Omdömen om Mjuk Biltvätt Täby, Enhagsvägen 12

Omdömen om Mjuk Biltvätt Täby, Enhagsvägen 12

Mjuk Biltvätt Täby är den perfekta platsen för att få din bil skinande ren. Beläget på Enhagsvägen 12 i Täby, erbjuder denna biltvätt en förstklassig service för att ge din bil den kärlek den förtjänar.

Översikt av Mjuk Biltvätt Täby

Mjuk Biltvätt Täby är den perfekta platsen för att få din bil skinande ren. Beläget på Enhagsvägen 12 i Täby, erbjuder denna biltvätt en förstklassig service för att ge din bil den kärlek den förtjänar. Med generösa öppettider varje dag i veckan, kan du enkelt boka in en tid som passar dig och din hektiska vardag.

På Mjuk Biltvätt Täby kan du förvänta dig det bästa när det gäller rengöring av din bil. Personalen är erfaren och kunnig, och använder endast de bästa produkterna för att säkerställa att din bil får den behandling den behöver. Oavsett om det är en snabb tvätt eller en mer omfattande rengöring, kan du lita på att Mjuk Biltvätt Täby kommer att lämna din bil fläckfri.

Mjuk Biltvätt Täby bilder

Mjuk Biltvätt Täby bilder

Förutom den högkvalitativa service som erbjuds, är Mjuk Biltvätt Täby också bekvämt beläget och erbjuder olika betalningsalternativ för att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Med möjligheten att betala med kreditkort, kan du enkelt och snabbt ta hand om betalningen efter att din bil är färdig.

Så nästa gång din bil behöver lite kärlek och omsorg, se till att besöka Mjuk Biltvätt Täby. Med deras exceptionella service och bekväma läge, kan du vara säker på att din bil kommer att glänsa som aldrig tidigare efter ett besök på denna förstklassiga biltvätt.

Mjuk Biltvätt Täby bilder

Mjuk Biltvätt Täby bilder

Detaljer om Mjuk Biltvätt Täby

Mjuk Biltvätt Täby Mjuk Biltvätt Täby bilder
Kontaktuppgifter & adress för Mjuk Biltvätt Täby
Biltvätt: 4(312 rezensionen)
 • Enhagsvägen 12, 187 40 Täby, Sverige
 • https://www.mjukbiltvatt.se/anlaggningar/mjuk-biltvatt-taby/
 • +4620440000
 • 2.2 km (Avståndet mellan Täby centrum och Mjuk Biltvätt Täby).
Öppettider
Måndag 8 apr. 07:30 till 19
Tisdag 9 apr. 07:30 till 19
Onsdag 10 apr. 07:30 till 19
Torsdag 11 apr. 07:30 till 19
Fredag 12 apr. 07:30 till 19
Lördag 13 apr. 09 till 17
Söndag 14 apr. 10 till 18

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Mjuk Biltvätt Täby .

ImageVarit kund hos Mjuk Biltvätt i Täby sedan starten, kan bara rekommendera i allra högsta grad! Alltid trevliga & tvättar bilen med ett leende. Tack grabbar!Image

Jonas Hagström
10 november 2023

ImageGrymt bra service och trevlig personal. Kunde vara effektivare när det gäller insekter som sitter hårt på vindruta och front.Image

Mr Jocke ”Swedish Bastard” Stafsén
6 juli 2023

ImageEnkelt och snabbt med bra resultat. Jag kommer aldrig att tvätta för hand eller helt automatiserad igen. Blandat läge är mycket bättre.Image

Henrik Johansson
6 juni 2023

ImageTvätten kostar en del, men resultatet blir väldigt fint, särskilt om man utnyttjar dammsugaren och torkar med trasor som finns tillgängliga efteråt.Image

Anders Källberg
1 mars 2023

ImageJättebra, rekommenderas. Vi hade fått en del asfaltsstänk på bilen som var jättesvårt att få bort, de gjorde ett stort och noggrant jobb och fick bort det. Jättebra service och väldigt bra att de frågade oss så noggrant om vad vi önskade. Om ändå alla vore så noggranna på sina jobb!Image

Maria Utterhall
11 januari 2023

ImageTog guldttvätt. Var smuts kvar . Använde 30 till 35 handdukar och jobbade 25 minuter på bilen efteråt. För att få till ett halvdant resultat åtminstone. Ej godkänt tyvärr. Endast utvändigt som man själv för fixa till för 400 kr. Fascinerande.Image

David Johansson
27 december 2022

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Mjuk Biltvätt Täby för alla att ta del av och välja snabbt.

Tjt Täby Bilvård Ab Ditec
Bilvård
80% nöjda kunder
Stockholmsvägen 116, 187 30 Täby, Sverige (0.76 km).
80% nöjda kunder
Näsbydalsvägen 1, 183 31 Täby, Sverige (1.18 km).
Bensinstation
100% nöjda kunder
Näsbydalsvägen 1, 183 31 Täby, Sverige (1.2 km).
Biltvätt
100% nöjda kunder
Stora Marknadsvägen 11, 183 70 Täby, Sverige (1.4 km).
Shell
Bensinstation
100% nöjda kunder
Centralvägen 62, 183 71 Täby, Sverige (1.48 km).
Biltvätt
100% nöjda kunder
Kemistvägen 2, 183 79 Täby, Sverige (2.51 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Mjuk Biltvätt Täby. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • sebastian monthan

  sebastian monthan

  16 januari, 2019
  Bilen blir inte ren att betala 349kr för en guldtvätt och bilen inte riktigt blir ren, känns inte riktigt helt värt det. Då kan man lika gärna för en vanlig biltvätt. Eller tvätta förhans själv. Det enda som gör att dom får två stjärnor är att dom har dammsugare och trasor man kam använda efteråt. Men annars så lär jag inte åka tillbaka använder smutsiga svampar och använde även svampar som hade legat på marken och sedan andvändt dom på bilen, så nej tack lär inte komma tillbaka
  reply
 • Magnus Andersson

  Magnus Andersson

  7 december, 2019
  location -Täby. De spolar av bilen noggrant med högtryck sedan använder de två olika typer av svampar, en för fönster och en annan för resten av bilen (samma svamp till fälgarna vad jag kunde se). Vad jag kunde se så fyllde de bara på med vatten på svamparna för bilen, mao de sköljer aldrig ur dem. Jag tror att min svamp användes direkt efter bilen innan med bara minimal påfyllning av vatten/shampoo. Jag vet inte om de gör på något annat sätt på en normal handtvätt inrättning men så här skulle aldrig jag göra själv. Viktigt att hela tiden skölja ur svampen i en hink med vatten. Se själva när ni tvättar för hand, finns alltid smågrus i botten av hinken om man har för vana att skölja ur den som annars skulle suttit i svampen (tror att de religiösa anvädenr en tvätthanske för att ”känna” om någon sten är med. Bilen kom ut med många repor som jag inte känner igen, jag kan dock inte vara säker då bilen är ny och det är ett tag sedan jag tvättade den. Så detta får man ta med en nypa salt… Det tråkigaste i det hela är att bilen inte heller blev helt ren. Så nästa gång blir det att handtvätt själv eller lämna in den på en vanlig handtvätt. Jag klagade inte på plats för att: 1) Jag kan inte bevisa något angående reporna och jag är inte heller säker själv, så det får ni skaffa en egen uppfattning om. 2) Jag stannande inte till och kollade tvätt resultatet innan jag var hemma. 3) Deras arbetsmetoder med svamparna är kanske enligt branch standard, (dock inte min personliga standard..)
  reply
 • Jan Bernhammar

  Jan Bernhammar

  8 december, 2019
  Har tidigare tvättat med rabattkupong och gratistvätt vid nybilsköp men igår var första gången med fullt pris. Lika nöjd denna gång och den lite högre kostnaden gentemot bensinstationer är väl värd att ta. Extra plus för fräscha och effektiva damsugare.
  reply
 • Robert Fransson

  Robert Fransson

  11 december, 2019
  Bra snabbtvätt
  reply
 • Pierre Nordin

  Pierre Nordin

  13 december, 2019
  Vänligt och proffsigt bemötande samt bad om extra tvätt på mina framfälgar då de var extremt smutsiga. Kom ut på andra sidan med ren bil och glada barn
  reply
 • Brian Sopp

  Brian Sopp

  13 december, 2019
  Ordning & reda!
  Lätt min bästa upplevelse!
  Av att tvätta bilen alltså …
  reply
 • Niklas Myrbaeck

  Niklas Myrbaeck

  15 december, 2019
  Bra och smidigt koncept med abonnemang, bara att köra in. Upplever resultatet bättre än andra biltvättar och personalen är väldigt professionell. Fri tillgång till handdukar och dammsugare utan massa polletter och annat stök.
  reply
 • Tony Altonen

  Tony Altonen

  17 december, 2019
  Bra och snabb biltvätt, lite dyrt
  reply
 • Berit Manganas

  Berit Manganas

  17 december, 2019
  Rent och snabbt
  reply
 • anders tiborn

  anders tiborn

  18 december, 2019
  Skönt att slippa tvätta själv och att slippa gå ur bilen, speciellt nu när det är kallt och regnigt.
  Snabbt och effektivt!
  reply
 • Berndt Nilson

  Berndt Nilson

  19 december, 2019
  Fort och inte riktigt rent!
  reply
 • A A

  A A

  20 december, 2019
  Köpte guldtvätt. Bilen blev inte ren. Fälgar tvättades inte alls. Tvättsvamparna de använde var fulla med grus. Inte bättre än vanlig automattvätt. Själva handpåläggningen med högtryckstvätt och tvättsvamp tog ca 5 min sedan tvättas bilen med maskinella borstar.
  reply
 • Anders Lönnebo

  Anders Lönnebo

  20 december, 2019
  Snabbt & effektivt med grymt resultat! Trevlig personal dessutom.
  reply
 • Jesper Sjövall

  Jesper Sjövall

  21 december, 2019
  Proffsig kedja, snabb hantering, modernt koncept, fräsch station. Jag gillar upplägget! Är helnöjd med en nu mera ren bil varje vecka!
  reply
 • basick 50

  basick 50

  21 december, 2019
  Ett rent helvete
  reply
 • Sten Hallström

  Sten Hallström

  22 december, 2019
  Åkte dit med min pappas mycket smutsiga bil med lite påväxt och ingrott jox. Frågade killarna om det skulle gå och dom tittade ut och sa, ingen i kö idag, vi fixar det. Det gjorde dom verkligen, bilen riktigt fin, all påväxt borta, bilen fin. Superservice.
  reply
 • Karl-Johan Kritz

