Omdömen om Medley Täby Simhall, Stora Marknadsvägen 2

Omdömen om Medley Täby Simhall, Stora Marknadsvägen 2

Medley Täby Simhall är en modern och tillgänglig simhall belägen på Stora Marknadsvägen i Täby. Med sina generösa öppettider, från tidig morgon till sen kväll varje dag, är simhallen perfekt för både tidiga morgonträningar och kvällsdopp.

Översikt av Medley Täby Simhall

Medley Täby Simhall är en modern och tillgänglig simhall belägen på Stora Marknadsvägen i Täby. Med sina generösa öppettider, från tidig morgon till sen kväll varje dag, är simhallen perfekt för både tidiga morgonträningar och kvällsdopp.

Simhallen är utrustad med en 25-metersbassäng och har möjlighet för simning, vattengympa, simskola och andra vattenbaserade aktiviteter. För de som vill träna finns det också ett välutrustat gym i anslutning till simhallen.

Medley Täby Simhall bilder

Medley Täby Simhall bilder

För besökare med funktionsnedsättningar är Medley Täby Simhall fullt tillgänglig, med rullstolsanpassade ingångar, parkering och toaletter. Det finns också särskilda sittplatser för personer med rullstol.

På Medley Täby Simhalls hemsida hittar man all relevant information om öppettider, priser och de olika aktiviteterna som erbjuds. Simhallen har även en reception som är öppen under ordinarie öppettider, där personalen gärna hjälper till med frågor och bokningar.

Medley Täby Simhall bilder

Medley Täby Simhall bilder

Oavsett om man är en erfaren simmare, en motionär som vill hålla sig i form eller en familj som vill ha roligt tillsammans, så är Medley Täby Simhall den perfekta platsen för alla vattenrelaterade aktiviteter.

Detaljer om Medley Täby Simhall

Medley Täby Simhall Medley Täby Simhall bilder
Kontaktuppgifter & adress för Medley Täby Simhall
Simbassäng: 4(175 rezensionen)
 • Stora Marknadsvägen 2, 183 34 Täby, Sverige
 • https://www.medley.se/taby-simhall/
 • +46104509035
 • 1.69 km (Avståndet mellan Täby centrum och Medley Täby Simhall).
Öppettider
Måndag 15 juli 06 till 22
Tisdag 16 juli 06 till 21
Onsdag 17 juli 06 till 21
Torsdag 18 juli 06 till 21
Fredag 19 juli 06 till 20
Lördag 20 juli 08 till 18
Söndag 21 juli 08 till 18

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Medley Täby Simhall .

ImageSupervarmt inomhus och mycket personal men ett riktigt racket. Dyrt inträde som du måste komplettera med en avgift för ett individuellt armband eller köp av ett. Låt mig dela ett lås med min familj eller ta hand om brödet till dina varmkorvarImage

Max Weltz
3 december 2023

ImageTräningen är bra men omklädningsrum och duschar är extremt ofräscha med hår överallt. Parkering kaos om du vill komma en vettig tid. Yoga med Anette är värt ett besök trots ovanstående.Image

Jenny
13 november 2023

ImageNy och fräsch badhall med bra gym, varmt och skönt i både vattnet och i badhallen, det är ett plus ... Bra familjeavdelning som passar framförallt mindre barn med rutschkanor och vattenlek …Image

Pär Törnberg
9 november 2023

ImageBra simhall men vidrigt i omklädningsrummet med smuts och massa hår på golvet. Detta har inte blivit bättre nu efter nästan 1 år. Skulle idag köpa nytt årskort gym/bad. Inga parkeringsplatser som vanligt. Och skulle man mot förmodan hitta en p-plats efter lång väntan så passar den för bilar stora som en kundvagn ungefär. Gav upp och åkte hem. Aldrig mer dit. Blir årskort på annat ställe.Image

E Post
4 november 2023

ImageJättefin simhall men uselt planerade omklädningsrum och duschar. Blir snabbt jättetrångt när det är rusningstid och duscharna känns ihopträngda. Enorma korridorer och utrymmen utanför omklädningsrummen. Varför gjordes inte duschutrymmet större och trevligare? Då var duscharna på Tibble-badet bättre. Mer plats och mindre trångt. Helt obegripligt att man gör denna blunder med en sån ny och fin simhall.Image

Hans
16 oktober 2023

ImageHej. Vad tråkigt att du betygsatte oss med en stjärna och att dina förväntningar inte blev uppfyllda. Vi vill gärna höra dina tankar så hör av dig till oss på kundservice@medley.seImage

Niclas Karlsson
15 oktober 2023

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Medley Täby Simhall för alla att ta del av och välja snabbt.

