Omdömen om Nailish, Varbergsvägen 14A, Borås

Omdömen om Nailish, Varbergsvägen 14A, Borås

Nailish är en populär nagelsalong som ligger på Varbergsvägen 14A i Borås. Salongen erbjuder ett brett utbud av nageltjänster, inklusive manikyr, pedikyr, nagelförlängning och dekoration. Nailish är känd för sin moderna och avslappnade atmosfär.

Översikt av Nailish

Nailish är en populär nagelsalong som ligger på Varbergsvägen 14A i Borås. Salongen erbjuder ett brett utbud av nageltjänster, inklusive manikyr, pedikyr, nagelförlängning och dekoration.

Nailish är känd för sin moderna och avslappnade atmosfär. Salongen är elegant inredd med bekväma stolar och har en välutrustad toalett för kundernas bekvämlighet.

Personalen på Nailish är professionell och vänlig. De arbetar noggrant och fokuserat för att säkerställa att varje kund får en personlig och skräddarsydd upplevelse. Salongen använder högkvalitativa produkter och har ett brett utbud av färger och dekorationer för att tillgodose kundernas olika smaker och behov.

Nailish är det perfekta stället för alla som vill unna sig en lyxig nagelvård. Oavsett om du vill ha en enkel manikyr eller en mer avancerad nageldesign, kommer du garanterat att lämna salongen med vackra och välvårdade naglar.

Besök Nailish på Varbergsvägen 14A och upplev en avkopplande och förstklassig nagelbehandling i en elegant och modern miljö. Salongen är öppen för både drop-in och bokade tider, så du kan alltid få dina naglar fixade när det passar dig bäst.

Detaljer om Nailish

Nailish Nailish bilder
Kontaktuppgifter & adress för Nailish
  • Varbergsvägen 14A, 504 30 Borås, Sverige
  • https://www.bokadirekt.se/places/nailish-16705
  • 0.7 km (Avståndet mellan Borås centrum och Nailish).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Nailish för alla att ta del av och välja snabbt.

Nagelsalong
100% nöjda kunder
Hallbergsgatan 8, 503 30 Borås, Sverige (0.5 km).
Sam Nails Ab
Skönhetssalong
80% nöjda kunder
Lilla Brogatan 19-21, 503 35 Borås, Sverige (0.63 km).
Frisersalong
100% nöjda kunder
Österlånggatan 52, 503 37 Borås, Sverige (0.67 km).
Skönhetssalong
100% nöjda kunder
Österlånggatan 40, 503 37 Borås, Sverige (0.7 km).
Nagelsalong
80% nöjda kunder
Österlånggatan 30, 503 31 Borås, Sverige (0.73 km).
Skönhetssalong
80% nöjda kunder
Allégatan 32, 503 34 Borås, Sverige (0.78 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Nailish. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Post a Comment