Omdömen om Patomella Takentreprenad Ab, Industrivägen 13, Luleå

Omdömen om Patomella Takentreprenad Ab, Industrivägen 13, Luleå

Välkommen till Patomella Takentreprenad AB, din professionella takläggare i Luleå. Med över 20 års erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda högkvalitativa takentreprenadtjänster för både privatpersoner och företag.

Översikt av Patomella Takentreprenad Ab

Välkommen till Patomella Takentreprenad AB, din professionella takläggare i Luleå. Med över 20 års erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda högkvalitativa takentreprenadtjänster för både privatpersoner och företag. Vår expertis ligger inom takläggning, reparationer, renoveringar och underhåll av alla typer av tak.

Vi är stolta över att kunna erbjuda takentreprenadtjänster av högsta kvalitet och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Våra erfarna takläggare är välutbildade och har den kompetens som krävs för att säkerställa att ditt tak blir hållbart och snyggt.

Patomella Takentreprenad AB är dedikerade till att erbjuda en kundcentrerad service och vi arbetar alltid nära våra kunder för att se till att deras behov och önskemål tillgodoses på bästa möjliga sätt. Vi förstår att takläggning är en viktig investering och vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete.

Vi välkomnar både små och stora projekt och vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. Med Patomella Takentreprenad AB kan du vara säker på att du får ett professionellt och pålitligt företag för ditt takentreprenadsprojekt.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra takentreprenadtjänster eller för att begära en offert. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt tak!

Detaljer om Patomella Takentreprenad Ab

Patomella Takentreprenad Ab Patomella Takentreprenad Ab bilder
Kontaktuppgifter & adress för Patomella Takentreprenad Ab
Takläggare: 4(6 rezensionen)
 • Industrivägen 13, 972 54 Luleå, Sverige
 • http://www.patomellatak.se/
 • +46920203920
 • 3.46 km (Avståndet mellan Luleå centrum och Patomella Takentreprenad Ab).

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Patomella Takentreprenad Ab .

ImageHar vid flertalet tillfällen observerat hantverkarens bil där denne betett sig stressat, ouppmärksamt,slarvigt samt osäkert i trafiken. Misstänker att hantverket blir på samma sätt då.Image

Daniel Östberg
25 januari 2020

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Patomella Takentreprenad Ab för alla att ta del av och välja snabbt.

Plåtentreprenör
100% nöjda kunder
Kräftgatan 6, 973 34 Luleå, Sverige (4.18 km).
80% nöjda kunder
Betongvägen 36, 973 45 Luleå, Sverige (4.45 km).
100% nöjda kunder
Betongvägen 30, 973 45 Luleå, Sverige (4.73 km).
Takläggare
100% nöjda kunder
Svartöns Industriområde, Svartövägen 22, 971 88 Luleå, Sverige (5.36 km).
Takläggare
80% nöjda kunder
Snövägen 271, 976 33 Luleå, Sverige (6.43 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Patomella Takentreprenad Ab. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Daniel Östberg

  Daniel Östberg

  25 januari, 2020
  Har vid flertalet tillfällen observerat hantverkarens bil där denne betett sig stressat, ouppmärksamt,slarvigt samt osäkert i trafiken. Misstänker att hantverket blir på samma sätt då.
  reply
 • Per Lohult

  Per Lohult

  2 januari, 2022
  Trevliga duktiga helt enkelt bra
  reply
 • Bia Lundberg

  Bia Lundberg

  30 november, 2023
  Saknar offert???
  reply

Post a Comment