Omdömen om Miss Beauty Sweden, Norra Esplanaden, Växjö

Omdömen om Miss Beauty Sweden, Norra Esplanaden, Växjö

Miss Beauty Sweden är en elegant och modern nagelsalong belägen på Norra Esplanaden i Växjö. Salongen erbjuder en avslappnad och lyxig atmosfär där kunderna kan njuta av högkvalitativa nagelbehandlingar.

Översikt av Miss Beauty Sweden

Miss Beauty Sweden är en elegant och modern nagelsalong belägen på Norra Esplanaden i Växjö. Salongen erbjuder en avslappnad och lyxig atmosfär där kunderna kan njuta av högkvalitativa nagelbehandlingar. Med generösa öppettider måndag till fredag, är Miss Beauty Sweden det perfekta valet för dem som söker en snabb behandling efter arbete eller under helgen.

Salongen är känd för sin professionella personal, som alltid strävar efter att skapa perfekta naglar och ge kunderna en avslappnande upplevelse. Med en bekväm toalett för kundernas användning, strävar Miss Beauty Sweden efter att skapa en bekväm och avslappnad atmosfär för alla sina besökare.

Miss Beauty Sweden är stolt över att erbjuda ett brett utbud av behandlingar, från klassiska manikyrer och pedikyrer till mer avancerade nageldesigner och nagelförlängningar. Oavsett om du är ute efter en enkel och elegant look eller något mer unikt och trendigt, kan det erfarna teamet på Miss Beauty Sweden skapa den perfekta nagelstilen för dig.

För den ultimata nagelupplevelsen i Växjö, leta inte längre än Miss Beauty Sweden. Ring oss på 0761376900 för att boka din behandling idag och uppleva den perfekta kombinationen av skönhet och avslappning. Vårt professionella team ser fram emot att välkomna dig till vår salong och ge dig underbara naglar att vara stolt över!

Detaljer om Miss Beauty Sweden

Miss Beauty Sweden Miss Beauty Sweden bilder
Kontaktuppgifter & adress för Miss Beauty Sweden
Nagelsalong: 4(5 rezensionen)
 • Norra Esplanaden, 352 31 Växjö, Sverige
 • +46761376900
 • 0.74 km (Avståndet mellan Växjö centrum och Miss Beauty Sweden).
Öppettider
Måndag 15 juli 11 till 20
Tisdag 16 juli 11 till 20
Onsdag 17 juli Stängt
Torsdag 18 juli 11 till 20
Fredag 19 juli 11 till 20
Lördag 20 juli Stängt
Söndag 21 juli Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Miss Beauty Sweden .

ImageSom alltid nöjd när jag har varit hos Hasti! Trots att mitt önskemål om design var lite annorlunda fixade hon det superfint. Tålmodig, noggrann och duktig. Att Hasti dessutom är glad och trevlig är ju bara ännu ett plus! Återkommer om ca 5 veckor.Image

Majzan Karls
6 juli 2023

ImageJag är en man som sökte hjälp för att sluta bita på naglar. Hasti hjälpte mig att få naturliga naglar som inte sticker ut. Jag blev positivt överraskad av resultatet. Dessutom är Hasti en trevlig själ som är lättsam att prata med. Mysig och ingivande lokal. Är mycket nöjd med mitt resultat och tänker boka nytt besök om någon vecka igen för fortsatt vård av mina naglar. Rekommenderar starkt denna salong.Image

Rhynos89
13 maj 2023

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Miss Beauty Sweden för alla att ta del av och välja snabbt.

Skönhetssalong
100% nöjda kunder
Norra Esplanaden 32, 352 31 Växjö, Sverige (0.01 km).
Frisersalong
100% nöjda kunder
Västra Esplanaden 15, 352 31 Växjö, Sverige (0.06 km).
Nagelsalong
80% nöjda kunder
Storgatan 40, 352 31 Växjö, Sverige (0.25 km).
Frisersalong
80% nöjda kunder
Storgatan 29, 352 30 Växjö, Sverige (0.31 km).
Skönhetssalong
80% nöjda kunder
Västergatan 12c, 352 31 Växjö, Sverige (0.31 km).
Frisör
80% nöjda kunder
Västergatan 7, 352 31 Växjö, Sverige (0.34 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Miss Beauty Sweden. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Rhynos89

  Rhynos89

  13 maj, 2023
  Jag är en man som sökte hjälp för att sluta bita på naglar.
  Hasti hjälpte mig att få naturliga naglar som inte sticker ut.
  Jag blev positivt överraskad av resultatet.
  Dessutom är Hasti en trevlig själ som är lättsam att prata med.
  Mysig och ingivande lokal.
  Är mycket nöjd med mitt resultat och tänker boka nytt besök om någon vecka igen för fortsatt vård av mina naglar.
  Rekommenderar starkt denna salong.
  reply
 • Majzan Karls

  Majzan Karls

  6 juli, 2023
  Som alltid nöjd när jag har varit hos Hasti! Trots att mitt önskemål om design var lite annorlunda fixade hon det superfint. Tålmodig, noggrann och duktig. Att Hasti dessutom är glad och trevlig är ju bara ännu ett plus! Återkommer om ca 5 veckor.
  reply
 • Lee M Gafter

  Lee M Gafter

  13 augusti, 2023
  Helt fantastisk! Superprofessionellt och riktigt konstnärligt och så så fint …… …
  reply
 • Wassan Khalil

  Wassan Khalil

  30 november, 2023
  Växjö/Kronobergs bästa Nagelterapuet och lärare/nail trainer 🫶🫶……………… …
  reply

Post a Comment