Omdömen om Pressateljen Städ & Tvätt Ab, Artillerigatan 2, Östersund

Omdömen om Pressateljen Städ & Tvätt Ab, Artillerigatan 2, Östersund

Pressateljen Städ & Tvätt Ab är en pålitlig och professionell städfirma som ligger på Artillerigatan 2, Odenskogsvägen 42 B, i Östersund. Företaget erbjuder ett brett utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag, inklusive regelbunden städning, flyttstädning, fönsterputsning och tvätt av kläder och textilier.

Översikt av Pressateljen Städ & Tvätt Ab

Pressateljen Städ & Tvätt Ab är en pålitlig och professionell städfirma som ligger på Artillerigatan 2, Odenskogsvägen 42 B, i Östersund. Företaget erbjuder ett brett utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag, inklusive regelbunden städning, flyttstädning, fönsterputsning och tvätt av kläder och textilier.

Med långa öppettider från måndag till fredag, kan kunder enkelt boka in städtjänster som passar deras schema. Pressateljen Städ & Tvätt Ab strävar efter att erbjuda högkvalitativ service och är stolta över att ha ett dedikerat team av erfarna och välutbildade städare.

Pressateljen Städ & Tvätt Ab bilder

Pressateljen Städ & Tvätt Ab bilder

För att göra det ännu enklare för kunder att ta del av deras tjänster, har företaget också en användarvänlig hemsida där man kan lära sig mer om deras olika erbjudanden och enkelt boka en städning online.

Oavsett om det handlar om en lägenhet, villa, kontor eller annan form av lokal, kan kunder lita på att Pressateljen Städ & Tvätt Ab kommer leverera en noggrann och effektiv städning varje gång. Med deras passion för att ge kunderna tid att fokusera på det som är viktigt i livet, tar de hand om det tråkiga jobbet så att du kan få mer tid för dig själv och dina nära och kära.

Pressateljen Städ & Tvätt Ab bilder

Pressateljen Städ & Tvätt Ab bilder

Kontakta Pressateljen Städ & Tvätt Ab på telefonnummer 063511953 för att lära dig mer om deras tjänster och boka in en städning som passar just dina behov. Ge ditt hem eller företag den städning det förtjänar med hjälp av professionella och pålitliga städare från Pressateljen. Besök deras hemsida för att boka din städning idag!

Detaljer om Pressateljen Städ & Tvätt Ab

Pressateljen Städ & Tvätt Ab Pressateljen Städ & Tvätt Ab bilder
Kontaktuppgifter & adress för Pressateljen Städ & Tvätt Ab
Städning: 5(59 rezensionen)
 • Artillerigatan 2, Odenskogsvägen 42 B, 831 35 Östersund, Sverige
 • http://www.pressateljen.se/
 • +4663511953
 • 0.49 km (Avståndet mellan Östersund centrum och Pressateljen Städ & Tvätt Ab).
Öppettider
Måndag 22 juli 10 till 17
Tisdag 23 juli 10 till 17
Onsdag 24 juli 10 till 17
Torsdag 25 juli 10 till 17
Fredag 26 juli 10 till 17
Lördag 27 juli Stängt
Söndag 28 juli Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Pressateljen Städ & Tvätt Ab .

ImageJättebra service. Personalen är så vänlig! Jag var på en motorcykeltur genom Skandinavien och hamnade i Östersund. Behövde tvätta kläder och kom i sista minuten till Pressateljen. Inom två timmar var det helt rent Stort tack igen till dessa hårt arbetande damer.Image

Stephan de Ridder (El Pollo Diablo)
6 juni 2023

ImageLyckades få bort blodfläckar från min svärmors beiga kappa. Syns inte ett spår av dem! Guldstjärna!Image

Hanna Wagenius
12 maj 2023

ImageSämsta på städning företag kan inte ens fylla på toapapper och ber en gå till en städat toalett för att inte störa domImage

Simon
5 mars 2023

ImageJättebra service! Fick hjälp att bära mina mattor till bilen till och med, tusen tack för hjälpen!Image

Cajsa A
18 november 2022

ImageJag har inte anlitat företaget men den person som tidigare bott i lägenheten vi flyttat till har gjort det. Det hela var väldigt slarvigt flyttstäd så jag har fått städa själv. Ränder på väggar, väldigt dåligt putsade fönster. Inte ok att behöva städa när jag flyttar in. Jag skulle mer än gärna skicka foton men det finns inte någon mejladress att skicka fotona till.Image

Vio Marléne Näsvall
9 december 2021

ImageHar regelbunden städning av hemmet vilket fungerar bra. Lite varierande resultat beroende på vem som har varit där men överlag mycket nöjd.Image

Jesper Kolmodin
13 september 2020

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Pressateljen Städ & Tvätt Ab för alla att ta del av och välja snabbt.

Butik
80% nöjda kunder
Kyrkgatan 68, 831 27 Östersund, Sverige (0.22 km).
80% nöjda kunder
Prästgatan 42, 831 33 Östersund, Sverige (0.25 km).
Skomakare
80% nöjda kunder
Hamngatan 11, 831 33 Östersund, Sverige (0.26 km).
Skomakare
100% nöjda kunder
Postgränd 10, 831 31 Östersund, Sverige (0.32 km).
Tygaffär
100% nöjda kunder
Prästgatan 19, 831 31 Östersund, Sverige (0.5 km).
Städfirma
100% nöjda kunder
Förlandsgränd 6, 831 34 Östersund, Sverige (0.64 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Pressateljen Städ & Tvätt Ab. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Simona Altarp

  Simona Altarp

  5 september, 2017
  Bra service och alltid rentvättat … …
  reply
 • Jonas Andersson

  Jonas Andersson

  23 september, 2017
  Låååååånga tvättider för kemtvätt . Ibland vill de ha upp till Tre veckor på sig för att kema en kostym. Oacceptabelt!
  reply
 • Catarina Malmrot

  Catarina Malmrot

  28 september, 2017
  De var duktiga på att städa….men någon av dem var klåfingriga….och tog min mer än 20 år gamla stora fikus, som stod i en mycket dyr italiensk ytterfoder (ytterkruka). När vi påtalade att den här fikusen m. kruka försvunnit från glasverandan, där vi ställt den tillsv. …..har jag därefter mötts av tystnad….efter att de skulle undersöka saken. Hade det varit jag…hade jag konfronterat de som skötte flyttstädningen, då de bör ha koll på sin personal. De hade möjlighet att ”bära tillbaka” den stora krukväxten med dyrbar kruka. Det har de inte…utan vi har endast mötts av tystnad. Funderar på att skicka dem en faktura på min blomma och kruka. Men det är nog bättre att ”varna” för dem här!
  reply
 • ´n Tomas Hallqvist

  ´n Tomas Hallqvist

  24 februari, 2019
  Pressateljén fick i uppdrag av säljaren att flyttstäda det hus vi köpt.
  Efter att nu har fått in alla pryttlar i kåken så börjar vi ha tid att ”sänka blicken” en smula och titta lite närmre på hur det ser ut.
  De har DEFINITIVT INTE skurat några golv!! Man fastnar i köksgolvet och nu efter att vi själva har skurat det så har det gått från mörkgrönt till ljusgrönt!!
  De har inte rengjort några skåp. Drar man med fingret ovanpå köksluckorna så är det ett tjockt lager av fett och damm som byggts upp under många år. Handtagen på skåpluckorna är delvis svarta av smuts. Alla skåpytor känns ”feta”.
  Badrummet i källaren. Smutsigt golv. Smutsigt/ingrott ALLT. Torkade av ett avloppsrör och med ett drag med tvättsvampen så rinner det SVART skitigt vatten. SÅ ingrott och ostädat är det. Det här fortsätter i alla rum och ytor man granskar men jag räknar inte upp allt här…

  Hur man har mage att ta betalt för en så´n tjänst övergår mitt förstånd!!

  Noterar att man som kund har tre (3!!) dagar på sig att reklamera efter inflytt. Tre dagar efter att vi fick tillgång till kåken satt jag och körde flyttlass för brinnande livet mellan Wermland och Jämtland så fokus var liksom inte att syna detaljer i en städning som en påstått professionell firma skulle ha utfört… (Ej heller är det jag som köpt städtjänsten – det är säljaren som är till åren kommen och som litade på leverantören)

  Jag skulle ICKE anlita Pressateljen till att ens städa flaket på min släpvagn!!
  Det finns andra – VÄLJ DEM!!

  reply
 • Linda Eriksson

  Linda Eriksson

  1 april, 2019
  De lyckades ej få en sidenblus ren utan förvärrade fläcken och sade att jag nu hade lärt mig till nästa gång att vara försiktig med siden. Jag tog med blusen och lämnade in på kemtvätt i Stockholm, där den blev som ny. Har lämnat in flera saker här (för att det tyvärr inte finns någon annan kemtvätt i Ösd) och tycker aldrig att det blir lika rent som på andra kemtvättar. Det skulle verkligen behövas en konkurrent i stan!
  reply
 • Carola Book

  Carola Book

  11 december, 2019
  Akta er för Pressateljen man behöver inte vara kund hos dem för att få ett inkasso av dem. Har aldrig haft ngt med dem att göra.
  Kan uppenbarligen inte läsa en bokning eller vara saklig. Oseriös firma
  reply
 • V S

  V S

  14 december, 2019
  Oseriös firma som inte tar ansvar för sina fel och brister samt klåfingriga personal. Sänder felaktiga fakturor och lägger på luren när man vill konversera om detta samt och gömmer sig bakom intrum och försäkringsbolag istället för att sakligt bemöta bestridandet från oss. Värsta idiotin jag nånsin upplevt!
  reply
 • Margareta Ögren

  Margareta Ögren

  17 december, 2019
  Helt perfekt!
  reply
 • Filip Lundin

  Filip Lundin

  18 december, 2019
  Grymt bra. Kunde hantera en kavajstrykning med mycket kort framförhållning.
  reply
 • Rex Shaw

  Rex Shaw

  2 januari, 2020
  Min fru och jag var i stort behov av att våra kläder skulle rengöras. De städade dem väldigt bra och snabbt.
  reply
 • J.o D

  J.o D

  12 januari, 2020
  Mycket bra jobb
  reply
 • Siv Anstett

  Siv Anstett

  16 januari, 2020
  Hade sett fram emot städhjälp och stressade hem vid 12.00 för att ta emot städarna. Inga städare sågs till. Jag ringde och undrade vart de tagit vägen och fick en ny tid 13.15 då de skulle dyka upp. Nej 13 45 ringde jag igen och undrade och fick då höra att städarna kunde komma mellan 12.00 och 16.00. Det kan hända saker så att de blir fördröjda. Nog är det att visa respektlöshet mot kunder som för fösta gången vill anlita företaget. Jag avbokade dagens städ och kommer att söka andra städfirmor. Vet inte hur dom städar men dom fick inte chansen hos mig med den respektlösheten till sina kunder.
  reply
 • Marcus Reinholtz

  Marcus Reinholtz

  18 januari, 2020
  Bra bemötande
  reply
 • Maria Flink Opoku

  Maria Flink Opoku

  18 januari, 2020
  Proffsigt och bra!!!
  reply
 • Maja Engelmark

  Maja Engelmark

  23 januari, 2020
  Kemtvätten har den absolut sämsta servicen någonsin. Lämnade in en oanvänd röd kavaj som endast skulle behandlas för lukten. Den är nu förstörd. Jag klippte även bort plaggets lappar hos dom, men endå påstod de först: ”Att de inte får bort fläckarna som jag LÄMNAT IN DEN FÖR?” Vilket är helt sjukt att de ska försöka vrida situationen som att jag lämnat in den för att den var smutsig?
  De har nu tvättat kavajen 3 gånger och fläckarna är fortfarande kvar, de ansvarar inte för något som hänt och påstår att det absolut inte kommer på tal om någon kompensation. Jag fick tillbaka 160kr för kemtvätten Men sitter nu isället med en kavaj som är förstörd utan att den ens blev använd.
  reply
 • Jesper Kolmodin

  Jesper Kolmodin

  13 september, 2020
  Har regelbunden städning av hemmet vilket fungerar bra. Lite varierande resultat beroende på vem som har varit där men överlag mycket nöjd.
  reply
 • Åsa Ljungström

  Åsa Ljungström

  10 oktober, 2020
  Bra service och professionella!
  reply
 • Goran Jansson

  Goran Jansson

  15 november, 2020
  Hjälpsam och trevlig personal och noggrann.
  reply
 • Ulla-Britt Åslund

