Omdömen om Nya Trafikskolan I Borås Ab, Allégatan 49

Omdömen om Nya Trafikskolan I Borås Ab, Allégatan 49

Nya Trafikskolan i Borås AB är en pålitlig och professionell trafikskola som erbjuder körkortsutbildning av hög kvalitet. Beläget på Allégatan 49, 503 37 Borås, har skolan en bekväm och lättillgänglig plats för elever att ta del av utbildningen.

Översikt av Nya Trafikskolan I Borås Ab

Nya Trafikskolan i Borås AB är en pålitlig och professionell trafikskola som erbjuder körkortsutbildning av hög kvalitet. Beläget på Allégatan 49, 503 37 Borås, har skolan en bekväm och lättillgänglig plats för elever att ta del av utbildningen. Med måndag till fredag och viss tid på lördagar öppet, finns det flexibla lektionstider för att passa alla behov.

Med en dedikerad och erfaren personal, strävar skolan efter att ge varje elev den bästa möjliga körkortsutbildningen. Oavsett om det är för förarbeviset för moped, personbil eller tunga fordon, har skolan omfattande kurser för att passa olika behov.

Nya Trafikskolan I Borås Ab bilder

Nya Trafikskolan I Borås Ab bilder

Genom att erbjuda moderna undervisningsmetoder och fordon med de senaste säkerhetsfunktionerna, säkerställer Nya Trafikskolan i Borås AB att eleverna får den kunskap och erfarenhet de behöver för att bli säkra och skickliga förare.

På deras hemsida, http://ntib.se/, kan man hitta mer information om tjänsterna som erbjuds, samt boka lektioner och kontakta skolan för ytterligare frågor. Med deras engagerade och vänliga personal och deras passion för att utbilda säkra förare, är Nya Trafikskolan i Borås AB det självklara valet för alla som vill ta körkort i Borås.

Nya Trafikskolan I Borås Ab bilder

Nya Trafikskolan I Borås Ab bilder

Detaljer om Nya Trafikskolan I Borås Ab

Nya Trafikskolan I Borås Ab Nya Trafikskolan I Borås Ab bilder
Kontaktuppgifter & adress för Nya Trafikskolan I Borås Ab
Trafikskola: 5(72 rezensionen)
 • Allégatan 49, 503 37 Borås, Sverige
 • http://ntib.se/
 • +4633415490
 • 0.19 km (Avståndet mellan Borås centrum och Nya Trafikskolan I Borås Ab).
Öppettider
Måndag 22 apr. 14 till 18
Tisdag 23 apr. 14 till 17
Onsdag 24 apr. 14 till 17
Torsdag 25 apr. 14 till 17
Fredag 26 apr. 13 till 14
Lördag 27 apr. Stängt
Söndag 28 apr. Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Nya Trafikskolan I Borås Ab .

ImageJag och stora grabben var här på handledarkurs inför hans övningskörning. Mycket bra bemötande av trevlig personal.Image

Tony ”Caveman” Källander
4 juni 2023

ImageVill att man betalar för en lektion även fast man redan har betalat för lektionen i form av ett paket. Dom ville även ha betalt för risk tvåan två gånger (skickade faktura OCH drar pengar från saldot) . Bryr sig mer om pengar än kunder. Hade jag kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det. Rekommenderar absolut inte.Image

t.n
29 december 2022

ImageDåligt körskola. De försöker utvinna så mycket pengar från dig som möjligt, något som så simpelt att köra över tågspår tar enligt dem 2-3 lektioner. Har du kört landsväg på kvällen ska du köra en lektion till på dagen bara för att se om du verkligen kan. Om du inte är miljonär boka inte här.Image

berti adolf
23 december 2022

ImageGör er en tjänst och gå inte hit, opersonliga lärare och aldrig några regelbundna tider. Finns inga lektioner och när man väl är där bryr sig inte lärarna om ens kunskaperImage

