Omdömen om Lilleskogs Förskola, Tornväktargatan 14, Lidköping

Omdömen om Lilleskogs Förskola, Tornväktargatan 14, Lidköping

Lilleskogs Förskola är en modern och välutrustad förskola belägen på Tornväktargatan 14 i Lidköping. Förskolan är specialiserad på att erbjuda en trygg och stimulerande miljö för barn i åldrarna 1-5 år.

Översikt av Lilleskogs Förskola

Lilleskogs Förskola är en modern och välutrustad förskola belägen på Tornväktargatan 14 i Lidköping. Förskolan är specialiserad på att erbjuda en trygg och stimulerande miljö för barn i åldrarna 1-5 år. Med en engagerad personal och en pedagogiskt upplägg, strävar Lilleskogs Förskola efter att skapa en kreativ och lärorik miljö för barnen att växa och utvecklas i.

Föräldrar kan vara trygga i vetskapen att förskolan är fullt tillgänglig för alla barn, oavsett eventuella funktionsnedsättningar. Med en rullstolsanpassad ingång och tillgänglig parkering, är Lilleskogs Förskola dedikerad till att erbjuda en inkluderande och tillgänglig miljö för alla.

Förskolan erbjuder också en rad olika aktiviteter och program som syftar till att främja barnens lärande och välbefinnande. Den moderna och säkra miljön inbjuder till lek och utforskande, samtidigt som den pedagogiska inriktningen möjliggör för barnen att utvecklas både kognitivt och emotionellt.

Med ett starkt fokus på samarbete och kommunikation mellan personal, barn och föräldrar, strävar Lilleskogs Förskola efter att skapa en sammanhållen gemenskap där varje individ känner sig sedd och hörd.

Föräldrar som söker en förskola där deras barn kan blomstra och utvecklas i en inkluderande och trygg miljö behöver inte leta längre än Lilleskogs Förskola. Med sin engagerade personal och moderna faciliteter, är förskolan en ideal plats för barn att växa, lära och ha roligt tillsammans.

Detaljer om Lilleskogs Förskola

Lilleskogs Förskola Lilleskogs Förskola bilder
Kontaktuppgifter & adress för Lilleskogs Förskola
Förskola: 5(1 rezensionen)
  • Tornväktargatan 14, 531 57 Lidköping, Sverige
  • +46510771870
  • 3.04 km (Avståndet mellan Lidköping centrum och Lilleskogs Förskola).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Lilleskogs Förskola för alla att ta del av och välja snabbt.

80% nöjda kunder
531 57 Lidköping, Sverige (0.09 km).
Skola
100% nöjda kunder
Månesköldsgatan 48, 531 52 Lidköping, Sverige (0.37 km).
Skola
80% nöjda kunder
Hästhagsvägen 1, 531 53 Lidköping, Sverige (0.49 km).
100% nöjda kunder
Spolegatan 8, 531 52 Lidköping, Sverige (0.65 km).
Grundskola
80% nöjda kunder
Esplanaden 82, 531 53 Lidköping, Sverige (0.75 km).
Förskola
100% nöjda kunder
De La Gardievägen 36, 531 50 Lidköping, Sverige (0.9 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Lilleskogs Förskola. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment