Omdömen om Oak Tattoo & Piercing, Allégatan 48, Borås

Omdömen om Oak Tattoo & Piercing, Allégatan 48, Borås

Oak Tattoo & Piercing är en professionell tatuerings- och piercingstudio belägen på Allégatan 48 i Borås. Med en passion för att skapa konst på kroppen erbjuder studion en trygg och välkomnande miljö för alla som önskar att försköna sin kropp med en personlig touch.

Översikt av Oak Tattoo & Piercing

Oak Tattoo & Piercing är en professionell tatuerings- och piercingstudio belägen på Allégatan 48 i Borås. Med en passion för att skapa konst på kroppen erbjuder studion en trygg och välkomnande miljö för alla som önskar att försköna sin kropp med en personlig touch. Med ett team av erfarna tatuerings- och piercingartister garanteras varje kunds unika vision och önskemål att uppfyllas på bästa möjliga sätt.

Studio Oak har ett brett utbud av konstnärliga tatueringsdesigner att välja mellan, allt från små enkla symboler till storslagna detaljerade konstverk. De strävar efter att skapa en bekväm och avslappnad atmosfär för varje kund, där kreativitet och individualitet uppmuntras.

För de som är intresserade av piercing erbjuder Oak Tattoo & Piercing också ett omfattande urval av piercingsmycken och tekniker. Med fokus på hygien och kundens säkerhet kan varje kund vara trygg i den professionella servicen som erbjuds.

Oavsett om du är ute efter en ny tatuering, ett piercing-äventyr eller bara vill kolla in studions konstnärliga talanger, är Oak Tattoo & Piercing platsen för dig. Besök dem på Allégatan 48 och låt deras team av kreativa konstnärer hjälpa dig att förverkliga dina kroppskonst-drommar.

Detaljer om Oak Tattoo & Piercing

Oak Tattoo & Piercing Oak Tattoo & Piercing bilder
Kontaktuppgifter & adress för Oak Tattoo & Piercing
Tatuerings- och piercingstudio: 5(8 rezensionen)
 • Allégatan 48, 503 37 Borås, Sverige
 • https:
 • 0.16 km (Avståndet mellan Borås centrum och Oak Tattoo & Piercing).

Bilder från användare

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Oak Tattoo & Piercing för alla att ta del av och välja snabbt.

Tatueringsartist
100% nöjda kunder
Allégatan 49, 503 37 Borås, Sverige (0.05 km).
Tatuerings- och piercingstudio
80% nöjda kunder
Österlånggatan 59, 503 37 Borås, Sverige (0.14 km).
Tatuerare
100% nöjda kunder
Stengärdsgatan 27, 503 34 Borås, Sverige (0.25 km).
Den Gamla Skolan
Tatuerare
100% nöjda kunder
Sven Eriksonsgatan 17, 503 38 Borås, Sverige (0.43 km).
Tatuerare
100% nöjda kunder
Varbergsvägen 12, 504 30 Borås, Sverige (0.7 km).
Tatuerare
80% nöjda kunder
Skaraborgsvägen 25, 506 30 Borås, Sverige (0.98 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Oak Tattoo & Piercing. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Anette Hagberg

  Anette Hagberg

  14 januari, 2020
  Mycket duktiga yrkesutövare! Bra priser och de är alltid trevliga och ger dig som kund det bästa!
  reply
 • Barbro Lansford

  Barbro Lansford

  18 september, 2020
  Underbar personal
  reply
 • Agneta Grange

  Agneta Grange

  19 december, 2022
  #helix#awesomestudio#greatpiercer
  reply

Post a Comment