Johanna M
25 november 2022

ImageVarning!! Gå till nån Annan körskola om ni inte vill betala 2ggr för samma körlektion. Fast ni har betalat förskott köpt ett paketpris vill dom ha betalt en gång till om inte hhamnar ni på inkasso och blir avstängda på ej kan ta del av teorin fast allt är betalt.Image

anneli johansson
22 november 2022

ImageBra, trevliga, lugna och pedagogiska lärare. Trevlig lokal. Funkade toppen för mig med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) ... …Image

Mira Hedin
21 november 2022

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Nya Trafikskolan I Borås Ab för alla att ta del av och välja snabbt.

Trafikskola
100% nöjda kunder
Första Villagatan 11, 504 53 Borås, Sverige (0.34 km).
Trafikskola
80% nöjda kunder
Skaraborgsvägen 80, 506 30 Borås, Sverige (1.89 km).
Trafikskola
80% nöjda kunder
Segloravägen 6, 504 94 Borås, Sverige (6.74 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Nya Trafikskolan I Borås Ab. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • meron meles

  meron meles

  2 augusti, 2017
  super bra, hur snälla som helst, väldigt hjälpa samma och ärliga lärare!!
  reply
 • HonKel

  HonKel

  28 september, 2017
  Jättebra trafikskola, man blir bemött av glada och trevliga människor. Utbildningen går framåt i bra fart och man lär sig väldigt mycket. Genom att visa intresse och vara delaktig så kommer man klara körkortet galant.
  reply
 • Anton Jerneskog

  Anton Jerneskog

  16 november, 2018
  mycket bra trafikskola fick mycket hjälp under min utbildning för att bli klar så nära min 18års dag som möjligt. tack för all hjälp
  reply
 • Oskar Tollesson

  Oskar Tollesson

  29 november, 2018
  Toppenskola. Rekommenderas!
  reply
 • Pernilla Högblom

  Pernilla Högblom

  30 november, 2018
  Jättebra utbildning och mycket hjälpsam och trevlig personal, jag rekommenderar varmt Nya Trafikskolan! …️…Ett stort plus är att de har intensivkurser. …
  reply
 • Dennis Lundin

  Dennis Lundin

  16 december, 2018
  Tack det fina betyget!
  reply
 • Moe Selwaye

  Moe Selwaye

  26 februari, 2019
  Fokuserar på pengar men är kunder! + Kund service är jätte dålig och de respekterar inte deras kunder.. ej rekommenderad
  reply
 • Beatrice Ljunggren

  Beatrice Ljunggren

  9 december, 2019
  Rekommenderar starkt Nya Trafikskolan i Borås. Dem effektivt lärde mig hur jag klarar mig i trafiken. Tack vare dem klarade jag både uppkörningen och teorin på första försöket. Körde med Kjell och Jeff, och Ida i receptionen är super gullig och hjälpsam med alla frågor och funderingar!
  reply
 • Emina M

  Emina M

  10 december, 2019
  Väldigt bra och pedagogisk personal! Tack för all hjälp med mitt körkort … …
  reply
 • Felicia Sternving

  Felicia Sternving

  15 december, 2019
  Gjorde en intensivkurs och det var jättebra. Härliga lärare och mycket lärorikt. Jag körde mest med Annelie och hon var BÄST!
  reply
 • Mario Velo

  Mario Velo

  22 december, 2019
  Jättebra trafikskola och mycket trevlig personal. Speciellt Annelie som jag övningskörde mest med. Rekommenderar starkt denna trafikskola.
  reply
 • Karolin Karlberg