Bageri
100% nöjda kunder
Boulevarden, 183 74 Täby, Sverige (0.48 km).
Sporthall
100% nöjda kunder
Flyghamnsvägen 16, 183 64 Täby, Sverige (0.7 km).
Kafé
80% nöjda kunder
Södervägen 5, 183 69 Täby, Sverige (0.75 km).
Kollektivtrafiksstation
100% nöjda kunder
183 34 Täby, Sverige (1.02 km).
Pizzeria
80% nöjda kunder
Gribbylundsvägen 3, 187 62 Täby, Sverige (1.05 km).
Kaffebar
80% nöjda kunder
Stora Marknadsvägen 15, 183 34 Täby, Sverige (1.1 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Medley Täby Simhall. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Lyuba Belova

  Lyuba Belova

  19 mars, 2019
  Mycket bra ställe för ett familjepass och simning. Har tre pooler för olika åldrar. Pooler är ganska gamla, men väl underhållna. Utmärkt för både träning och kul. En mängd olika flytande leksaker finns tillgängliga. Duscharna är ganska kalla på vintern, men det finns en bastu.
  reply
 • Marina Sultana Dola

  Marina Sultana Dola

  26 november, 2022
  Bastu (tjej) funkade inte alls idag.
  reply
 • Adrian Lesovici

  Adrian Lesovici

  1 december, 2022
  Vattentemperaturen är perfekt för att simma men i bubbelpool vatten kunde vara lite värmare. Bra bastu, personalen är snäll.
  reply
 • Rafael Moldovan

  Rafael Moldovan

  12 december, 2022
  Vi kommer till Täby simhall
  reply
 • Zackarias Fagerström

  Zackarias Fagerström

  23 december, 2022
  Dålig simhall, alla aktiviteter är stängda inne inklusive hopptorn, parkour banan, en an rutschkanorna.
  reply
 • Adam Thor

  Adam Thor

  26 december, 2022
  Fin och stor simhall med många banor att välja mellan, stort plus att det finns tillgång till bubbelpool och bastu efteråt. Gymmet var också fräscht och bra utrustat med nya maskiner och fria vikter. Allt känns väl genomtänkt. Finns ett litet café också, hoppas dock på att det kommer en espressomaskin dit. Hade lyft det lite extra.
  reply
 • Asheesh Kumar

  Asheesh Kumar

  12 januari, 2023
  Överlag bra simupplevelse mycket bättre än gamla simhall nära Täby Centrum. Det är ganska stort med bättre faciliteter och öppettider. Renlighet är också bra. Har bra parkeringsplatser också.
  reply
 • Kiarash Effatian

  Kiarash Effatian

  14 januari, 2023
  Äntligen nya simhallen är klar men… För få p-platser utanför, bastun är inte tillräcklig varm, lutningen på golvet kring duschområdet lutar inte korrekt för att vatten ska rinna i brunn, duschens timer för kort vilket tar lång tid att duscha. Avstånden mellan duscharna är för lite så att folk står i varann dusch och istället väntar på en ledig med två lediga duschar på sidorna. Billigt resultat från ett påkostat projekt. Såg fram emot mitt första besök men det blev en besvikelse.
  reply
 • jacob sivander

  jacob sivander

  15 januari, 2023
  Bra bad men caféet var under all kritik – förhoppningsvis hade vi bara lite otur med den superlånga väntetiden, den uteblivna pastasalladen och de frusna köttbullarna …. …
  reply
 • Andre Sannicolo

  Andre Sannicolo

  15 januari, 2023
  Täbys ny fantastiska simhall. Kan absolut rekommendera ett besök . … Här finns en 50 meters bassäng med 10 banor, två undervisnings bassänger samt ett familjebad.cafeteria, bubbelpool mm. … …
  reply
 • Madeleine Henricsson

  Madeleine Henricsson

  16 januari, 2023
  Önskar tydligare skyltar vid cafeterian var ställa saker när man ätit klart. Att nl byter elkontakterna i cafeterian och på övreplan (utanför simhallen) till såna med USB UTTAG. Det funkar ju uppenbarligen att ha på läktaren…
  Var bara här som medföljande (ej badande).
  reply
 • Michael Willumsen

  Michael Willumsen

  18 januari, 2023
  Nytt och fräscht badhus bra personal och många simbassängsbanor samt skön temperatur i vattnet.
  reply
 • Smhm Saghar

  Smhm Saghar

  18 januari, 2023
  Mycket rent och bra ställe för barn
  reply
 • Lucas Svaneland

  Lucas Svaneland

  19 januari, 2023
  Underbart & genomtänkt med allting! Schysst personal, rolig familjebad, schyssta banor för både motion & snabbsim. Nytt fräscht gym med nya maskiner!
  reply
 • Tomas Randér

