Omdömen om Linné Trafikskola Kalmar, Tullslätten 25

Omdömen om Linné Trafikskola Kalmar, Tullslätten 25

Linné Trafikskola i Kalmar är en professionell och pålitlig trafikskola som erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa dig att få ditt körkort. Beläget på Tullslätten 25, är skolan lättillgänglig och har bekväm rullstolstillgänglig parkering.

Översikt av Linné Trafikskola Kalmar

Linné Trafikskola i Kalmar är en professionell och pålitlig trafikskola som erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa dig att få ditt körkort. Beläget på Tullslätten 25, är skolan lättillgänglig och har bekväm rullstolstillgänglig parkering.

Med en hemsida där du enkelt kan boka dina lektioner, och kontorstider som sträcker sig från måndag till lördag, gör Linné Trafikskola det smidigt för dig att planera in din körutbildning i Kalmar. Skolan erbjuder även tjänster på plats, vilket innebär att du kan få den personliga handledning och stöd du behöver när du övar ute på vägarna.

Linné Trafikskola Kalmar bilder

Linné Trafikskola Kalmar bilder

Linné Trafikskola sätter en hög standard för kvalitet och professionalism, och deras engagerade instruktörer kommer att guida dig genom varje steg på vägen till att bli en säker och skicklig förare. Med deras fokus på att erbjuda en trygg och bekväm utbildningsmiljö, kan du vara säker på att du är i goda händer när du väljer Linné Trafikskola i Kalmar.

Oavsett om du är en nybörjare som vill ta ditt förarintyg, eller om du behöver uppfräschningskurser för att öka dina kunskaper, så kan Linné Trafikskola erbjuda skräddarsydda program för att passa dina behov. Med en dedikerad och vänlig personal, och inga onlineklasser, kan du vara säker på att du får den personliga uppmärksamhet och stöd du behöver för att lyckas.

Linné Trafikskola Kalmar bilder

Linné Trafikskola Kalmar bilder

Kontakta Linné Trafikskola i Kalmar idag för att komma igång med din körutbildning och ta det första steget mot att bli en kunnig och säker förare.

Detaljer om Linné Trafikskola Kalmar

Linné Trafikskola Kalmar Linné Trafikskola Kalmar bilder
Kontaktuppgifter & adress för Linné Trafikskola Kalmar
Trafikskola: 5(52 rezensionen)
 • Tullslätten 25, 392 32 Kalmar, Sverige
 • https://linnetrafikskola.se/
 • +46733332098
 • 0.55 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Linné Trafikskola Kalmar).
Öppettider
Måndag 20 maj 08 till 17
Tisdag 21 maj 08 till 17
Onsdag 22 maj 08 till 17
Torsdag 23 maj 08 till 17
Fredag 24 maj 08 till 17
Lördag 25 maj 09 till 16
Söndag 26 maj Stängt

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Linné Trafikskola Kalmar .

ImageVägen till körkortet är en svår resa men om man väljer rätt väg så går det! Tack så jätte mycket för all hjälp jag fick av er!...️...️Image

sara adas
6 december 2023

ImageEn mycket bra och trevlig trafikskola. Hjälpte mig till att lätt och smidigt fixa körkortet. Trevliga lärare som gav tydliga och bra instruktioner, rekommenderar starktImage

Tindra Danielsson
9 november 2023

ImageRiktigt bra trafikskola! Kungliga trafiklärare som verkligen vill att man ska lyckas. Välkomnande miljö och bra priser. Rekommenderar starkt... …Image

Alva Paulsson
18 oktober 2023

ImageFantastisk trafikskola! Lärarna är mycket trevliga och är väldigt engagerade till att lära. Lärarna lyssnar väl på eleven och vet hur de ska kunna anpassa för att bäst kunna styrka upp svagheterna och slipa till körningen. Rekommenderar starkt denna trafikskola!Image

Andreas Axelsson
9 oktober 2023

ImageRiktigt nöjd med trafikskolan. Fantastiska lärare som är engagerade och hjälper en med allt som krävs för körkortet. De gjorde dessutom processen till något roligt. Rekommenderar starkt!Image

Monika Stankovic
6 oktober 2023

ImageSkolan är mycket bra och undervisningsstilen är utmärkt. Herr Baban Eliassi är väldigt trevlig och jag fick mitt körkort från första provet. Jag rekommenderar det till alla ... …Image

Suha Rezk
5 oktober 2023

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Linné Trafikskola Kalmar för alla att ta del av och välja snabbt.