  Karolin Karlberg

  23 december, 2019
  Jag har kört de flesta lektioner med Annelie som jag tycker är en helt suverän lärare. Hon är trevlig, rolig, tydlig och peppar en alltid. Såg alltid fram emot mina lektioner med henne. Jag ville klara körkortet så fort som möjligt då jag hade fått ett jobb ganska långt hemifrån och Annelie ansträngde sig verkligen för att försöka få till lektioner trots att det var väldigt uppbokat. När man kör på en körskola vill dom att man har gått igenom allt väldigt noga innan dom bokar ens uppkörning. Jag körde dock upp privat och Annelie anpassade utbildningsplanen så att jag kunde få ut så mycket som möjligt av lektionerna (vi blandade många delar för att hinna med allt) och på så vis kunde jag öva mycket själv med min privata handledare. Jag är mycket tacksam att hon förstod min situation där jag hade väldigt svårt att få ledigt från jobbet och försökte ändå få det att fungera. Jag tog ca 15 lektioner + övade privat och klarade uppkörningen på första försöket. Teorin läste jag själv så den kan jag inte uttala mig om. Stort tack Annelie för all hjälp och alla trevliga stunder!! …
  reply
 • Fabian Gren

  Fabian Gren

  26 december, 2019
  Jag tycker att Nya Trafikskolan i Borås är en väldigt bra skola med underbara lärare. Annelie är en fantastisk lärare speciellt. De passar tiderna, har bra planering, undervisar bra och svarar på allt man har frågor på. Jag skulle verkligen rekommendera denna trafikskola.
  reply
 • Tong Hoel

  Tong Hoel

  31 december, 2019
  Tog körkortet med hjälp av denna fantastiska skolan! Alla har varit en stor hjälp. Tack Jeff och Kjell för ert tålamod för en virrig kille. Rekommendera starkt denna skolan för alla er som ska ta körkort.
  reply
 • Jonas Backman

  Jonas Backman

  6 januari, 2020
  Lärare vet inte vem som har företräde när hindret är på höger sida av vägen.
  reply
 • Fredrik Joelsson

  Fredrik Joelsson

  11 januari, 2020
  Enbart bra bemötande från samtlig personal och extra +++ till Annelie som jag körde klart mest med.
  reply
 • ScartoX

  ScartoX

  18 januari, 2020
  Mkt bra trafikskola finns inget negativt att säga, rekommenderar starkt
  reply
 • Melanie Johansson

  Melanie Johansson

  20 januari, 2020
  Rekommenderar verkligen nya trafik skolan i Borås. Super nöjd med utbildningen, mycket bra och kunniga trafiklärare, extra cred till Annelie och Kim då det var de som jag körde med!
  reply
 • Maja Edin

  Maja Edin

  22 januari, 2020
  Jag rekommenderar verkligen Nya Trafikskolan i Borås. Många bra lärare. Jag körde med Annelie hon har varit en stor hjälp för mig att klara körkortet tack så mycket Annelie för all hjälp, du är en sån bra lärare jag har lärt mig så himla mycket tack vare dig.
  reply
 • Lisa Bratt

  Lisa Bratt

  25 januari, 2020
  Vill tacka Annelie och Nya Trafikskolan för hjälpen med körkortet som jag fick igår! Verkligen jättenöjd!
  reply
 • Amanda Svensson

  Amanda Svensson

  28 januari, 2020
  Väldigt trevliga lärare som gjort varje lektion rolig och lärorik. Ett speciellt tack till Annelie som hjälpte mig mycket.
  reply
 • Queenimy Pirote-Nurmi

  Queenimy Pirote-Nurmi

  30 januari, 2020
  Duktiga och professionella trafiklärare. Stort tack för god hjälp, speciellt med Annelie som gav mig många TIPS.
  reply
 • Shila J

  Shila J

  4 februari, 2020
  Superbra trafikskola! Väldigt tydliga och hjälpsamma lärare med extremt mycket tålamod och kunskap! Det märktes att de ville att man ska lyckas med teorin och körningen. Är jättenöjd!
  reply
 • Anton Anton

  Anton Anton

  6 februari, 2020
  Den värsta skola jag har sett. Väldigt otrevligt bemötande av receptionen första gången. Hon såg mig har utländisk bakgrunfd så sa hon : vi har inga platser hej. Jag råder inte såna rasistiska.
  reply
 • Matti Kirilov