  Karl-Johan Kritz

  27 december, 2019
  Ett mycket bra koncept! Det är snabbt, bekvämt och framför allt blir bilen ren. Jag har fälgar med ganska smala mellanrum mellan ekrarna där det är svårt att komma åt men det blev rent även där. Detta rekommenderar jag starkt!
  reply
 • Johanna Andersson

  Johanna Andersson

  29 december, 2019
  Ett toppenbra resultat och väldigt trevlig personal. Rekommenderas varmt!
  reply
 • RK

  RK

  29 december, 2019
  De tvättar med extremt smutsig svamp direkt efter avfettning och gnider alltså gruset och smutset mot lacken innan de sköljer av avfettning/smuts med högtryck (därefter schamposvamp och sluttvätt). Det repar något enormt.
  Enl mig är det precis motsatt mjuk behandling. T.o.m. automattvättar sköljer av avfettning och smuts innan borstarna går på.

  Man måste torka av bilen själv efteråt, trots torkmaskin. Det, tillsammans med den omilda behandlingen, gör att priset inte går att motivera och påståendet ”mjuk tvätt” är vilseledande och felaktigt.

  reply
 • David Franzen

  David Franzen

  30 december, 2019
  Uppskattar att man slipper kliva ur bilen, att bilens svampas för hand och den extra mjuka tvätten. Frottéhanddukarna är ett fint plus!
  reply
 • Henrik Kronlid

  Henrik Kronlid

  1 januari, 2020
  Vilket bra koncept! Jag blev väldigt väl mottagen och valde Guldtvätt eftersom bilen var extremt smutsig. Bilen blev ren och efteråt kunde jag dammsuga bilen själv. Jag kommer tillbaka!
  reply
 • Willy Wagner

  Willy Wagner

  2 januari, 2020
  En tvätt lite över det vanliga med både personlig och automatisk tvättning. Dessutom kan man avsluta med att dammsuga bilen.
  reply
 • Annika Lind

  Annika Lind

  2 januari, 2020
  Grym service & trevlig personal! Rekommenderas varmt!
  reply
 • Krister Mäler

  Krister Mäler

  4 januari, 2020
  Känns proffsigt och blir bra.
  reply
 • Oscar Åkesson

  Oscar Åkesson

  4 januari, 2020
  Smidig betalning, engagerade medarbetare och bra tryck i slangarna!
  reply
 • Daniel Knutsson

  Daniel Knutsson

  6 januari, 2020
  Blev inte speciellt rent med tanke på att det delvis tvättades för hand. Samt dyrt…
  reply
 • Jesper Olofsson

  Jesper Olofsson

  7 januari, 2020
  Tvättat mina bilar under 20 år på mjuk biltvätt. Alltid varit nöjd! Rekommenderas … …
  reply
 • Thomas Gårdenberg

  Thomas Gårdenberg

  8 januari, 2020
  Bra biltvätt med trevlig personal
  reply
 • Tomas Anderson

  Tomas Anderson

  9 januari, 2020
  Tack för bra service och ren bil
  reply
 • Johan Larpe

  Johan Larpe

  9 januari, 2020
  Rent och fint
  reply
 • Andy Galvez

  Andy Galvez

  10 januari, 2020
  Jag är supernöjd med deras bemötande och viktigast av allt så blev bilen jätteren. Perfekt att bara köra in när man har en smutsig bil efter en lång arbetsdag.
  reply
 • Magnus och Karin Liedholm

  Magnus och Karin Liedholm

  11 januari, 2020
  Erfarenhet från anläggningen i Sisjön, Göteborg. Mycket nöjd. Bilen förblir också ren väldigt länge.
  reply
 • Mathias Gustafsson

  Mathias Gustafsson

  12 januari, 2020
  Klockren och efterlängtad biltvättsanläggning där jag verkligen upplevde att bilen blev ren. Dessutom väldigt bra bemötande. Sort plus i kanten att man själv kunde torka av det sista med handdukar samt passa på att låna dammsugare så att man slipper göra det hemma.
  reply
 • Jakob Lingnert

  Jakob Lingnert

  12 januari, 2020
  Smart koncept! Snabbt, enkelt och trevligt. Ren bil utan att ens behöva kliva ur den.
  reply
 • Jan Eneroth

  Jan Eneroth

  19 januari, 2020
  Trevlig personal och proffsig känsla. Lyxigt att det finns handdukar efteråt att torka lite extra med.
  reply
 • Peter Skarestad

  Peter Skarestad

  20 januari, 2020
  Vänligt bemötande och smidig kontantfri betalning. Appen som Mjuk Biltvätt har är lättanvänd och innehåller bra information. Bilen blir verkligen ren varje gång!
  reply
 • Fredrik Skåntorp

  Fredrik Skåntorp

  20 januari, 2020
  Mjuk Biltvätt är det enda säkra alternativet om du snabbt och enkelt vill att HELA din bil ska bli ren. Utöver detta är det alltid trevlig personal och fräscha lokaler.
  reply
 • Mattias Gereny

  Mattias Gereny

  21 januari, 2020
  Proffsigt och rent! … …
  reply
 • Info Din Baby

  Info Din Baby

  21 januari, 2020
  Riktigt bra och snabb biltvätt!
  reply
 • Irene Lehnberg

  Irene Lehnberg

  22 januari, 2020
  Bilen blev ren och fin
  reply
 • Johan Lenngerd

  Johan Lenngerd

  28 januari, 2020
  Trevligt bemötande och bättre resultat än alla andra automattvättar jag testat, eftersom bilen handtvättas innan den åker igenom tunneln. Dammsugare och handdukar att putsa upp det sista efteråt finns också, detta ger en lika bra finnish som om jag gjort hela processen själv hemma med svamp. Men här tas allt eventuellt giftigt avfall om hand och slipper inte ut i naturen. Riktigt bra biltvätt helt enkelt!
  reply
 • Annelie Tebrand

  Annelie Tebrand

  29 januari, 2020
  Helt ok.
  reply
 • Jonas Franzén

  Jonas Franzén

  2 februari, 2020
  Jag är en helnöjd Mjuk Biltvättare
  reply
 • Juan Carlos Mullor

  Juan Carlos Mullor

  31 augusti, 2020
  Tack så mycket!
  reply
 • Pia Andersson

  Pia Andersson

  5 september, 2020
  Snabb service och ren bil
  reply
 • Danish D

  Danish D

  12 september, 2020
  Bra service, oftast ingen väntetid.
  reply
 • Emma Trift

  Emma Trift

  27 september, 2020
  Ren bil med tvättproffs, gott om plats för att dammsuga och bra service med handdukar att torka dörrkanter med.
  reply
 • Jonas Berglund

  Jonas Berglund

  28 september, 2020
  Resultatet lämnar en del att önska. De gånger jag varit där har varit mer i brådska än att få det helt rent.
  Skulle hellre se att de hoppade över svampjobbet i början av tvätten för de missas ändå på de ställen automattvätten i nästa steg missar. Det manuella jobbet går alldeles för fort och resultatet av slarv är tydligt när man själv torkar av med trasorna efteråt.

  Svampjobbet bidrar också till repor i lacken. De säger de har rutiner för att minska risken för repor, men det verkar inte fungera. Hade jag inte haft hela bilen stenskottsskyddad skulle jag nog inte nyttja den här tjänsten nu när jag vet vad som kan hända. Har du en lack du är rädd om, eller känslig lack, så gå till ett proffs istället och va inte dumsnål.

  reply
 • Roland Palmqvist

  Roland Palmqvist

  29 september, 2020
  Mycket trevligt bemötande och bilen blev skinande rent! Klart värt pengarna!
  reply
 • Magnus Hanses

  Magnus Hanses

  2 oktober, 2020
  Bra service och riktigt bra personal
  reply
 • Erik Fernqvist

  Erik Fernqvist

  4 oktober, 2020
  Inget speciellt, bilen förtvättades manuellt men resultatet efter tvätt var som vilken automattvätt som helst. Smuts kvar i fronten, på sidospeglarna, under vingen bak, runt torkarbladen m.m. Inte alls imponerande. Finns bättre automattvättar. Ända som var plus var att det ingick att använda damsugare och trasor efter.
  reply
 • Arno Sondars

  Arno Sondars

  5 oktober, 2020
  Kryssa!
  reply
 • Thomas Käck

  Thomas Käck

  9 oktober, 2020
  Billigt om man tvättar flera gånger i månaden. Grattis dammsugare och torktrasor.
  reply
 • Sarantis Tsakiris

  Sarantis Tsakiris

  12 oktober, 2020
  Modernt med utmärkt utrustning.
  reply
 • Jens Lööw

  Jens Lööw

  13 oktober, 2020
  Bra biltvätt!
  reply
 • Torbjörn Zygmunt

  Torbjörn Zygmunt

  21 oktober, 2020
  Perfekt anläggning för biltvätt !
  Ett rimligt pris dessutom !
  Bra att man själv kan göra ”efterbehandlingen” med rena handdukar. Saknar bara en vattenkran för att skölja händerna när allt är klart.
  reply
 • Denny Bergström

  Denny Bergström

  22 oktober, 2020
  Snabb och effektiv biltvätt till bra rabatterbjudanden.
  reply
 • Magnus Lennström

  Magnus Lennström

  1 november, 2020
  Kryssa!
  reply
 • Ted Örnberg

  Ted Örnberg

  9 november, 2020
  Snabbt o effektiv tvätt, och inga fläckar kvar på bilen efter tvätt som i en automatisk biltvätt …
  reply
 • Matte Rudgård

  Matte Rudgård

  11 november, 2020
  Anläggningen i Täby
  Helt klart missnöjd! RIKTIGT dålig kvalitet!
  Passar nog till taxiåkare ..om ens det.
  Dessutom otrevlig personal på det gör inte saken bättre.
  reply
 • Chris Stark

  Chris Stark

  24 november, 2020
  Kryssa!
  reply
 • Johan

  Johan

  29 november, 2020
  Smidigt, prisvärt och framför allt så går det snabbt. Litet minus för att där man dammsuger bilen själv är utomhus utan tak. Inte så kul ifall det regnar.
  reply
 • Fredrik Kjellman

  Fredrik Kjellman

  29 november, 2020
  Bilen blir ren och fin och personalen är trevlig
  reply
 • Leif Bergdal

  Leif Bergdal

  8 december, 2020
  Gudstjänst.
  reply
 • Bo Töpel

  Bo Töpel

  9 december, 2020
  Toppen. De hjälpte mig med appen, så nu är jag riktig kund.
  reply
 • Jens Lundgren

  Jens Lundgren

  21 december, 2020
  Otrevlig personal! Förstagången för mig där.Aldrig mer!
  reply
 • Niklas Szeplaky

  Niklas Szeplaky

  6 december, 2021
  Kryssa! …
  reply
 • Haloultra !

