Omdömen om Lekplats, Västra Fjärilsvägen 180, Trollhättan

Omdömen om Lekplats, Västra Fjärilsvägen 180, Trollhättan

Belägen vid Västra Fjärilsvägen 180 i Trollhättan, är denna lekplats en perfekt plats för barn att leka och ha roligt. Med en rullstolsanpassad ingång är platsen tillgänglig för alla barn, oavsett deras behov.

Översikt av Lekplats

Belägen vid Västra Fjärilsvägen 180 i Trollhättan, är denna lekplats en perfekt plats för barn att leka och ha roligt. Med en rullstolsanpassad ingång är platsen tillgänglig för alla barn, oavsett deras behov. Lekplatsen erbjuder även gungor för barnen att njuta av och spendera tid utomhus.

Med en säker och rolig miljö är denna lekplats idealisk för familjer som letar efter en plats att låta sina barn leka och utforska. Med sin tillgänglighet och bekvämligheter är denna lekplats ett perfekt ställe för barn i alla åldrar att leka och skapa minnen.

Oavsett om det är för en picknick, en födelsedagsfest eller en avkopplande dag utomhus, är denna lekplats ett utmärkt val för familjer att besöka. Med sin lättillgänglighet och olika lekmöjligheter är det definitivt en plats där barn kan roa sig under en trevlig dag utomhus.

Besök denna lekplats vid Västra Fjärilsvägen 180 för en rolig och minnesvärd upplevelse för hela familjen.

Detaljer om Lekplats

Lekplats Lekplats bilder
Kontaktuppgifter & adress för Lekplats
  • Västra Fjärilsvägen 180, 461 64 Trollhättan, Sverige
  • 2.78 km (Avståndet mellan Trollhättan centrum och Lekplats).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Lekplats för alla att ta del av och välja snabbt.

80% nöjda kunder
Frostmätarevägen 88, 461 64 Trollhättan, Sverige (0.31 km).
80% nöjda kunder
Lextorpsvägen 289, 461 64 Trollhättan, Sverige (0.37 km).
100% nöjda kunder
Snabbvingegatan 5, 461 63 Trollhättan, Sverige (0.51 km).
Lekplats
100% nöjda kunder
Apollofjärilen 41, 461 65 Trollhättan, Sverige (0.75 km).
80% nöjda kunder
Apollofjärilen 73, 461 65 Trollhättan, Sverige (0.76 km).
80% nöjda kunder
Skillnadsgatan 46, 461 53 Trollhättan, Sverige (1.18 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Lekplats. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment