Omdömen om Projekt.p - Photography, Genomgången 16, Östersund

Omdömen om Projekt.p – Photography, Genomgången 16, Östersund

Projekt.p – Photography är en unik plats som specialiserar sig på fotografi av hög kvalitet. Beläget på Genomgången 16 i Östersund, erbjuder denna plats en inspirerande och kreativ miljö för både professionella fotografer och amatörer.

Översikt av Projekt.p - Photography

Projekt.p - Photography är en unik plats som specialiserar sig på fotografi av hög kvalitet. Beläget på Genomgången 16 i Östersund, erbjuder denna plats en inspirerande och kreativ miljö för både professionella fotografer och amatörer. Med en hemsida som visar upp ett imponerande portfolio av tidigare arbete, är det tydligt att Projekt.p - Photography har stor erfarenhet och kompetens inom branschen.

Platsen är öppen alla dagar i veckan från klockan 09:00 till 17:00 och välkomnar besökare att upptäcka dess mångsidiga utbud av fotografitjänster. Oavsett om det är för porträttfotografi, bröllopsfotografi, produktfotografi eller landskapsfotografi, kan besökare vara säkra på att de kommer att få förstklassig service och fantastiska resultat.

Projekt.p - Photography bilder

Projekt.p - Photography bilder

Med den senaste utrustningen och tekniken, samt en passion för att fånga de bästa ögonblicken, strävar Projekt.p - Photography efter att skapa minnesvärda och vackra bilder som kommer att glädja och imponera på alla som ser dem. Platsen är även öppen för samarbete och workshops, vilket gör den till en idealisk plats för dem som vill utveckla sin fotografi och lära sig av branschens experter.

För den som är intresserad av att boka en fotograferingssession eller lära sig mer om Projekt.p - Photography, är det enklast att besöka deras hemsida eller ringa det angivna telefonnumret. Med sitt engagemang för kvalitet och professionalism är Projekt.p - Photography definitivt en plats som fotografi-entusiaster inte kan missa.

Projekt.p - Photography bilder

Projekt.p - Photography bilder

Detaljer om Projekt.p - Photography

Projekt.p - Photography Projekt.p - Photography bilder
Kontaktuppgifter & adress för Projekt.p - Photography
Fotograf: 4(2 rezensionen)
 • Genomgången 16, 831 61 Östersund, Sverige
 • https://www.projektp.se/contact
 • +46703931949
 • 3.63 km (Avståndet mellan Östersund centrum och Projekt.p - Photography).
Öppettider
Måndag 15 juli 09 till 17
Tisdag 16 juli 09 till 17
Onsdag 17 juli 09 till 17
Torsdag 18 juli 09 till 17
Fredag 19 juli 09 till 17
Lördag 20 juli 09 till 17
Söndag 21 juli 09 till 17

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Projekt.p - Photography för alla att ta del av och välja snabbt.

Restaurang
80% nöjda kunder
Odenskogsvägen 42, 831 48 Östersund, Sverige (1.26 km).
Restaurang
80% nöjda kunder
Odenskogsvägen 27, 831 48 Östersund, Sverige (1.74 km).
Fotograf
100% nöjda kunder
Storsjöstråket 19, 831 57 Östersund, Sverige (2.1 km).
100% nöjda kunder
Norra Torlandsgatan 9, 831 47 Östersund, Sverige (2.31 km).
Fotograf
100% nöjda kunder
Regementsgatan 46, 831 35 Östersund, Sverige (2.87 km).
Eventlokal
80% nöjda kunder
Tullgatan 23, 831 35 Östersund, Sverige (3.04 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Projekt.p - Photography. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Ingemar Edström

  Ingemar Edström

  9 september, 2023
  Per har verkligen låtit karaktärerna och passionen hos spelarna komma till liv i sina bilder från Ajiwa Masters. Varje foto är som en skildring av en individuell resa – från ögonblicket av förberedelse till det avgörande slaget. Genom att kombinera både närbilder och vidvinkelbilder fångar Per inte bara golfmomenten utan också den mångfacetterade känslan av tävlingen. Det är tydligt att han har byggt en relation med spelarna och fått dem att känna sig bekväma framför kameran. Genom att använda ljus och komposition på ett konstnärligt sätt har han verkligen lyckats föra fram spelarnas passion och engagemang till betraktaren.
  reply

Post a Comment