  Tomas Randér

  19 januari, 2023
  Superfin anläggning och bra personal.
  reply
 • C S

  C S

  21 januari, 2023
  Det blir ett stort nja från mig.
  reply
 • Glen Scott

  Glen Scott

  21 januari, 2023
  Fantastiska simmöjligheter.
  Rent och fräscht.
  Genomsnittligt gym med dålig layout. Maten är mycket dålig och ohälsosam. Inte den typen av saker du estimerar efter att ha tränat Aversge kundtjänst..
  reply
 • Mats Björklund

  Mats Björklund

  22 januari, 2023
  Fräscht och fint i nya badet
  reply
 • Yogesh Kalia

  Yogesh Kalia

  23 januari, 2023
  Mycket bra simmöjligheter, något för alla, från avancerade simmare till nybörjare. Även vattenspel för skojs skull. Lite varmt
  reply
 • Fredrik De la Gardie

  Fredrik De la Gardie

  24 januari, 2023
  Kanon med nya badet. Men vid båda mina besök hittils verkar det vara stora utmaningar med tillräcklig personal. Serveringar stängda trots att det inte varit fullt med matgäster. Senast stängt trots att det finns flera i personalen bakom disk som ej betjänar alla kunder. Ger ett oproffsigt intryckt. Hoppas på bättring.
  reply
 • Nano Soto Cañón

  Nano Soto Cañón

  24 januari, 2023
  Ny plats, utmärkta olika faciliteter.
  reply
 • Christoffer Akers

  Christoffer Akers

  25 januari, 2023
  Mycket fräsch ny badhall
  reply
 • Micke S

  Micke S

  28 januari, 2023
  Tyvärr sköts stället dåligt. Stora bassängen var mkt smutsig. Inga papperskorgar så det ligger skräp lite överallt. Omklädningsrummet var golvet smutsigt och översvämmat med stopp i avlopp. Man kan inte låna/hyra flythjälpmedel till sonen som lär sig simma. Priset är lite fult , 10kr extra per person för att låna skåpsnyckel. Fiket var till belåtenhet. Basängerna var bra i övrigt o varma även bastun.
  reply
 • john peter larsson

  john peter larsson

  29 januari, 2023
  Härligt ändamålsenlig och lagom lyxig. Bra för oss motionärer med minst tre banor hela tiden. Inbjuder verkligen till mer fys träning i en rogivande och samtidigt stimulerande miljö. Fin servering och trevlig personal!
  Men: Klädskåpen verkar vara designade av två meter långa och viga arkitekter. För oss äldre och mer e mindre handikappade är det omöjligt att nå upp till krokarna i de höga skåpen, som vi måste använda för att få in stavar/käppar. Köp in några trappstegar, pallar e dyl och sätt dit några lägre klädkrokar, tack!
  I övrigt, GRATTIS TÄBY!!!
  reply
 • Andreas Abrahamsson

  Andreas Abrahamsson

  30 januari, 2023
  Löjligt små parkeringsplatser. Du KOMMER att få bucklor i dina dörrar. Håll dig borta!!!
  reply
 • Emil

  Emil

  1 februari, 2023
  Bra fräsch simhall med för lite p-platser. Om du kommer hit på en helg så se till att vara här precis vid öppning!
  reply
 • Nader Vaghari

  Nader Vaghari

  1 februari, 2023
  Jag gillade det, allt var fantastiskt. Men skåpet var så smutsigt
  reply
 • Erik Lindorin

  Erik Lindorin

  2 februari, 2023
  Hej Erik,

  Vi gläds åt att höra att ditt besök hos oss var lyckat. Vi uppskattar att du tog dig tid för att lämna en recension och är nyfikna på vad vi kan förbättra för att nå 5 stjärnor.

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Chong Qi

  Chong Qi

  3 februari, 2023
  Hej Chong,

  Vi gläds av att höra att du hade en bra upplevelse hos oss. Vi uppskattar att du tog dig tid för att lämna en recension.

  Mvh
  Personalen

  reply
 • saeed saeedi

  saeed saeedi

  3 februari, 2023
  Jätte bra miljö för hela familjen 80kr vardagar innan kl 1500 och 120 efter
  reply
 • Sofia Carlander

  Sofia Carlander

  3 februari, 2023
  Bra badhus för barnfamiljer. Mycket folk och lite trångt annars skulle det blivit 5 stjärnor!
  reply
 • Andreas Park

  Andreas Park

  4 februari, 2023
  Bästa simhallen i norra Stockholm. Nytt, rent och varmt.
  reply
 • katrin stockholm

  katrin stockholm

  4 februari, 2023
  Hej Katrin,

  Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är nyfikna på vad vi kan förbättra för att nå 5 stjärnor. Maila gärna oss på tabysimhall@medley.se

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Girish Pai

  Girish Pai

  6 februari, 2023
  Hej Girish,

  Vad roligt att höra att ditt besök hos oss var lyckat. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension om oss.

