Omdömen om Lekplats, Tingvallaplan 4C, Trollhättan

Omdömen om Lekplats, Tingvallaplan 4C, Trollhättan

Lekplatsen på Tingvallaplan 4C i Trollhättan är en perfekt plats för barn att leka och ha roligt. Beläget i en trygg och lugn miljö, är denna lekplats ett populärt val för familjer och barn i området.

Översikt av Lekplats

Lekplatsen på Tingvallaplan 4C i Trollhättan är en perfekt plats för barn att leka och ha roligt. Beläget i en trygg och lugn miljö, är denna lekplats ett populärt val för familjer och barn i området. Med en rullstolsanpassad ingång är den tillgänglig för alla, vilket gör den till en inkluderande plats för lek och skoj.

Lekplatsen erbjuder gungor och rutschkanor, vilket ger barnen möjlighet att utforska och ha kul samtidigt som de utvecklar sin motorik. Föräldrar och vårdnadshavare kan njuta av att se sina barn leka och ha kul i en säker och välskött miljö.

Den centrala placeringen gör att lekplatsen är lätt att komma till och är en perfekt plats för en rolig dag utomhus. Oavsett om det är en picknick med familjen eller en lekdate med vänner, erbjuder denna lekplats en enkel och bekväm plats att tillbringa tid tillsammans.

Med sin tillgänglighet och bekvämligheter är lekplatsen på Tingvallaplan 4C en ideal plats för barn att leka och ha roligt. Besök den idag och se själv varför det är en plats att älska och uppskatta för de små i området.

Detaljer om Lekplats

Lekplats Lekplats bilder
Kontaktuppgifter & adress för Lekplats
  • Tingvallaplan 4C, 461 32 Trollhättan, Sverige
  • 0.52 km (Avståndet mellan Trollhättan centrum och Lekplats).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Lekplats för alla att ta del av och välja snabbt.

Lekplats
100% nöjda kunder
Nydqvistsgatan 4A, 461 32 Trollhättan, Sverige (0.26 km).
Skrotnisses Lekplats
Lekplats
80% nöjda kunder
Spiköstigen, 461 30 Trollhättan, Sverige (0.73 km).
80% nöjda kunder
Slättbergsvägen 15A, 461 41 Trollhättan, Sverige (0.75 km).
80% nöjda kunder
Hörngatan 41, 461 50 Trollhättan, Sverige (1.03 km).
100% nöjda kunder
Nordewallsgatan 16, 461 39 Trollhättan, Sverige (1.15 km).
Lekplats
100% nöjda kunder
461 41 Trollhättan, Sverige (1.21 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Lekplats. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment