunder
Olovsholmsgatan 27, 506 34 Borås, Sverige (1.41 km).
Färghandel
100% nöjda kunder
Skaraborgsvägen 33D, 506 30 Borås, Sverige (1.49 km).
Färghandel
80% nöjda kunder
Kilsundsgatan 7, 504 68 Borås, Sverige (1.54 km).
80% nöjda kunder
Vevgatan 7, 504 64 Borås, Sverige (6.86 km).
Tillverkare
80% nöjda kunder
Ryssnäsgatan 8, 504 64 Borås, Sverige (7.29 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Sandberg Wallpaper. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Jennie

  Jennie

  8 mars, 2018
  Kul att få se hur pass ”liten” fabriken faktiskt är och hur nära arbetet fungerar mellan designers, färgblandare och tapetmaskiner, mycket imponerande … ett riktigt genuint, svenskt hantverk … …
  reply
 • Laura Lenar

  Laura Lenar

  29 december, 2021
  Bra ! Väldigt snabb leverans
  reply
 • Mike Eichmüller

  Mike Eichmüller

  28 november, 2022
  Fantastiskt företag med ett fantastiskt team och fantastiska produkter!
  reply

Post a Comment