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Marianne Kärr

  Marianne Kärr

  8 februari, 2023
  Måndag 9/1: himla synd att ni missat att det var planeringsdag i alla Stockholms skolor. Pga dåligt vatten var hela familjebadet stängt, fullt förståeligt. Men när alla vi med barn blev avstängda än här än där pga vattengympa brann proppen! Fick inte ens rabatterat pris på inträdet!!!
  reply
 • Michelle Gong

  Michelle Gong

  8 februari, 2023
  Anläggningen är ny så allt är i gott skick. Men också för att det är nytt, det är för mycket folk så det är väldigt svårt att få en parkeringsplats och omklädningsrum är inte rent. Nästan alla pooler är fullsatta.
  reply
 • Grodan

  Grodan

  9 februari, 2023
  Sämsta nya simhallen i modern tid!
  reply
 • Alex Kerber

  Alex Kerber

  9 februari, 2023
  Hej Alex,

  Vi gläds åt att du var nöjd med din upplevelse hos oss. Vi är nyfikna på vad vi kan förbättra för att nå 5 stjärnor. Maila oss gärna på tabysimhall@medley.se

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Niclas Löwing

  Niclas Löwing

  12 februari, 2023
  Hej Niclas,

  Vad roligt att ditt besök hos oss var lyckat. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension och är nyfikna på vad vi kan förbättra för att nå 5 stjärnor. Maila oss gärna på tabysimhall@medley.se

  Mvh
  Personalen

  reply
 • henrik flinta

  henrik flinta

  12 februari, 2023
  Fin simhall. Tyvärr katastrofal mat.
  reply
 • Andréi Pampukha

  Andréi Pampukha

  13 februari, 2023
  Den nyaste simhallen i Stockholms län men det drivs av krapiga Medley:
  * jättesmutsigt i herrarnas omklädningsrum – precis som i Väsby
  * stängt bubbelpol i familjebadet utan bra förklaring från personalen
  * varför ska man betala för hyra av armband?
  Täby, snälla, driv simhallen i sin egen regi, kasta bort Medley från lokalen!
  reply
 • Lurtzen

  Lurtzen

  14 februari, 2023
  Alldeles för lite personal. Lång väntetid både till receptionen och cafét.
  Badet i sig var ok men inget speciellt.
  Hoppades på mer från ett nybyggt badhus.
  reply
 • martin froblom

  martin froblom

  14 februari, 2023
  Trevlig personal!
  Har du ambitioner att komma hit efter kl 16 så kan du glömma det. Fullt.
  reply
 • Tommy Broström

  Tommy Broström

  14 februari, 2023
  Kanon både för vuxna och barn och vatten temperaturen är mycket bra.
  Borde ha lite lägre pris för pensionärer före kl 15 ….
  reply
 • Karolis Tiškinas

  Karolis Tiškinas

  16 februari, 2023
  Bra faciliteter. Saknar bara en ordentlig vuxenbastu och jacuzzi avkopplande rum. Full av små barn. Annars är den mycket bättre än den i sollentuna, speciellt om du vill krypa ensam och utan störningar.
  reply
 • ShinyGirafarig

  ShinyGirafarig

  17 februari, 2023
  En klar uppgradering från gamla Tibble badet.
  reply
 • Fredrik Sjöström

  Fredrik Sjöström

  17 februari, 2023
  30 kg svart strumpludd på golvet i herrarnas omklädningsrum o duschar varenda gång man är där. Alltid smockfullt och kaos på parkeringen. Ångrar mig bittert att jag köpte årskort på gymmet (Medley) där.
  reply
 • Xiwen Chen

  Xiwen Chen

  17 februari, 2023
  Värsta upplevelsen någonsin! Personalen behandlar gästernas skor som skräp!!!!

  Jag lade mina skor i en individuell korg (efter behov) och lämnade dem vid ingången till kvinnors omklädningsrum som alla andra.

  Jag hittade mina skor försvunna när jag kom ut ur poolen efter cirka 2 timmar. Sedan insåg jag att det fanns en liten skylt som bad gästerna att lägga skorna i skåpen istället. Men uppenbarligen var det väldigt få som såg det.

  När han frågade någon som arbetade vid poolen sa han att alla skor inne i kvinnornas omklädningsrum flyttades till under trappan – och bilderna visar hur jag hittade dem, nära porten, staplade som skräp.

  Jag har svårt att förstå varför de skulle kasta sina gästers egendom och om de får göra det?!

  Eftersom så många människor inte förstod reglerna, varför försöker inte personalen göra dem tydligare för sina gäster?