  Haloultra !

  7 december, 2021
  jag köpa mjåk biltvet men jag fick hårth bil tratt, jag vill ha mjåk bil tvät
  reply
 • Marie Robert

  Marie Robert

  7 december, 2021
  Kryssa! …
  reply
 • Josip Ivatek

  Josip Ivatek

  9 december, 2021
  Kryssa! …
  reply
 • Joakim Westin

  Joakim Westin

  11 december, 2021
  Mjuk Biltvätt är ett superbra koncept och väl genomfört. Snabbt och enkelt att hålla bilen ren.
  reply
 • Tomas Sieurin

  Tomas Sieurin

  11 december, 2021
  Tack så mycket!
  reply
 • martin birgersson

  martin birgersson

  11 december, 2021
  Tack
  reply
 • Olof Bergman

  Olof Bergman

  13 december, 2021
  ja fik hård ner dom tveta min bil inte mjuk ok hård ja tita på ok fik hård
  reply
 • Razkallah Dahria

  Razkallah Dahria

  14 december, 2021
  Mycket bra
  reply
 • Christer Wikmark

  Christer Wikmark

  14 december, 2021
  Snabbt, kompetent och prisvärt. Bättre kan det väl inte bli?
  reply
 • Sandra Pettersson

  Sandra Pettersson

  16 december, 2021
  Tack!…
  reply
 • Henrik Liljekvist

  Henrik Liljekvist

  16 december, 2021
  Tackar!
  reply
 • Mats Kastman

  Mats Kastman

  17 december, 2021
  Kryssa!
  reply
 • Fredrik Marcus

  Fredrik Marcus

  17 december, 2021
  Alltid nöjd med tvätten här.
  Jag har en del ingrodd smuts som suttit för länge för att få bort enkelt. Men de försöker ändå alltid att få bilen fläckfri.
  reply
 • Oksana Basta

  Oksana Basta

  18 december, 2021
  perfekt kvalitet!
  reply
 • Janne Tonemark

  Janne Tonemark

  18 december, 2021
  Kryssa! …
  reply
 • Hejza Levevi

  Hejza Levevi

  19 december, 2021
  Väldigt bra. Mycket bättre än förväntat.
  reply
 • A J

  A J

  19 december, 2021
  Prova du också. Jag åkte alltid till en mack och körde en automattvätt och ibland på en GDS. hemma på uppfarten är ju inget alternativ då det är förbjudet(vilket de flesta struntar i men miljön måste vårdas).

  Om du skriver på ett kontrakt till en fast månadsavgift är det riktigt prisvärt och dessutom riktigt bra tvätt med fri dammsugare efter tvätten.. Sparat hundratals kronor och det går supersnabbt.

  reply
 • Henrik Bennetter

  Henrik Bennetter

  19 december, 2021
  Smidigt och med fullgott resultat. Dammsugare finns tillgängligt efteråt.
  reply
 • Daniel Engdahl

  Daniel Engdahl

  20 december, 2021
  Bra biltvätt. Snäll mot din bil. Snabbt, enkelt och trevlig personal. Efter tvätt finns det ställen att parkera bilen för att dammsuga och så.
  reply
 • Maria Petersson

  Maria Petersson

  20 december, 2021
  Kryssa! …
  reply
 • Myriam Contreras

  Myriam Contreras

  20 december, 2021
  Alltid renande fint bil efter besöket hos Mjuk tvätt
  reply
 • Martin G Larsson

  Martin G Larsson

  20 december, 2021
  Tack så mycket!
  reply
 • Jennifer Stålhult

  Jennifer Stålhult

  21 december, 2021
  reply
 • Z Z

  Z Z

  21 december, 2021
  Tack
  reply
 • Kurt Ingberg

  Kurt Ingberg

  21 december, 2021
  Sådär dyrt
  reply
 • Alberto Umerkajeff

  Alberto Umerkajeff

  25 december, 2021
  De måste öppna en till närmare! Folket kräver
  reply
 • Mari Lundevall

