Omdömen om Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan, Trollhättan, Riddaregatan 12 B

Omdömen om Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan, Trollhättan, Riddaregatan 12 B

Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan är en medicinsk klinik belägen på Riddaregatan 12 B i Trollhättan. Denna klinik har fokus på att erbjuda akutvård och stöd till personer med psykisk ohälsa.

Översikt av Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan, Trollhättan

Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan är en medicinsk klinik belägen på Riddaregatan 12 B i Trollhättan. Denna klinik har fokus på att erbjuda akutvård och stöd till personer med psykisk ohälsa. Det som gör Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan unikt är deras mobila verksamhet, vilket innebär att de kan komma till patienter som behöver akut hjälp och stöd på plats.

Kliniken har mycket god tillgänglighet och är anpassad för personer med funktionsnedsättningar. Den har en rullstolsanpassad ingång, tillgänglig parkering och toalett. Detta gör det lättare för alla att få den vård de behöver.

Utöver god tillgänglighet erbjuder Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan också andra bekvämligheter, som toalett och möjlighet att ta emot nya patienter.

Med sitt fokus på att erbjuda akut hjälp till personer med psykisk ohälsa och med sin mobila verksamhet, är Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan en viktig resurs för personer i Trollhättan och omnejd. Kliniken strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för alla som behöver akutvård att få den, oavsett eventuella funktionsnedsättningar.

Välkommen till Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan, där du kan vara säker på att få den hjälp du behöver, när du behöver den.

Detaljer om Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan, Trollhättan

Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan, Trollhättan Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan, Trollhättan bilder
Kontaktuppgifter & adress för Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan, Trollhättan
Medicinsk klinik: 5(4 rezensionen)
 • Riddaregatan 12 B, 461 34 Trollhättan, Sverige
 • 0.31 km (Avståndet mellan Trollhättan centrum och Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan, Trollhättan).

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan, Trollhättan .

ImageBlev riktigt illa bemött sist gång. Har polisanmält händelsen . Kallas för ofredande.. Ringer inte er mer . Svinaktigt.Håkan HöglundImage

Håkan Höglund
6 februari 2023

ImageHar haft kontakt med teamet 2 eller 3 gånger. Jag vet inte hur de ser ut. Jag vet inte vad de heter. Vid tillfällena jag tog kontakt var jag förkrossad av sorg. Men dessa osynliga hjältar lappade ihop mig via telefonen. De är helt enkelt fantastiska. Tack.Image

Suzanne Andersson
12 december 2021

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan, Trollhättan för alla att ta del av och välja snabbt.

Medicinsk klinik
100% nöjda kunder
Riddaregatan 12B, 461 34 Trollhättan, Sverige.
Psykolog
80% nöjda kunder
Föreningsgatan 5, 461 30 Trollhättan, Sverige (0.5 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Psykiatriskt Mobilt Akutteam Trollhättan, Trollhättan. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Suzanne Andersson

  Suzanne Andersson

  12 december, 2021
  Har haft kontakt med teamet 2 eller 3 gånger. Jag vet inte hur de ser ut. Jag vet inte vad de heter. Vid tillfällena jag tog kontakt var jag förkrossad av sorg. Men dessa osynliga hjältar lappade ihop mig via telefonen. De är helt enkelt fantastiska. Tack.
  reply
 • Håkan Höglund

  Håkan Höglund

  6 februari, 2023
  Blev riktigt illa bemött sist gång. Har polisanmält händelsen . Kallas för ofredande.. Ringer inte er mer . Svinaktigt.Håkan Höglund
  reply
 • Janne Lundmark

  Janne Lundmark

  4 juli, 2023
  Synd att de ej går o få tag på 24/7
  reply

Post a Comment