  Matti Kirilov

  3 november, 2020
  Bra innehåll och bra lärare.
  reply
 • Sampa

  Sampa

  25 november, 2020
  Riktigt dåligt, inget upplägg som följs och dålig kommunikation med eleven. Bryr sig mer om pengar än om eleven. Tog mig 3 lektioner att utföra 1 sak på grund av att de två lärarna skulle ta halva lektionen till att diskutera hur de 2 lärde ut på olika sätt, riktigt oprofessionellt. När de ville att jag skulle boka ca 30 lektioner ytterligare bytte jag direkt. Andra körskolan sa att jag var i princip färdig för uppkörning och bokade in direkt varpå jag klarade det i stort sett direkt. Riktigt dålig stil. Kör inte här.
  reply
 • Maria Thelin

  Maria Thelin

  4 december, 2020
  Rekommenderar inte att ta automatkörkort på den här körskolan. DÅLIG kommunikation med eleven, inga gemensamma mål sätts upp OCH FÖLJS. Onödigt många lektioner. Inga lediga lektioner när man väl får börja boka. Tyvärr, det blir en annan körskola.
  reply
 • William Appelkvist

  William Appelkvist

  29 december, 2021
  Jätte bra service, bra och kunniga utbildare.
  reply
 • Unna Berggren

  Unna Berggren

  5 januari, 2022
  Jag är supernöjd! Trevligt bemötande, hjälpsam personal och peppande körlärare … …
  reply
 • grodanper

  grodanper

  6 januari, 2022
  Försöker ringa er på de utsatta tiderna, men aldrig något svar! Uselt!
  Men, väl på plats så får jag ett proffsigt bemötande och allt är som det bör vara! Handledarutbildningen var toppen, men att det ska ta drygt en vecka innan det hamnar hos Transportstyrelsen?
  reply
 • Mira Hedin

  Mira Hedin

  21 november, 2022
  Bra, trevliga, lugna och pedagogiska lärare. Trevlig lokal. Funkade toppen för mig med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) … …
  reply
 • anneli johansson

  anneli johansson

  22 november, 2022
  Varning!! Gå till nån Annan körskola om ni inte vill betala 2ggr för samma körlektion. Fast ni har betalat förskott köpt ett paketpris vill dom ha betalt en gång till om inte hhamnar ni på inkasso och blir avstängda på ej kan ta del av teorin fast allt är betalt.
  reply
 • Johanna M

  Johanna M

  25 november, 2022
  Gör er en tjänst och gå inte hit, opersonliga lärare och aldrig några regelbundna tider. Finns inga lektioner och när man väl är där bryr sig inte lärarna om ens kunskaper
  reply
 • Erik Nyberg

  Erik Nyberg

  15 december, 2022
  pkt
  reply
 • berti adolf

  berti adolf

  23 december, 2022
  Dåligt körskola. De försöker utvinna så mycket pengar från dig som möjligt, något som så simpelt att köra över tågspår tar enligt dem 2-3 lektioner. Har du kört landsväg på kvällen ska du köra en lektion till på dagen bara för att se om du verkligen kan. Om du inte är miljonär boka inte här.
  reply
 • t.n

  t.n

  29 december, 2022
  Vill att man betalar för en lektion även fast man redan har betalat för lektionen i form av ett paket. Dom ville även ha betalt för risk tvåan två gånger (skickade faktura OCH drar pengar från saldot) . Bryr sig mer om pengar än kunder. Hade jag kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det. Rekommenderar absolut inte.
  reply
 • Tony ”Caveman” Källander

  Tony ”Caveman” Källander

  4 juni, 2023
  Jag och stora grabben var här på handledarkurs inför hans övningskörning.
  Mycket bra bemötande av trevlig personal.
  reply

Post a Comment