Omdömen om Röda Korset, 392 38 Kalmar, Kalmar

Omdömen om Röda Korset, 392 38 Kalmar, Kalmar

Röda Korset i Kalmar är en secondhandbutik som är specialiserad på återvinning av kläder. Butiken har en passion för miljön och en övertygelse om att återanvändning är nyckeln till en hållbar framtid.

Översikt av Röda Korset

Röda Korset i Kalmar är en secondhandbutik som är specialiserad på återvinning av kläder. Butiken har en passion för miljön och en övertygelse om att återanvändning är nyckeln till en hållbar framtid. Här hittar besökare ett brett utbud av secondhandkläder och accessoarer för både vuxna och barn.

Med en rullstolsanpassad ingång och tillgänglig parkering strävar Röda Korset efter att vara tillgänglig för alla besökare. Butiken är öppen från måndag till fredag ​​och ger kunderna möjligheten att handla med gott samvete. Genom att stödja Röda Korset främjar man både miljön och den humanitära organisationens viktiga arbete runt om i världen.

Röda Korset bilder

Röda Korset bilder

För de som vill handla med en god sak i åtanke är Röda Korset det perfekta stoppet. Besökare kan förvänta sig en trevlig och inspirerande shoppingupplevelse samtidigt som de vet att deras inköp stödjer en välgörenhetsorganisation som arbetar för att göra världen till en bättre plats.

Besök Röda Korset i Kalmar och upplev tjusningen med secondhandshopping samtidigt som du gör en insats för både miljön och människor i nöd.

Röda Korset bilder

Röda Korset bilder

Detaljer om Röda Korset

Röda Korset Röda Korset bilder
Kontaktuppgifter & adress för Röda Korset
Secondhandbutik: 5(8 rezensionen)
 • 392 38 Kalmar, Sverige
 • https://www.rodakorset.se/
 • 2.18 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Röda Korset).
Öppettider
Måndag 15 juli 10 till 16
Tisdag 16 juli 10 till 16
Onsdag 17 juli 10 till 16
Torsdag 18 juli 10 till 16
Fredag 19 juli 10 till 16
Lördag 20 juli Stängt
Söndag 21 juli Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Röda Korset .

ImageVacker butik, snyggt och snyggt, trevlig personal, bra varor, relativt billig återvinning. Fin storlek som är lätt att se. Jag köpte en helt ny regnkappa för endast 125 DKK, tack.Image

Rigo Bjerren Nielsen
15 augusti 2023

ImageTycker att det är ganska bra om det är något du vill köpa second hand. Kanske inte så stort utbud men medelpris på det mesta. Och har man tur någon gång så kan man faktiskt fynda till ett riktigt bra pris.Image

Mariette Johansson
6 februari 2023

ImageTrevligt och rymligt. Trevliga ideella personal som hjälper till. Och roligt att göra en god gärning i bland. Finns fik och toalett.Image

Berith Fredriksson
3 december 2022

ImageKollade på hemsidan att det var öppet lördag 28/5. Det skulle vara öppet kl 10-15. Kom dit och det var stängt. Då står det på entredörren att det endast är öppet måndag till fredag. Fler med oss var också där och blev lika besvikna som vi. UPPDATERA HEMSIDAN!!!!Image

Chatarina Hall
18 november 2022

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Röda Korset för alla att ta del av och välja snabbt.

Välgörenhetsorganisation
80% nöjda kunder
Perstorpsvägen 2, 392 38 Kalmar, Sverige.
Secondhandbutik
80% nöjda kunder
Polhemsgatan 11, 392 39 Kalmar, Sverige (0.42 km).
Köpcentrum
80% nöjda kunder
Verkstadsgatan 2, 392 39 Kalmar, Sverige (0.46 km).
80% nöjda kunder
Verkstadsgatan 3, 392 39 Kalmar, Sverige (0.69 km).
80% nöjda kunder
Verkstadsgatan 3, 392 39 Kalmar, Sverige (0.72 km).
Förening eller organisation
100% nöjda kunder
Skälbyallén 10, 392 38 Kalmar, Sverige (0.83 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Röda Korset. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Awanya Aram

  Awanya Aram

  26 december, 2021
  Jätte ordentlig secondhand
  Det finns lite av alla
  Det fins ett café också med låga priser
  reply
 • Christina Karlsson

  Christina Karlsson

  27 december, 2021
  Superbra priser och mycket vackra föremål.
  reply
 • Chatarina Hall

  Chatarina Hall

  18 november, 2022
  Kollade på hemsidan att det var öppet lördag 28/5. Det skulle vara öppet kl 10-15. Kom dit och det var stängt. Då står det på entredörren att det endast är öppet måndag till fredag. Fler med oss var också där och blev lika besvikna som vi. UPPDATERA HEMSIDAN!!!!
  reply
 • Berith Fredriksson

  Berith Fredriksson

  3 december, 2022
  Trevligt och rymligt. Trevliga ideella personal som hjälper till. Och roligt att göra en god gärning i bland. Finns fik och toalett.
  reply
 • Mariette Johansson

  Mariette Johansson

  6 februari, 2023
  Tycker att det är ganska bra om det är något du vill köpa second hand. Kanske inte så stort utbud men medelpris på det mesta. Och har man tur någon gång så kan man faktiskt fynda till ett riktigt bra pris.
  reply
 • Eve Schmidt

  Eve Schmidt

  13 april, 2023
  Super bra butik
  reply
 • Rigo Bjerren Nielsen

  Rigo Bjerren Nielsen

  15 augusti, 2023
  Vacker butik, snyggt och snyggt, trevlig personal, bra varor, relativt billig återvinning. Fin storlek som är lätt att se. Jag köpte en helt ny regnkappa för endast 125 DKK, tack.
  reply

Post a Comment