Omdömen om Luleå Toastmasters, Storgatan 13

Omdömen om Luleå Toastmasters, Storgatan 13

Luleå Toastmasters är en välrenommerad utbildningscenter som ligger på Storgatan 13 i Luleå. De erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa människor att utveckla sina kommunikations- och ledarskapsfärdigheter.

Översikt av Luleå Toastmasters

Luleå Toastmasters är en välrenommerad utbildningscenter som ligger på Storgatan 13 i Luleå. De erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa människor att utveckla sina kommunikations- och ledarskapsfärdigheter. Oavsett om du är en erfaren talare eller nybörjare, så har Luleå Toastmasters något att erbjuda.

En av de unika faktorerna som skiljer Luleå Toastmasters från andra utbildningscenter är deras omfattande onlineklasser. Detta innebär att oavsett var du befinner dig kan du ta del av deras kompetenta och engagerande utbildningsprogram. Dessutom är Luleå Toastmasters dedikerade till att vara så tillgängliga som möjligt, med rullstolsanpassad ingång, parkering och toalett, samt en könsneutral toalett.

Luleå Toastmasters bilder

Luleå Toastmasters bilder

När du besöker Luleå Toastmasters kan du förvänta dig en välkomnande och inkluderande atmosfär. De strävar efter att skapa en plats där människor kan utvecklas och växa, oavsett bakgrund eller erfarenhet. Du kan också förvänta dig att få en förstklassig undervisning av deras kompetenta och passionerade instruktörer.

Så om du vill ta din kommunikation och ledarskapsförmåga till nästa nivå, så behöver du inte leta längre än Luleå Toastmasters. Kontakta dem idag för att ta reda på mer om deras utbildningsprogram och hur de kan hjälpa dig att nå dina mål.

Luleå Toastmasters bilder

Luleå Toastmasters bilder

Detaljer om Luleå Toastmasters

Luleå Toastmasters Luleå Toastmasters bilder
Kontaktuppgifter & adress för Luleå Toastmasters
Utbildningscenter: 4(3 rezensionen)
 • Storgatan 13, 972 38 Luleå, Sverige
 • +46702483847
 • 0.42 km (Avståndet mellan Luleå centrum och Luleå Toastmasters).
Öppettider
Måndag 20 maj Stängt
Tisdag 21 maj Stängt
Onsdag 22 maj Stängt
Torsdag 23 maj 18:15 till 20
Fredag 24 maj Stängt
Lördag 25 maj Stängt
Söndag 26 maj Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Luleå Toastmasters .

ImageHade ett mycket inspirerande möte med Luea Toastmasters idag. Varmt och välkomnande - jag rekommenderar med glädje att titta in i denna klubbImage

Michael Rösgen
30 december 2022

Imagedet är en mycket bra och berömd Toastmasters Club, du kan besöka den online eller personligen. Älskar atmosfären och människorna. Det är rätt plats att öva på att tala inför publik på alla nivåer.Image

Stefan Zahov
29 december 2022

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Luleå Toastmasters för alla att ta del av och välja snabbt.

Pub
100% nöjda kunder
Storgatan 15, 971 28 Luleå, Sverige (0.03 km).
Skandinavisk restaurang
100% nöjda kunder
Storgatan 9, 972 38 Luleå, Sverige (0.09 km).
Holy Cow Club
Restaurang
100% nöjda kunder
Storgatan 9, 972 38 Luleå, Sverige (0.1 km).
Teater
100% nöjda kunder
Skeppsbrogatan 14, 972 32 Luleå, Sverige (0.1 km).
Restaurang
80% nöjda kunder
Norra Strandgatan 3, 972 39 Luleå, Sverige (0.15 km).
Restaurang
80% nöjda kunder
Köpmangatan 31, 972 33 Luleå, Sverige (0.25 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Luleå Toastmasters. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Keisha Hutch

  Keisha Hutch

  28 november, 2022
  Jag var precis på det gemensamma Toastmasters mötet idag och det var fantastiskt!
  reply
 • Stefan Zahov

  Stefan Zahov

  29 december, 2022
  det är en mycket bra och berömd Toastmasters Club, du kan besöka den online eller personligen. Älskar atmosfären och människorna. Det är rätt plats att öva på att tala inför publik på alla nivåer.
  reply
 • Michael Rösgen

  Michael Rösgen

  30 december, 2022
  Hade ett mycket inspirerande möte med Luea Toastmasters idag. Varmt och välkomnande – jag rekommenderar med glädje att titta in i denna klubb
  reply

Post a Comment