  Jag skulle aldrig komma tillbaka, inte heller skulle jag rekommendera denna plats till några vänner.

  reply
 • Josefine

  Josefine

  20 februari, 2023
  Fin anläggning men tyvärr mycket smutsigt. Skräp/mat/chips från caféet har smulats runt på golvet kring bassängen. Oacceptabelt smutsiga golv, med blodspår och mängder med hår som ligger i stort sett överallt, som absolut värst i omklädningsrummet. Har besökt anläggningen flera gånger då barnet går på simträning där och det har varit lika smutsigt alla gånger. Hoppas det blir ändring på detta då förutsättningarna i övrigt är bra.
  reply
 • Tina Jansson

  Tina Jansson

  2 mars, 2023
  Besökte simhallen igår med mitt barnbarn och vi var väldigt nöjda. Uppskattade badvakterna som faktiskt hade god koll och höll ordning för att undvika diverse olyckor. Vi provade allt och rutschkanorna gillade vi bäst. I cafeterian intog vi varsin god fruktsallad. Det kommer att bli fler besök.
  reply
 • J

  J

  6 mars, 2023
  Hej,

  Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension efter ditt besök. Vi är intresserade av din feedback på hur vi kan nå upp till 5 stjärnor. Maila gärna till oss på tabysimhall@medley.se

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Shokria Sadeq

  Shokria Sadeq

  10 mars, 2023
  Simskolan för steg 3 har bara 1 alternativ, 1 dag och 1 tid. Om man inte har möjlighet på den dagen eller tiden får man inte boka för att fortsätta gå på simskola. Det är väldigt dåligt. Personalen som svarar på telefonen är väldigt otrevlig. … …
  reply
 • Mattias B

  Mattias B

  10 mars, 2023
  Hej Mattias,

  Vi gläds åt att du var nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension och är intresserade av vad som kan utvecklas för att nå 5 stjärnor. Maila oss gärna på tabysimhall@medley.se

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Ilaria Carannante

  Ilaria Carannante

  12 mars, 2023
  Hej Ilaria,

  Vi gläds åt att du var nöjd med din upplevelse hos oss och uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension.

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Urban Modig

  Urban Modig

  13 mars, 2023
  Fräscht både i bassänger och duschar. Gott om plats på de tider jag går både i gymmet och badet.
  reply
 • Robin Göransson

  Robin Göransson

  13 mars, 2023
  Badhuset 5/5
  Personalen 2/5
  Det skulle inte skada om personalen fick en grundkurs i service.

  ”Kafét, köpte en toast som skulle värmas, men den var kall när jag fick ”

  Överlag:
  -Undermålig personalstyrka.

  -För mycket folk eller för små lokaler i familjedel, såväl som, herrarnas dusch. Folk gick på varann.

  Något löjligt liten parkeringsplats utanför.
  Kunde ha haft en telefon öppen för de som ville ringa och fråga något. Det var ett stort minus.

  reply
 • Christer Lagerqvist

  Christer Lagerqvist

  18 mars, 2023
  För lite parkeringsplatser tyvärr, annars nytt och fräscht
  reply
 • Marcus Carlsson

  Marcus Carlsson

  19 mars, 2023
  Nytt och fint!
  reply
 • Adam Read

  Adam Read

  21 mars, 2023
  Rent, bra familjeområde.
  reply
 • Sarah Achyad

  Sarah Achyad

  12 april, 2023
  Den vackraste platsen någonsin
  reply
 • Ako Tabatadze

  Ako Tabatadze

  14 april, 2023
  Hej Ako,

  Vi gläds åt att du är nöjd med ditt besök hos oss och uppskattar att du tog dig tid att ge oss en recension.

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Hector Allardh

  Hector Allardh

  14 april, 2023
  Hej Hector,

  Vi gläds åt att du var nöjd med ditt besök hos oss. Vi vill gärna få feedback på hur vi kan nå upp till 5 stjärnor. Skicka gärna ett mail till oss på tabysimhall@medley.se

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Sara Lilja

  Sara Lilja

  16 april, 2023
  Hej Sara,

  Vi uppskattar att du tog dig tid för att ge oss en recension och gläds åt att du hade en bra upplevelse hos oss!

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Andre Karlsson

  Andre Karlsson

  19 april, 2023
  Mycket bra bad och en restaurang som kan äta lunch på
  reply
 • Mohammad Ahsin

  Mohammad Ahsin

  19 april, 2023
  Hej Mohammad,

  Vi gläds åt att du är nöjd med ditt besök hos oss.

  Vi vill gärna veta vad vi kan göra bättre för att nå upp till 5 stjärnor. Skicka gärna ett mail till tabysimhall@medley.se

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Michael Bergqvist

  Michael Bergqvist

  20 april, 2023
  Nytt,hyfsat fräscht. Städningen måste bli bättre.
  Knasigt planerat gym med fina maskiner. De fick ytan som blev över…
  reply
 • Gintautas Miliauskas

  Gintautas Miliauskas

  20 april, 2023
  Hej Gintautas,

  Vi uppskattar att du tog dig tid för att lämna en recension och gläds åt att du är nöjd med ditt besök hos oss!

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Jcjg Gug

  Jcjg Gug

  21 april, 2023
  Personalen och besökare är extremt otrevliga en badgäst blev superades på oss för att jag råkade tappa min tvättsvamp med tvål på hans dotter och skerk på oss och hämtade personal och manen agerade afrodisiakum i form av att trycka up tvättsvamp på mig i ansiktet och ögonen aggressivitet och personalen som hotade med att fysiskt kasta ut oss ur simhallen. Jag råkade och de står på manens sida eftersom andra barn är busiga men inte jag, jag råkade.
  reply
 • Fatma

  Fatma

  1 maj, 2023
  Hej Fatma,

  Vi gläds åt att du var nöjd med din upplevelse hos oss!

  Mvh
  Personalen

  reply
 • Iza Engström

  Iza Engström

  9 maj, 2023
  Trevlig och hjälpsam personal!
  reply
 • Patrycja (patikepinski)

  Patrycja (patikepinski)

  10 maj, 2023
  Jättedåligt planerat med bastun. Man sitter inne i bastun och tvingas kolla på de som duschar utanför. Blir jätte smutsigt snabbt av allt hår och annat på golvet i omklädningsrummen. Inget jag märkt utav på det andra badet i Täby
  reply
 • John Ragnarsson

  John Ragnarsson

  10 maj, 2023
  Allt är bra förutom skåpen som är undermåliga.
  reply
 • Faldoable

  Faldoable

  13 maj, 2023
  Otrevlig och nästan konfliktsökande personal. Blev först tillsagt för att jag gav ett av mina barn en banan, fick absolut inte ha ”egen mat” med mig. Min 5-åring fick inte vara i bubbelpoolen för att en vakt inte trodde att han va 5 år. Vidare intressant att alla föräldrar vars barn hade simskola fick ha kläder på sig i simhallen, men jag fick en sträng tillsägelse om att inte ha jeans på mig i simhallen när jag bara skulle hämta min 9-åring för att gå hem.
  reply
 • Charlie Nilsson

  Charlie Nilsson

  14 maj, 2023
  Svårt att bli besviken på simhallen! Enda som irriterar, är skåpen i omklädningsrummet! Bastu toppen, och rent och fint i duscharna.
  Alla bassänger mycket fina, och härligt med bubbel pool!! Gymmet är underbart att träna i. Personalen mycket trevliga.
  reply
 • Rosa Luna

  Rosa Luna

  15 maj, 2023
  Brist på utbildad och lyhörd personal!
  reply
 • Emma Li

  Emma Li

  19 maj, 2023
  Efter mitt klagomål här förbättrades de och temperaturen i dambastun är bättre nu, men fortfarande bara 60-70′ (var 30-50 innan)))) och klockor för att kontrollera tiden under träningen finns nu, bra jobbat. Men en extremt billig lösning på garderobsdörrar finns: man måste hålla i dörren hela tiden eftersom den stänger sig själv hela tiden. Kan du snälla sätta några skyltar med åldersgränser i duschen för de idioter som tar 7-10 år gamla pojkar till damduschar? Rekommenderar till alla som känner samma sak att prata med dessa kvinnor och berätta för dem att det inte är Okej eftersom deras pojkar stirrar på kvinnor och skäms själva eftersom de inte kontrollerar sina önskningar. Undrar bara vad som får vuxna kvinnor att tro att deras 10-åringar inte kan duscha utan mamma…
  reply
 • Daniel Pärlered

  Daniel Pärlered

  5 juni, 2023
  Jag tycker att simhallen är fantastisk!

  Personalen är trevliga. Speciellt den där killen med grön keps som har väldigt bra koll i simhallen! Han är trevlig men också bestämd.

  Även personalen som jobbar i reception och café är super-trevliga.

  Ni som läser detta borde verkligen simma där.

  reply
 • Joe Clifford

  Joe Clifford

  8 juni, 2023
  Vänligen köp en mikrovågsugn så att föräldrar kan värma barnmat. Det är ganska standard i Stockholm 2023.
  reply
 • Ehsan Bitaraf Haghighi

  Ehsan Bitaraf Haghighi

  14 juni, 2023
  Detta är en ny pool och gym med högkvalitativ utrustning. Det låter som om det finns några problem med att driva anläggningen, t.ex. olika temperaturer olika dagar eller vissa delar är stängda vissa dagar osv.