  Ulla-Britt Åslund

  16 december, 2020
  Serviceinriktad.
  reply
 • Vio Marléne Näsvall

  Vio Marléne Näsvall

  9 december, 2021
  Jag har inte anlitat företaget men den person som tidigare bott i lägenheten vi flyttat till har gjort det. Det hela var väldigt slarvigt flyttstäd så jag har fått städa själv. Ränder på väggar, väldigt dåligt putsade fönster. Inte ok att behöva städa när jag flyttar in.
  Jag skulle mer än gärna skicka foton men det finns inte någon mejladress att skicka fotona till.
  reply
 • P-O Henriksson

  P-O Henriksson

  1 januari, 2022
  Trevlig,kunnig personal
  reply
 • Dj remix

  Dj remix

  2 januari, 2022
  Utmärkt utfört och trevlig personal
  reply
 • Tommy Silfverblad

  Tommy Silfverblad

  17 november, 2022
  Kläderna vart rena.
  reply
 • Cajsa A

  Cajsa A

  18 november, 2022
  Jättebra service! Fick hjälp att bära mina mattor till bilen till och med, tusen tack för hjälpen!
  reply
 • Gunnel Arvidsson

  Gunnel Arvidsson

  21 november, 2022
  Har lämnat in min fina ullmatta för rengöring flera gånger tidigare under de senaste drygt 20 åren och varit nöjd med resultatet. Idag då? Först skulle expediten ”göra något annat”, sa hon, dvs inte ta hand om kunden. Detta ”något” gjorde hon en halv meter från disken. Då hon inte pratade med någon och jag hade andra ärenden att göra, så sa jag mitt ärende lite kort. Hon svarade: ”Du vet att du gör det (rengör mattan alltså) på EGEN RISK”. Va, sa jag! Då hon inte bemödade sig om att förklara vad detta betydde, bara upprepade, så tog jag min matta och gick. Och aldrig går jag in genom DEN dörren igen, trallalla…
  reply
 • Björn Hedenfalk (Bobbo)

  Björn Hedenfalk (Bobbo)

  24 december, 2022
  Bra tvättat.
  reply
 • Anders Nilsson

  Anders Nilsson

  25 december, 2022
  Bra service
  reply
 • Simon

  Simon

  5 mars, 2023
  Sämsta på städning företag kan inte ens fylla på toapapper och ber en gå till en städat toalett för att inte störa dom
  reply
 • Marie Olsson

  Marie Olsson

  21 april, 2023
  Ni räddade mina fina byxor, tack!
  reply
 • Hanna Wagenius

  Hanna Wagenius

  12 maj, 2023
  Lyckades få bort blodfläckar från min svärmors beiga kappa. Syns inte ett spår av dem! Guldstjärna!
  reply
 • Stephan de Ridder (El Pollo Diablo)

  Stephan de Ridder (El Pollo Diablo)

  6 juni, 2023
  Jättebra service. Personalen är så vänlig! Jag var på en motorcykeltur genom Skandinavien och hamnade i Östersund. Behövde tvätta kläder och kom i sista minuten till Pressateljen. Inom två timmar var det helt rent Stort tack igen till dessa hårt arbetande damer.
  reply
 • Karin Sternljung

  Karin Sternljung

  14 juli, 2023
  Tvätt. Kass. Så dåligt utfört utan ansvar. Service under all kritik.
  reply
 • Susanne Zakariasson

  Susanne Zakariasson

  18 juli, 2023
  Snabb o bra service
  reply
 • Åke Wallin

  Åke Wallin

  27 augusti, 2023
  Bra bemötande i vårt telefonsamtal. Tydlig och bra information.
  reply
 • Martina Fredin

  Martina Fredin

  2 november, 2023
  Lämnade in min vita ullmatta för ca ett år sedan för ville ha den fin inför jul. Mattan var en favoritplats för min hund att ligga på och var inte så vit som den varit och smutsen gick definitivt inte dammsuga upp.
  Hade full förståelse att fläckar kanske inte skulle försvinna fullt ut eftersom den var vit men när jag fick tillbaka den så ramlade det ur sand ur mattan när jag tog upp den. Det känndes inte riktigt okej när det kostade så pass mycket.
  reply
 • Tommy hellström

  Tommy hellström

  30 november, 2023
  Dom stal min väggklocka och mina skinnbrallor när dom var där och städade
  reply
 • Tommy Hellström

  Tommy Hellström

  3 december, 2023
  Dom stal mina skinnbyxor och min väggklocka dom svinen
  reply

Post a Comment