  Mari Lundevall

  25 december, 2021
  Kryssa! …
  reply
 • Daniel Wohlin

  Daniel Wohlin

  25 december, 2021
  Allt var perfekt och även resultatet av tvätten. Det som behöver förbättras för 5 stjärnor är att man får tillgång till någon sorts vätska som löser smuts, gärna två varianter en för glas och en för inredning samt möjlighet att stoppa in gummimattor i en tvätt.
  reply
 • patrik Karlsson

  patrik Karlsson

  26 december, 2021
  Tack …
  reply
 • Camilla

  Camilla

  27 december, 2021
  Kryssa! …
  reply
 • Bengt Jansson

  Bengt Jansson

  29 december, 2021
  Tack så mycket. Det uppskattas!
  reply
 • A Ljung

  A Ljung

  29 december, 2021
  Jättebra!
  reply
 • t soukkan

  t soukkan

  30 december, 2021
  Tack så mycket!
  reply
 • Qing ”Vincent” Li

  Qing ”Vincent” Li

  30 december, 2021
  Kul, tack! …
  reply
 • Safeen Ouda

  Safeen Ouda

  30 december, 2021
  Snabb tvätt och dåligt resultat till högt pris
  reply
 • Hans Lindholm

  Hans Lindholm

  30 december, 2021
  Snabbt och bra
  reply
 • Joakim Wikmark

  Joakim Wikmark

  30 december, 2021
  Kryssa!
  reply
 • Bosse Sjöberg

  Bosse Sjöberg

  1 januari, 2022
  Jättebra
  reply
 • Jens Josefsson

  Jens Josefsson

  2 januari, 2022
  Rent och fint. Väldigt smidigt! Helt klart värt det
  reply
 • Erik Söderman

  Erik Söderman

  2 januari, 2022
  Otroligt smidigt, supernöjd, skaffade företagsabbonemang så är där nere hela tiden nu
  reply
 • Ulf B

  Ulf B

  3 januari, 2022
  Bra tvätt och trevlig personal
  reply
 • Tim Kobe

  Tim Kobe

  4 januari, 2022
  Kryssa!
  reply
 • Mark Ellis

  Mark Ellis

  5 januari, 2022
  Enkel kvalitetsbiltvätt, med ganska bra, men inte perfekt uppmärksamhet på detaljer. Alla städsatser är av bra kvalitet.
  reply
 • Bengt Bergholm

  Bengt Bergholm

  16 november, 2022
  Tack för din review Bengt!
  reply
 • andreas davidsson

  andreas davidsson

  17 november, 2022
  Mycket bra… …
  reply
 • Jane Zetterberg

  Jane Zetterberg

  18 november, 2022
  Super smidigt!
  reply
 • Johanna Hedgårdh

  Johanna Hedgårdh

  19 november, 2022
  Vad roligt att du blev nöjd! Tack Johanna!
  reply
 • Sven-Erik Grasson

  Sven-Erik Grasson

  19 november, 2022
  Om man vill ha ett bra resultat på ett bekvämt sätt.
  reply
 • Mikael Lund

  Mikael Lund

  20 november, 2022
  Bra och mycket trevlig personal.
  reply
 • Charlie Persson

  Charlie Persson

  21 november, 2022
  Bra tvätt, med handtvätt i början. Får inte bort allt men har handdukar för tork och lättare efterpolering(valde dok vanlig tvätt). Samma pris som vanlig tvätt, så åk hit nästa gång
  reply
 • Leonard ”Leo” Kia

  Leonard ”Leo” Kia

  21 november, 2022
  Smidigt med abbonemang och alltid superbra service från personalen
  reply
 • Johan Holst

  Johan Holst

  21 november, 2022
  reply
 • Anders Elings

  Anders Elings

  22 november, 2022
  Tack för din review!
  reply
 • Oskar Sandström

  Oskar Sandström

  23 november, 2022
  Alltid bra resultat
  reply
 • Håkan Bergström

  Håkan Bergström

  27 november, 2022
  Perfekt, utomordentligt bra och smidigt/Håkan
  reply
 • Patrik Ström

  Patrik Ström

  28 november, 2022
  Mycket bra! Engagerad och trevlig personal! Hoppas på fler ställen i Stockholmsområdet.
  reply
 • Åsa Wilander

  Åsa Wilander

  28 november, 2022
  Kryssa! …
  reply
 • Maria Frenne

  Maria Frenne

  29 november, 2022
  Tack så mycket Maria!
  reply
 • - Darakir

  - Darakir

  1 december, 2022
  Tack för din respons!
  reply
 • Olof Wærn

  Olof Wærn

  1 december, 2022
  Tack så mycket för ditt omdöme!
  reply
 • Björn Fredlund

  Björn Fredlund

  4 december, 2022
  Som vanligt bilen blev skinande ren
  reply
 • Mats Nordström

  Mats Nordström

  5 december, 2022
  Vad kul att du blev nöjd Mats!
  reply
 • Bor Huu

  Bor Huu

  7 december, 2022
  Snabb och bra rengöring. Jag tycker om dem.
  reply
 • lars Legrand

  lars Legrand

  7 december, 2022
  reply
 • Lotta Ekelöf

  Lotta Ekelöf

  8 december, 2022
  Smidigt och snabb biltvätt med bra resultat. Alltid nöjd!
  reply
 • Claes Baud

  Claes Baud

  10 december, 2022
  Tack Claes för ditt omdöme!
  reply
 • Ted Bejner

  Ted Bejner

  11 december, 2022
  Tack så mycket Ted!
  reply
 • Lars-Eric Karlsson

  Lars-Eric Karlsson

  11 december, 2022
  Tack för din review! Kul att du blev nöjd med besöket.
  reply
 • Julia Berg