  I synnerhet var jag inte nöjd med kundservicen! Jag anmälde min dotter till babysimskola, och när jag bad om att skjuta upp hennes pass innan det börjar på grund av resor, accepterade de det inte. Istället skickar de ett mail till mig som jag inte kunde avbryta, vilket jag egentligen inte bad om!

  reply
 • Da Flojt

  Da Flojt

  14 juni, 2023
  Bra simhall, begränsat med läktarplats med bra ventilation. Blir varmt och svettigt med 2 heldags simtävling.
  reply
 • Matin Zadeh Dolatabad

  Matin Zadeh Dolatabad

  30 juni, 2023
  Gymmet är ok men stängningstiderna är ibland utmanande.
  reply
 • Joaquín Pérez

  Joaquín Pérez

  1 juli, 2023
  Stort sportcenter med professionell pool.
  reply
 • Leo Larsson

  Leo Larsson

  3 juli, 2023
  Mina barn älskar att koppla av i bubbelbadet efter att ha simmat, vilket var en av huvudanledningarna till att jag köpte årskort för mig och barnen. Tyvärr, oväntat nog, har simhallen plötsligt ändrat reglerna och förbjudit barn under 12 år att använda bubbelbadet. Detta är ett ensidigt avtalsbrott från Medley sida och är extremt oetiskt och oacceptabelt.
  reply
 • Sebastian Dahlqvist

  Sebastian Dahlqvist

  4 juli, 2023
  Hur svårt kan det vara att lämna ut ett telefonnummer så att man utan trassel kan få svar på frågor om simhallen? …
  reply
 • Ewa Wagner Lundholm

  Ewa Wagner Lundholm

  8 juli, 2023
  Fräscht, nytt, många olika bassänger, trevlig personal. Bara att börja simma, folks!
  reply
 • Mehrafarin Shahghasemi

  Mehrafarin Shahghasemi

  10 juli, 2023
  Är jättebra min familj gillar den och är så ren
  reply
 • Camilla Klein

  Camilla Klein

  16 augusti, 2023
  Tyvärr så används ofta motionbana av föräldrar som leker med sina barn. Det hoppas och skvätter och simmas mot strömmen. Ofta mitt framför badvakt som inte säjer till. Motionärer parerar emellan. Sist jag simmande höll en vuxen på att stå på händer i motionsbanan medan badvakt höll på med mobilen.
  reply
 • Mark Ellis

  Mark Ellis

  17 augusti, 2023
  Gjorde ett första besök i den nya poolen. Mycket bra layout, rent och i utmärkt skick. Njöt av att simma några längder. Poolen var en bekvämt sval temperatur för aktiv simning.
  reply
 • Anders Lorenzen Andersen

  Anders Lorenzen Andersen

  20 augusti, 2023
  Okej, det är fantastiskt. Behövde bara ge den 1 stjärna så att alla andra inte åker dit. Trevlig personal!
  reply
 • Josh Hodson

  Josh Hodson

  26 augusti, 2023
  Min son och jag älskar denna simhall. Det är allt rent och väl underhållet. Familjeområdet pooler för en 4-åring, och jag älskar att få några ordentliga längder på morgonen. Personalen har varit vänlig och caféet är ganska bra.
  reply
 • Flatbird143

  Flatbird143

  26 augusti, 2023
  Var med några kompisar där och vi blev väldigt stereotypisk behandlad. Fin hall men riktigt oskön personal.
  reply
 • Dina Samara

  Dina Samara

  27 augusti, 2023
  Hemsk service och personal! Har avslutat medlemskapet på mig och familjen (4 pers)
  Barnen vägrar gå på simskola pga otrevliga tränare! Verkligen synd!
  reply
 • Karin Sandström Sernemar

  Karin Sandström Sernemar

  29 augusti, 2023
  Flott nytt badhus! Trevlig personal …
  Flöt som en kork ……… …
  reply
 • Nedson Ndele

  Nedson Ndele

  1 september, 2023
  Min son tyckte att upplevelsen var jätte bra för att det fanns flera olika bassänger. Men som vuxen var det helt okej. Roligt lite äventyrs del av simhallen. Men för barn familjer är detta 100/100
  reply
 • Aleksandr RIK BYGG AB (Aleksandr)

  Aleksandr RIK BYGG AB (Aleksandr)

  3 september, 2023
  Köpte ett månadsabonnemang. Efter 4 dagar var mitt armband blockerat. De säger fel i systemet. Mer än en vecka kan inte komma in och träna.
  reply
 • Erik Lindstén

  Erik Lindstén

  18 september, 2023
  Jättefint och välplanerat, stor familjeavdelning med massor att göra. MEN: bubbelbadet som står i mitten av familjeavdelningen får inte användas av barn under 12 år. Vem ska använda den? Föräldrar ska bada med sina barn så resultatet blir nu att det sitter vuxna i den utan barn och kollar ut över badande barn med föräldrar. Jag tycker detta är märkligt och ifrågasätter lämpligheten.
  Det blir inte så avslappnande att hindra sin 2 och 3 åring att bada i något dom tycker är fantastiskt. Speciellt när placering är i mitten av familjeavdelningen, hur tänker ni?
  reply
 • Ida Karlsson