Trafikskola
100% nöjda kunder
Södra Vägen 10, 392 33 Kalmar, Sverige (0.17 km).
Trafikskola
100% nöjda kunder
Esplanaden 22, 392 33 Kalmar, Sverige (0.18 km).
Trafikskola
80% nöjda kunder
Esplanaden 28, 392 33 Kalmar, Sverige (0.21 km).
Trafikskola
80% nöjda kunder
Trädgårdsgatan 12, 392 35 Kalmar, Sverige (0.42 km).
Trafikskola
80% nöjda kunder
Södra Vallgatan 9, 392 31 Kalmar, Sverige (0.58 km).
Trafikskola
80% nöjda kunder
Ölandsgatan 12, 391 31 Kalmar, Sverige (0.61 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Linné Trafikskola Kalmar. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Comments

 • Dardan Drini

  Dardan Drini

  21 oktober, 2020
  Bästa trafiklärarna i stan. Stort tack till Ali.
  reply
 • Blnd Hassan

  Blnd Hassan

  2 januari, 2022
  Har kört på flera trafikskolor i Kalmar men jag kan lugnt säga att Linné Trafikskola är i en klass för sig, lärarna är duktiga och gör körlektionerna både lärorika och roliga. Allt gick mycket snabbt tack vare Ali och Baban som lärde mig på ett effektivt sätt vilket gjorde att jag klarade körprovet på första försöket och jag tog körkortet mycket tidigare än vad jag hade beräknat med!

  Stort tack till er, vi ses på vägarna !

  reply
 • Parmida Hassani

  Parmida Hassani

  20 december, 2022
  en mycket bra trafikskola med bra lärare som gör sitt bästa för varje elev och förbereder eleven på bästa sätt inför körprov. det är prisvärt och det är lättkörda bilar. denna trafikskola hjälper varje elev så skriv upp er på linne trafikskola kalmar!!
  reply
 • Susanna Thåström

  Susanna Thåström

  20 december, 2022
  Tack vare Linnés trafikskolas fantastiska handledare lyckades jag klara teorin och uppkörningen på första försöket. Det hade aldrig gått utan er!
  Ni är professionella, varma, lyhörda och empatiska.
  Tack!
  reply
 • Emma andersson

  Emma andersson

  31 december, 2022
  Jättebra trafikskola, rekomenderas, båda två lärarna tar sig tid ,förklarar och är båda proffs .
  reply
 • Ari Ariani

  Ari Ariani

  12 januari, 2023
  Rekommenderar inte dåligt lärare och massa fusk i lektioner
  reply
 • Erika Andersson

  Erika Andersson

  13 januari, 2023
  Fantastiskt bra Trafikskola! Klarade Kunskapsprov och Körprov på första försöket. Jag rekommenderar dem starkt! Bästa i Kalmar, super kvalité för bra priser och jättebra bemötande. Har bara bra saker att säga!
  reply
 • Mariam Kashfi

  Mariam Kashfi

  25 januari, 2023
  Tack för att ni underlätta min resa mot körkortet. Bästa lärarna man kan önska sig med mycket tålamod och bra undervisnings tekniker! Jag själv tog både teorin and uppkörningen på första försöket efte två månaders intensiv utbildning.
  reply
 • Theodor Wernholm

  Theodor Wernholm

  12 april, 2023
  Denna skola kan jag varmt rekomendera, otroligt bra lärare som hjälper dig med allt du behöver. Välj den här skolan!
  reply
 • Josefine Marelius

  Josefine Marelius

  15 april, 2023
  Jag tog precis körkort tack vare Linnetrafikskola och jag är så glad och tacksam för all hjälp och stöd som dem gett mig. Deras personal är suveräna på det dem gör och väldigt bra på att lära ut. Jag skulle starkt rekommendera att övningsköra här!!
  reply
 • Salim Hahi

  Salim Hahi

  15 maj, 2023
  Linné trafikskola är en utmärkt trafikskola för att ta körkort i Kalmar. Skolan utmärks av sina fantastiska lärare som hjälpte mig mycket under min körutbildning. Jag märkte en stor skillnad mellan den här skolan och den jag körde med tidigare, där jag inte kände att jag fick tillräcklig kunskap och stöd.

  Alla lärare på Linné trafikskola bryr sig om studenten och har honom/henne i fokus.
  De följer noga och systematiskt upp de punkter och frågor som behöver tränas mer på.
  Alla lärare bryr sig om minsta detalj och berättar om dem, de detaljer som hjälper dig att förstå körprocessen och att köra säkert och smidigt.

