Omdömen om Salong Antique, Södra Järnvägsgatan 6, Växjö

Omdömen om Salong Antique, Södra Järnvägsgatan 6, Växjö

Salong Antique är en frisersalong belägen på Södra Järnvägsgatan 6 i Växjö. Salongen är känd för sin unika och antika inredning som skapar en charmig och avslappnad atmosfär för sina kunder.

Översikt av Salong Antique

Salong Antique är en frisersalong belägen på Södra Järnvägsgatan 6 i Växjö. Salongen är känd för sin unika och antika inredning som skapar en charmig och avslappnad atmosfär för sina kunder. Med en rullstolsanpassad ingång, parkering och toalett, är Salong Antique stolt över att kunna erbjuda tillgänglighet för alla sina kunder.

Salongen har ett professionellt och välutbildat team av frisörer som strävar efter att skapa det perfekta utseendet för varje kund. Oavsett om det är en ny frisyr, färgning eller styling, så är kunderna säkra på att få en personlig och skräddarsydd service som passar deras behov och önskemål.

Med en central beliggenhet i Växjö är Salong Antique lättillgänglig för både lokalbefolkningen och besökare i staden. Kunden kan förvänta sig professionell service i en mysig och avslappnad miljö, där varje besök blir en trevlig och minnesvärd upplevelse.

För den som söker en frisörsalong med karaktär och en personlig touch, är Salong Antique det perfekta valet. Ta en paus från vardagen och unna dig en stunds avkoppling samtidigt som du får en professionell och kvalitativ behandling. Kontakta Salong Antique idag för att boka din nästa frisörbesök och upplev skillnaden själv.

Detaljer om Salong Antique

Salong Antique Salong Antique bilder
Kontaktuppgifter & adress för Salong Antique
Frisersalong: 5(13 rezensionen)
 • Södra Järnvägsgatan 6, 352 34 Växjö, Sverige
 • +4647039350
 • 0.66 km (Avståndet mellan Växjö centrum och Salong Antique).

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Salong Antique .

ImageFantastiska kvinnnor som arbetar här! Bästa frisörsalongen i Växjö. Här får din personlighet, dina behov och ditt hår avgöra. Kommer aldrig gå någon annanstans ......... …Image

fatima täck von elern
20 november 2020

ImageFantastisktt ställe! Väldigt duktiga frisörer som inte kör löpandeband principen en hemtrevlig atmosfär där man trivs och blir finImage

Fatima Täck von Elern
3 november 2018

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Salong Antique för alla att ta del av och välja snabbt.

Frisör
80% nöjda kunder
Storgatan 37, 352 32 Växjö, Sverige (0.32 km).
100% nöjda kunder
Storgatan 29, 352 30 Växjö, Sverige (0.34 km).
Skönhetssalong
80% nöjda kunder
Storgatan 46, 352 36 Växjö, Sverige (0.36 km).
Herrfrisör
80% nöjda kunder
Storgatan 46, 352 36 Växjö, Sverige (0.36 km).
Frisör
100% nöjda kunder
Storgatan 27, 352 30 Växjö, Sverige (0.38 km).
Frisör
80% nöjda kunder
Willans Park 3, 352 30 Växjö, Sverige (0.38 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Salong Antique. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Ulla-Britt Hermansson

  Ulla-Britt Hermansson

  30 september, 2018
  Duktiga frisörer o mysigt ställe o stämning.
  reply
 • Fatima Täck von Elern

  Fatima Täck von Elern

  3 november, 2018
  Fantastisktt ställe! Väldigt duktiga frisörer som inte kör löpandeband principen en hemtrevlig atmosfär där man trivs och blir fin
  reply
 • Eva Berggren

  Eva Berggren

  23 december, 2018
  Mycket nöjd
  reply
 • Marie-Louise Jensen

  Marie-Louise Jensen

  19 mars, 2019
  Här blir du vackrare än tidigare… …
  reply
 • Amis Ekelund

  Amis Ekelund

  20 januari, 2020
  Trevligt bemötande och fin frisyr
  reply
 • fatima täck von elern

  fatima täck von elern

  20 november, 2020
  Fantastiska kvinnnor som arbetar här! Bästa frisörsalongen i Växjö. Här får din personlighet, dina behov och ditt hår avgöra. Kommer aldrig gå någon annanstans ……… …
  reply
 • Caroline Lekander

  Caroline Lekander

  26 november, 2022
  MYCKET nöjd med frisören Pernilla
  reply

Post a Comment