Omdömen om Lernia Växjö - Utbildning, Regementsgatan 9

Omdömen om Lernia Växjö – Utbildning, Regementsgatan 9

Lernia Växjö – Utbildning är en modern och välutrustad utbildningsanläggning som erbjuder en mängd olika kvalificerade utbildningsprogram inom olika branscher. Beläget på Regementsgatan 9 i Växjö, är denna plats lättillgänglig för alla, med en rullstolsanpassad ingång och parkering.

Översikt av Lernia Växjö - Utbildning

Lernia Växjö - Utbildning är en modern och välutrustad utbildningsanläggning som erbjuder en mängd olika kvalificerade utbildningsprogram inom olika branscher. Beläget på Regementsgatan 9 i Växjö, är denna plats lättillgänglig för alla, med en rullstolsanpassad ingång och parkering.

Med en dedikerad personal och lärarstab, strävar Lernia Växjö - Utbildning efter att skapa en inkluderande och givande lärandemiljö för alla studenter. Oavsett om det gäller yrkesutbildning, yrkeshögskola eller andra utbildningsprogram, är denna utbildningsanläggning den perfekta platsen för att utveckla och förbättra dina kunskaper och färdigheter.

På Lernia Växjö - Utbildning är det viktigt att erbjuda utbildningsmöjligheter för alla, oavsett bakgrund eller tidigare erfarenhet. Med moderna undervisningsmetoder och resurser, strävar platsen efter att skapa en dynamisk och stimulerande inlärningsmiljö för alla studenter.

Besökare och blivande studenter är välkomna att utforska det breda utbudet av utbildningsprogram och kurser som erbjuds, samt att ta del av de olika faciliteterna som platsen har att erbjuda. Genom att besöka Lernia Växjö - Utbildning kan du upptäcka nya möjligheter och ta steget mot en spännande och givande utbildningsresa.

För mer information om utbildningsprogram och kurser, besök Lernia Växjö - Utbildnings hemsida eller kontakta dem via telefon på 0771650650. Upptäck möjligheterna och låt Lernia Växjö - Utbildning vara din väg mot framgång och personlig utveckling.

Detaljer om Lernia Växjö - Utbildning

Lernia Växjö - Utbildning Lernia Växjö - Utbildning bilder
Kontaktuppgifter & adress för Lernia Växjö - Utbildning
Utbildningscenter: 4(4 rezensionen)
 • Regementsgatan 9, 352 36 Växjö, Sverige
 • http://lernia.se/
 • +46771650650
 • 0.92 km (Avståndet mellan Växjö centrum och Lernia Växjö - Utbildning).

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Lernia Växjö - Utbildning .

ImageFräscht ställe. Städat och undanplockat. Luktar så gott när eleverna på bageriutbildningen bakar.Image

Yvonne Spjälkeby
30 november 2023

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Lernia Växjö - Utbildning för alla att ta del av och välja snabbt.

Skola
100% nöjda kunder
Liedbergsgatan 6, 352 31 Växjö, Sverige (0.44 km).
Vuxenutbildning
80% nöjda kunder
Båtsmanstorget 2, 352 30 Växjö, Sverige (0.69 km).
100% nöjda kunder
352 31 Växjö, Sverige (0.75 km).
Utbildningscenter
100% nöjda kunder
Norra Järnvägsgatan 12, 352 30 Växjö, Sverige (0.76 km).
100% nöjda kunder
Norrgatan 15, 352 31 Växjö, Sverige (0.81 km).
Vuxenutbildning
80% nöjda kunder
Kungsgatan 1B, 352 30 Växjö, Sverige (0.85 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Lernia Växjö - Utbildning. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Rickard Ljungdahl

  Rickard Ljungdahl

  1 januari, 2023
  Bästa vuxenutbildningen
  reply
 • Yvonne Spjälkeby

  Yvonne Spjälkeby

  30 november, 2023
  Fräscht ställe. Städat och undanplockat. Luktar så gott när eleverna på bageriutbildningen bakar.
  reply

Post a Comment