  Julia Berg

  11 december, 2022
  Hej Julia,
  Tack för responsen!
  reply
 • Mikael Näs

  Mikael Näs

  13 december, 2022
  Hej Mikael,
  Tack för din review!
  reply
 • José Pacheco

  José Pacheco

  13 december, 2022
  Kryssa! …
  reply
 • Jackie Braconier

  Jackie Braconier

  14 december, 2022
  Alltid ren bil. Toppen att kunna dammsuga efter tvätt och använda rena handdukar och torka listerna med.
  reply
 • JERRY Magnusson

  JERRY Magnusson

  15 december, 2022
  Bilen blir jätte fin. O fort går det.
  reply
 • Hans Tedstedt

  Hans Tedstedt

  16 december, 2022
  Tack Hans!
  reply
 • Susan Stockholm

  Susan Stockholm

  16 december, 2022
  Dyr
  reply
 • Jonas Bäckman

  Jonas Bäckman

  19 december, 2022
  Tack för ditt omdöme Jonas!
  reply
 • Ben Isaksson

  Ben Isaksson

  21 december, 2022
  Alltid bra service
  reply
 • Ramin Nourani

  Ramin Nourani

  21 december, 2022
  Bra biltvätt …… …
  reply
 • Marie Töpel

  Marie Töpel

  23 december, 2022
  Tack för din review Marie!
  reply
 • Michael Johansson

  Michael Johansson

  24 december, 2022
  Bra och trevlig personal som tvättar av bilen innan den får åka in i tvätten.
  reply
 • Gunilla Bergo

  Gunilla Bergo

  24 december, 2022
  Snabb och bra tvätt. Nästan aldrig kö
  reply
 • Daniel Sandberg

  Daniel Sandberg

  25 december, 2022
  Bästa tvätten i Täby! Och trevligaste personalen! Handtvätt och skonsam maskintvätt!
  reply
 • Leo S

  Leo S

  25 december, 2022
  Har abonnemang hos dom och är mycket nöjd …. Trevligt att kunna torka bilen och dammsuga efteråt. …
  reply
 • Magnus Häger

  Magnus Häger

  26 december, 2022
  Mycket bra och skonsam biltvätt. Trevlig personal.
  Perfekt att man kan torka och dammsuga bilen efter tvätten.
  reply
 • David Johansson

  David Johansson

  27 december, 2022
  Tog guldttvätt. Var smuts kvar . Använde 30 till 35 handdukar och jobbade 25 minuter på bilen efteråt. För att få till ett halvdant resultat åtminstone. Ej godkänt tyvärr. Endast utvändigt som man själv för fixa till för 400 kr. Fascinerande.
  reply
 • Ulrik Wahlberg

  Ulrik Wahlberg

  30 december, 2022
  Kryssa!
  reply
 • Maria Utterhall

  Maria Utterhall

  11 januari, 2023
  Jättebra, rekommenderas. Vi hade fått en del asfaltsstänk på bilen som var jättesvårt att få bort, de gjorde ett stort och noggrant jobb och fick bort det. Jättebra service och väldigt bra att de frågade oss så noggrant om vad vi önskade. Om ändå alla vore så noggranna på sina jobb!
  reply
 • Leo Peyron

  Leo Peyron

  19 januari, 2023
  Tack för recensionen!
  reply
 • Bo Kihlström

  Bo Kihlström

  21 januari, 2023
  Kryssa!
  reply
 • Nils Henrikson

  Nils Henrikson

  21 januari, 2023
  Handtvätt
  reply
 • Alex

  Alex

  22 januari, 2023
  Kryssa!
  reply
 • Torbjörn Rogel Randin

  Torbjörn Rogel Randin

  25 januari, 2023
  Lätt den bästa biltvätten..
  reply
 • Jan Eriksson

  Jan Eriksson

  26 januari, 2023
  Hej Jan,
  Tack för din recension!
  reply
 • Hans-Anders Sjöstedt

  Hans-Anders Sjöstedt

  29 januari, 2023
  Tack för ditt omdöme!
  reply
 • Mina Billing

  Mina Billing

  13 februari, 2023
  Tack så mycket för din review!
  reply
 • MÚBĂŘK_ mohamed

  MÚBĂŘK_ mohamed

  18 februari, 2023
  Min favoritplats
  reply
 • Sanna J

  Sanna J

  1 mars, 2023
  Bra resultat och det gick snabbt!
  reply
 • Anders Källberg

  Anders Källberg

  1 mars, 2023
  Tvätten kostar en del, men resultatet blir väldigt fint, särskilt om man utnyttjar dammsugaren och torkar med trasor som finns tillgängliga efteråt.
  reply
 • HANS E.

  HANS E.

