Omdömen om Lernia Kalmar - Utbidning, Proviantgatan 2

Omdömen om Lernia Kalmar – Utbidning, Proviantgatan 2

Lernia Kalmar – Utbildning är en välrenommerad utbildningsanläggning som erbjuder en rad olika utbildningar inom olika områden. Beläget på Proviantgatan 2, 392 31 Kalmar, är Lernia lättillgängligt för både studenter och besökare.

Översikt av Lernia Kalmar - Utbidning

Lernia Kalmar - Utbildning är en välrenommerad utbildningsanläggning som erbjuder en rad olika utbildningar inom olika områden. Beläget på Proviantgatan 2, 392 31 Kalmar, är Lernia lättillgängligt för både studenter och besökare. Med gynnsamma öppettider från måndag till fredag, är det bekvämt för alla att komma och ta del av det utmärkta utbildningsutbudet. För de som behöver tillgänglighetsanpassningar finns rullstolstillgänglig parkering tillgänglig.

På Lernia Kalmar - Utbildning är det tydligt att kunskap och kvalitet står i centrum. Med en stark fokus på att ge studenterna de verktyg de behöver för att lyckas på arbetsmarknaden, erbjuds kurser och utbildningar som är relevanta och uppdaterade. Oavsett om det gäller yrkesutbildning, språkkurser eller annan kompetenshöjande utbildning, kan man vara säker på att Lernia Kalmar - Utbildning har något att erbjuda.

För de som är intresserade av att få mer information om utbildningarna eller hur man kan ansöka, finns det vänlig och kunnig personal tillgänglig för att svara på alla frågor. Man kan också besöka Lernia Kalmar - Utbildnings hemsida för att läsa mer om utbildningarna och andra tjänster som erbjuds.

Oavsett om man är mitt i karriären eller funderar på att byta riktning, är Lernia Kalmar - Utbildning en plats där man kan få den utbildning och stöd man behöver för att nå sina mål. Med sitt engagemang för utbildning och kompetensutveckling är det ingen överraskning att Lernia Kalmar - Utbildning rankas som en av de bästa utbildningsanläggningarna i området.

Detaljer om Lernia Kalmar - Utbidning

Lernia Kalmar - Utbidning Lernia Kalmar - Utbidning bilder
Kontaktuppgifter & adress för Lernia Kalmar - Utbidning
Bemanningsföretag: 5(5 rezensionen)
  • Proviantgatan 2, 392 31 Kalmar, Sverige
  • http://www.lernia.se/
  • +46771650650
  • 0.49 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Lernia Kalmar - Utbidning).
Öppettider
Måndag 19 feb. 08 till 16
Tisdag 20 feb. 08 till 16
Onsdag 21 feb. 08 till 16
Torsdag 22 feb. 08 till 16
Fredag 23 feb. 08 till 16
Lördag 24 feb. Stängt
Söndag 25 feb. Stängt

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Lernia Kalmar - Utbidning för alla att ta del av och välja snabbt.

Skola
80% nöjda kunder
Trädgårdsgatan 18, 392 35 Kalmar, Sverige (0.98 km).
Axel Weüdelskolan Kalmar
Vuxenutbildning
100% nöjda kunder
Norra Vägen 47, 392 34 Kalmar, Sverige (1.15 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Lernia Kalmar - Utbidning. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Post a Comment