  Vi får inte heller glömma att nämna deras billiga priser och den stora skillnaden mellan dem och andra trafikskolor.

  reply
 • Mohammad Hossein Gholami

  Mohammad Hossein Gholami

  1 juni, 2023
  Tack för allt hjälp bästa ni. Bästa trafikskola och jag rekommenderar stark …️
  reply
 • Серый _Волк

  Серый _Волк

  1 juni, 2023
  Bra körskola, bra lärare, rekommenderar!
  reply
 • Adam Honkanen

  Adam Honkanen

  4 juni, 2023
  Mycket bra trafikskola har varit svårt med körkortet men har fått all hjälp jag kan få och har nu ett körkort kan rekommendera
  reply
 • Mohammed Hassan

  Mohammed Hassan

  8 juni, 2023
  Jättebra skolan och trevliga personal
  reply
 • Moa Engström

  Moa Engström

  12 september, 2023
  Testat andra trafikskolor i Kalmar men Linné trafikskola är utan tvekan den bästa!! Supertrevliga och engagerade lärare som verkligen brinner för att man ska utvecklas och klara sitt körkort, rekommenderas starkt!
  reply
 • Pranida Phongnai

  Pranida Phongnai

  3 oktober, 2023
  Bästa trafikskolan i Kalmar! Rekommendera!
  reply
 • Suha Rezk

  Suha Rezk

  5 oktober, 2023
  Skolan är mycket bra och undervisningsstilen är utmärkt. Herr Baban Eliassi är väldigt trevlig och jag fick mitt körkort från första provet. Jag rekommenderar det till alla … …
  reply
 • Monika Stankovic

  Monika Stankovic

  6 oktober, 2023
  Riktigt nöjd med trafikskolan. Fantastiska lärare som är engagerade och hjälper en med allt som krävs för körkortet. De gjorde dessutom processen till något roligt. Rekommenderar starkt!
  reply
 • Andreas Axelsson

  Andreas Axelsson

  9 oktober, 2023
  Fantastisk trafikskola! Lärarna är mycket trevliga och är väldigt engagerade till att lära. Lärarna lyssnar väl på eleven och vet hur de ska kunna anpassa för att bäst kunna styrka upp svagheterna och slipa till körningen. Rekommenderar starkt denna trafikskola!
  reply
 • Nicole Elena Baudone

  Nicole Elena Baudone

  16 oktober, 2023
  Jag är elev på Linné Trafikskola i Kalmar som nyligen har tagit mitt körkort. Jag rekommenderar starkt denna körskola för alla som vill lära sig att köra, oavsett om du är nybörjare eller någon som redan har erfarenhet av körning. Lärarna är stödjande och dedikerade till att se till att deras elever klarar sina körprov med säkerhet. Under hela min tid på den här skolan har jag byggt upp mitt självförtroende och lärt mig att köra i en mycket icke-stressande och rolig miljö. Sammantaget är det en bra skola med alla fantastiska tjänster gällande Risk 1, Risk 2, körlektioner och teorimaterialet för proven såväl som det praktiska. Detta leds av omtänksamma, tålmodiga och varmhjärtade lärare. Jag rekommenderar det ännu en gång.
  reply
 • Alva Paulsson

  Alva Paulsson

  18 oktober, 2023
  Riktigt bra trafikskola! Kungliga trafiklärare som verkligen vill att man ska lyckas. Välkomnande miljö och bra priser. Rekommenderar starkt… …
  reply
 • Asiet D

  Asiet D

  7 november, 2023
  Hjälpsamma lärare som verkligen vill att man lyckas! Supernöjd!
  reply
 • Tindra Danielsson

  Tindra Danielsson

  9 november, 2023
  En mycket bra och trevlig trafikskola. Hjälpte mig till att lätt och smidigt fixa körkortet. Trevliga lärare som gav tydliga och bra instruktioner, rekommenderar starkt
  reply
 • grace rawaj

  grace rawaj

  30 november, 2023
  Jag ville dela med mig av den fantastiska upplevelsen jag hade på trafikskolan. Det är tack vare Linnetrafikskola som jag nu har mitt körkort, och jag är överlycklig och tacksam för det otroliga stöd och den hjälp de har gett mig. Lärarna var oerhört vänliga och engagerade. De lyssnade verkligen på mig och anpassade undervisningen för att hjälpa mig att förbättra min körning. Jag kan varmt rekommendera denna trafikskola till alla som siktar på att ta körkort. Tack för en fantastisk tid och för att ni hjälpte mig att nå mitt mål att ta körkortet.
  reply
 • sara adas

  sara adas

  6 december, 2023
  Vägen till körkortet är en svår resa men om man väljer rätt väg så går det! Tack så jätte mycket för all hjälp jag fick av er!…️…️
  reply

Post a Comment