  3 mars, 2023
  Bra service
  reply
 • Ulla Schaeffer

  Ulla Schaeffer

  13 mars, 2023
  Hej Ulla! Tack för ditt betyg av tvätten.
  reply
 • Jan Romson

  Jan Romson

  11 april, 2023
  Vad roligt att du blev nöjd med ditt besök hos oss! Välkommen åter.
  reply
 • Håkan Erikson

  Håkan Erikson

  13 april, 2023
  Bra och snabb biltvätt
  reply
 • Mats Fredholm

  Mats Fredholm

  14 april, 2023
  Roligt att du blev nöjd med tvätten! Tack för ditt betyg Mats!
  reply
 • Marie-Louise Hedin

  Marie-Louise Hedin

  18 april, 2023
  Vi uppskattar ditt betyg, tack Marie-Louise!
  reply
 • Fredrik Jansson

  Fredrik Jansson

  20 april, 2023
  Jamen riktigt bar
  reply
 • Håkan Josefson

  Håkan Josefson

  1 maj, 2023
  Smidigt snabbt och bra resultat
  reply
 • Jan Christophe

  Jan Christophe

  1 maj, 2023
  Bra jobb
  reply
 • Marie Ann Swahn

  Marie Ann Swahn

  2 maj, 2023
  Tack för att du tog dig tid att recensera besöket hos oss!
  reply
 • Gunilla von Gegerfelt

  Gunilla von Gegerfelt

  4 maj, 2023
  Mycket hjälpsam och trevlig personal och bilen blev ren! … …
  reply
 • Robert Olsson

  Robert Olsson

  5 maj, 2023
  Trevlig personal och bra rengöring.
  Utmärkt service!
  reply
 • Janina Zetterlund

  Janina Zetterlund

  17 maj, 2023
  Tack för din recension!
  reply
 • Marcelo Garcia Soto

  Marcelo Garcia Soto

  3 juni, 2023
  Utmärkt betjäning
  reply
 • Henrik Johansson

  Henrik Johansson

  6 juni, 2023
  Enkelt och snabbt med bra resultat. Jag kommer aldrig att tvätta för hand eller helt automatiserad igen. Blandat läge är mycket bättre.
  reply
 • Maria Wiklund Karlsson

  Maria Wiklund Karlsson

  8 juni, 2023
  Perfekt sätt att få bilen ren på ett skonsamt sätt
  reply
 • Niklas Lindhe

  Niklas Lindhe

  8 juni, 2023
  Tack för ditt betyg Niklas!
  reply
 • Alexej Kubarev

  Alexej Kubarev

  9 juni, 2023
  Tack för din review av tvätten!
  reply
 • Rune Haglund

  Rune Haglund

  17 juni, 2023
  Hej Rune! Tack för att du recenserade ditt besök hos oss!
  reply
 • Mr Jocke ”Swedish Bastard” Stafsén

  Mr Jocke ”Swedish Bastard” Stafsén

  6 juli, 2023
  Grymt bra service och trevlig personal. Kunde vara effektivare när det gäller insekter som sitter hårt på vindruta och front.
  reply
 • Mehrvarz Amintafreshi

  Mehrvarz Amintafreshi

  11 juli, 2023
  Tack för din recension!
  reply
 • göte nilsson

  göte nilsson

  19 juli, 2023
  Tack för din recension!
  reply
 • Ulf Berg

  Ulf Berg

  19 augusti, 2023
  Bra tvätt, tar inte all smuts men helt ok
  reply
 • Lars Ålåker

  Lars Ålåker

  23 augusti, 2023
  Tack för ditt betyg Lars!
  reply
 • Carl Appeltofft

  Carl Appeltofft

  26 augusti, 2023
  Bästa biltvätten i Stockholm. Med avtal är blir det enkelt.
  reply
 • Pär Hellström

  Pär Hellström

  30 augusti, 2023
  Bra tvättresultat och smidigt att dammsuga bilen. Helnöjd!
  reply
 • tobias bringholm

  tobias bringholm

  30 september, 2023
  Tack för ditt betyg! Varmt välkommen tillbaka.
  reply
 • Bernt Olofsson

  Bernt Olofsson

  3 november, 2023
  Tack för ditt betyg Bernt!
  reply
 • Marcus Wirdeman

  Marcus Wirdeman

  4 november, 2023
  Fantastiskt mottagande vid ankomst och grymt tvättresultat.
  reply
 • Anders Jonson

  Anders Jonson

  6 november, 2023
  Tack för att du betygsatte ditt besök hos oss! Det gör oss glada att du blev nöjd.
  reply
 • Linda Kjellin Lagneholm

  Linda Kjellin Lagneholm

  7 november, 2023
  Hej Linda! Vad kul att du blev nöjd med tvätten!
  reply
 • Jonas Hagström

  Jonas Hagström

  10 november, 2023
  Varit kund hos Mjuk Biltvätt i Täby sedan starten, kan bara rekommendera i allra högsta grad! Alltid trevliga & tvättar bilen med ett leende. Tack grabbar!
  reply
 • Peter Abramoff

  Peter Abramoff

  12 november, 2023
  reply
 • Andreas Engvall

  Andreas Engvall

  29 november, 2023
  Mycket trevlig personal
  reply
 • Nina G.

  Nina G.

  29 november, 2023
  Snabbt och bra resultat
  reply
 • Cristoffer Hjort

  Cristoffer Hjort

  30 november, 2023
  Supertrevliga och duktiga. Smidigt koncept.
  reply
 • filip groholt

  filip groholt

  4 december, 2023
  Mycket nöjd! Bekvämt att åka in och bilen blir klar på noll tid. Alltid trevlig personal!
  reply
 • Bharat Vaddi

  Bharat Vaddi

  5 december, 2023
  Mycket nöjd!
  reply

Post a Comment