  Ida Karlsson

  30 september, 2023
  Många personal på plats men ändå står alla i en klunga mitt i lokalen och visslar och skriker på folk. Sen att ha bubbelpoolen med 12 års gräns inne i familjebadet var inte genomtänkt.
  reply
 • Jim Silverberg

  Jim Silverberg

  4 oktober, 2023
  Lång 50 meters bassäng. Inte så rent, behöver renovering
  reply
 • Jarek Stanek

  Jarek Stanek

  4 oktober, 2023
  Fantastiskt ställe. Jag rekomenderar. Mycket bra läge.
  reply
 • Erik S

  Erik S

  6 oktober, 2023
  Nytt, rent. Bra service, fina pooler, bra temps.
  reply
 • lars audell

  lars audell

  11 oktober, 2023
  et enda som är sämre än tidigare är att man inte öppnar tidigare på lördag, söndag och att bastun aldrig fungerat som en riktig våtbastu.
  reply
 • Tobias Björkeroth

  Tobias Björkeroth

  15 oktober, 2023
  Riktigt bra simhall, 50m viktigt! Grym personal speciellt tjejen som hjälpte mig med mitt krångel ang. Simskola för grabben och mitt årsmedlemskap guldstjärna till dig! Cafét har gott kaffe och Täbys godaste mackor, och man får rabatt om man är årsmedlem! Jag går hit flera gånger i veckan ……️ …
  reply
 • Niclas Karlsson

  Niclas Karlsson

  15 oktober, 2023
  Hej. Vad tråkigt att du betygsatte oss med en stjärna och att dina förväntningar inte blev uppfyllda. Vi vill gärna höra dina tankar så hör av dig till oss på kundservice@medley.se
  reply
 • Hans

  Hans

  16 oktober, 2023
  Jättefin simhall men uselt planerade omklädningsrum och duschar. Blir snabbt jättetrångt när det är rusningstid och duscharna känns ihopträngda. Enorma korridorer och utrymmen utanför omklädningsrummen. Varför gjordes inte duschutrymmet större och trevligare? Då var duscharna på Tibble-badet bättre. Mer plats och mindre trångt. Helt obegripligt att man gör denna blunder med en sån ny och fin simhall.
  reply
 • Cosmo B. (Säkerhetschef)

  Cosmo B. (Säkerhetschef)

  4 november, 2023
  Ser fin ut utifrån med den fina fasadbelysningen.
  reply
 • E Post

  E Post

  4 november, 2023
  Bra simhall men vidrigt i omklädningsrummet med smuts och massa hår på golvet.
  Detta har inte blivit bättre nu efter nästan 1 år. Skulle idag köpa nytt årskort gym/bad. Inga parkeringsplatser som vanligt. Och skulle man mot förmodan hitta en p-plats efter lång väntan så passar den för bilar stora som en kundvagn ungefär. Gav upp och åkte hem. Aldrig mer dit. Blir årskort på annat ställe.
  reply
 • Jo Bj

  Jo Bj

  8 november, 2023
  Badet får egentligen 4/5 men pga usla parkeringsmöjligheter får det 2
  reply
 • Pär Törnberg

  Pär Törnberg

  9 november, 2023
  Ny och fräsch badhall med bra gym, varmt och skönt i både vattnet och i badhallen, det är ett plus … Bra familjeavdelning som passar framförallt mindre barn med rutschkanor och vattenlek …
  reply
 • Rita Shih

  Rita Shih

  13 november, 2023
  Det är inte bra med bubbelbadet med tolv års åldersgräns
  reply
 • Jenny

  Jenny

  13 november, 2023
  Träningen är bra men omklädningsrum och duschar är extremt ofräscha med hår överallt. Parkering kaos om du vill komma en vettig tid. Yoga med Anette är värt ett besök trots ovanstående.
  reply
 • Rickard Anderzon Hultin

  Rickard Anderzon Hultin

  15 november, 2023
  Skulle vart rutschkana som det var tänkt från början, bra som simhall.
  reply
 • Kent Lagestrand

  Kent Lagestrand

  16 november, 2023
  Styrketräning i ljusa och trevliga utrymmen med ny utrustning.
  PT och gyminstruktörer på plats.
  reply
 • Mattias Norberg

  Mattias Norberg

  3 december, 2023
  Bättre och roligare än väntat, barnen ville inte gå hem
  reply
 • Max Weltz

  Max Weltz

  3 december, 2023
  Supervarmt inomhus och mycket personal men ett riktigt racket. Dyrt inträde som du måste komplettera med en avgift för ett individuellt armband eller köp av ett. Låt mig dela ett lås med min familj eller ta hand om brödet till dina varmkorvar
  reply

Post a Comment