Omdömen om Luleå Simsällskap, Bastugatan 66

Omdömen om Luleå Simsällskap, Bastugatan 66

Luleå Simsällskap är en välrenommerad simklubb belägen på Bastugatan 66 i Luleå. Klubben är öppen för simmare i alla åldrar och nivåer, och erbjuder en trygg och positiv miljö för träning och tävling.

Översikt av Luleå Simsällskap

Luleå Simsällskap är en välrenommerad simklubb belägen på Bastugatan 66 i Luleå. Klubben är öppen för simmare i alla åldrar och nivåer, och erbjuder en trygg och positiv miljö för träning och tävling. Med en hemsida som erbjuder all den information som behövs för att komma igång, är Luleå Simsällskap en plats som välkomnar alla som är intresserade av simning.

Klubbens faciliteter är tillgängliga för personer med rörelsehinder, med en rullstolsanpassad ingång och parkering. Detta gör det möjligt för personer med funktionsnedsättningar att delta i simträningen på ett bekvämt sätt.

Luleå Simsällskap erbjuder simträning under ledning av kunniga tränare för både nybörjare och mer erfarna simmare. Klubben har även ett brett utbud av tävlingar och evenemang för att skapa en stimulerande och rolig simmiljö för medlemmarna.

Med sin centrala placering i Luleå är klubben en idealisk plats för simälskare i staden och dess omgivningar. Den professionella och välorganiserade verksamheten på Luleå Simsällskap gör det till en av de bästa platserna att simma och utveckla simkunnigheten i området.

Oavsett om man är nybörjare eller erfaren simmare är Luleå Simsällskap en plats där man kan utveckla sina färdigheter, träffa likasinnade individer och ha roligt i vattnet. Besök klubbens hemsida för mer information och ta det första steget mot en hälsosam och aktiv simträning på Luleå Simsällskap.

Detaljer om Luleå Simsällskap

Luleå Simsällskap Luleå Simsällskap bilder
Kontaktuppgifter & adress för Luleå Simsällskap
Simklubb: 5(5 rezensionen)
 • Bastugatan 66, 972 41 Luleå, Sverige
 • http://www.lulesim.nu/
 • 0.57 km (Avståndet mellan Luleå centrum och Luleå Simsällskap).

Bilder från användare

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Luleå Simsällskap för alla att ta del av och välja snabbt.

Gym
80% nöjda kunder
Bastugatan 6, 972 41 Luleå, Sverige (0.04 km).
Basketbollklubb
80% nöjda kunder
Bastugatan 6-8, 972 41 Luleå, Sverige (0.09 km).
80% nöjda kunder
Bastugatan 6, 972 41 Luleå, Sverige (0.09 km).
Arena
100% nöjda kunder
Bastugatan 6-8, 972 41 Luleå, Sverige (0.11 km).
Restaurang
80% nöjda kunder
Norra Strandgatan 3, 972 39 Luleå, Sverige (0.52 km).
Teater
100% nöjda kunder
Skeppsbrogatan 14, 972 32 Luleå, Sverige (0.52 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Luleå Simsällskap. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Iris Hul

  Iris Hul

  16 juni, 2017
  Jag är jätte nöjd med simskolan de erbjuder! Proffesionel och jätte roligt!
  reply
 • Eva Larsson

  Eva Larsson

  16 oktober, 2018
  Träning!
  reply
 • Anabela figueiredo ferreira

  Anabela figueiredo ferreira

  11 augusti, 2023
  En liten stad med massor av nattliv.
  reply

Post a Comment