Omdömen om Lugnett Studio, Svetsarvägen 5, Täby

Omdömen om Lugnett Studio, Svetsarvägen 5, Täby

Lugnett Studio är en fridfull plats belägen på Svetsarvägen 5 i Täby. Det är en plats för dig som vill hitta lugnet och balansen genom yoga och meditation. Lugnett Studio erbjuder ett brett utbud av klasser, både online och på plats, för att passa olika behov och schema.

Översikt av Lugnett Studio

Lugnett Studio är en fridfull plats belägen på Svetsarvägen 5 i Täby. Det är en plats för dig som vill hitta lugnet och balansen genom yoga och meditation. Lugnett Studio erbjuder ett brett utbud av klasser, både online och på plats, för att passa olika behov och schema. Genom att erbjuda onlineklasser ger Lugnett Studio möjligheten för människor att delta oavsett var de befinner sig.

På plats erbjuds en rofylld och avslappnande miljö där deltagarna kan koppla av och fokusera på sin egen inre balans. Studion har även bekvämligheter som toalett för att göra besöket så bekvämt som möjligt.

Med en dedikerad och erfaren personal kommer du att känna dig välkommen och guidad genom din yogapraktik. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogautövare kommer du att kunna hitta en klass som passar dig på Lugnett Studio.

Besök deras hemsida http://www.lugnettstudio.se/ eller ring på 0739806616 för att få mer information om deras klasser och schema. Ta steget mot en lugnare och balanserad tillvaro genom att utforska allt som Lugnett Studio har att erbjuda.

Detaljer om Lugnett Studio

Lugnett Studio Lugnett Studio bilder
Kontaktuppgifter & adress för Lugnett Studio
Yoga: 4(10 rezensionen)
 • Svetsarvägen 5, 187 75 Täby, Sverige
 • http://www.lugnettstudio.se/
 • +46739806616
 • 5.9 km (Avståndet mellan Täby centrum och Lugnett Studio).

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Lugnett Studio .

ImageEtt fantastiskt ställe. Man blir harmonisk bara av att komma innanför dörrarna. Personalen är trevliga, hjälpsamma och lyhörda. Jag stortrivs! Image

Tina Björk
8 december 2019

ImageFantastisk atmosfär, levande ljus, mjuka färger, lugn. Personal som är otroligt tillmötesgående - man anmäler sig till en kurs men om man får förhinder har man möjlighet att delta annan dag. Hela upplägget känns som om det är till för dig, ingen storindustri. Rekommenderar varmtImage

lotta Wikner
22 mars 2019

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Lugnett Studio för alla att ta del av och välja snabbt.

Yoga4Wellness
Massageterapeut
80% nöjda kunder
Svetsarvägen 5, 187 75 Täby, Sverige (0.01 km).
Massageterapeut
80% nöjda kunder
Erikslundsvägen 80, 187 53 Täby, Sverige (2.19 km).
Massageterapeut
100% nöjda kunder
Vallatorpsvägen 1B, 187 52 Täby, Sverige (2.28 km).
Täby Medi Klinik
100% nöjda kunder
Vallatorpsvägen 1F, 187 52 Täby, Sverige (2.3 km).
Massageterapeut
100% nöjda kunder
Torpängsgränd 21, 187 64 Täby, Sverige (2.45 km).
Massageterapeut
100% nöjda kunder
Kaveldunsvägen 8, 187 69 Täby, Sverige (2.83 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Lugnett Studio. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Johan Karlsson

  Johan Karlsson

  10 januari, 2019
  Mysigt ställe & Bra personal!
  reply
 • lotta Wikner

  lotta Wikner

  22 mars, 2019
  Fantastisk atmosfär, levande ljus, mjuka färger, lugn. Personal som är otroligt tillmötesgående – man anmäler sig till en kurs men om man får förhinder har man möjlighet att delta annan dag. Hela upplägget känns som om det är till för dig, ingen storindustri. Rekommenderar varmt
  reply
 • Tina Björk

  Tina Björk

  8 december, 2019
  Ett fantastiskt ställe. Man blir harmonisk bara av att komma innanför dörrarna.
  Personalen är trevliga, hjälpsamma och lyhörda. Jag stortrivs!
  reply
 • Mark A

  Mark A

  4 januari, 2020
  Massage hos Ulrika är riktigt god!
  reply

Post a Comment