Omdömen om Lekplats, Portvaktsvägen 7, Lidköping

Omdömen om Lekplats, Portvaktsvägen 7, Lidköping

Portvaktsvägen 7 i Lidköping är platsen där du hittar en lekplats som är perfekt för barn i alla åldrar. Platsen är lättillgänglig med en rullstolsanpassad ingång, vilket gör den till en inkluderande plats för alla.

Översikt av Lekplats

Portvaktsvägen 7 i Lidköping är platsen där du hittar en lekplats som är perfekt för barn i alla åldrar. Platsen är lättillgänglig med en rullstolsanpassad ingång, vilket gör den till en inkluderande plats för alla. Här finns gungor och rutschkanor som garanterat kommer att underhålla barnen under långa stunder.

Lekplatsen är belägen i en trevlig och säker miljö, vilket gör den till den perfekta platsen för familjer att tillbringa en rolig dag tillsammans. Den rymliga lekplatsen ger gott om utrymme för barnen att leka och utforska, samtidigt som föräldrarna kan slappna av och njuta av den vackra omgivningen.

Oavsett om du är lokalinvånare eller besökare i Lidköping, är denna lekplats definitivt värd ett besök. Ta med dig picknickkorgen och tillbringa en hel dag med att leka och ha kul - eller varför inte ordna en barnkalas här? Lekplatsen på Portvaktsvägen 7 har allt du behöver för en rolig och minnesvärd dag utomhus.

Så kom och besök denna fantastiska lekplats och upplev en härlig dag med lek, skratt och glädje tillsammans med dina nära och kära. Oavsett ålder kommer du att njuta av allt som denna underbara plats har att erbjuda.

Detaljer om Lekplats

Lekplats Lekplats bilder
Kontaktuppgifter & adress för Lekplats
Lekplats: 4(4 rezensionen)
 • Portvaktsvägen 7, 531 58 Lidköping, Sverige
 • 5.91 km (Avståndet mellan Lidköping centrum och Lekplats).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Lekplats för alla att ta del av och välja snabbt.

80% nöjda kunder
Förstadsvägen 19C, 531 54 Lidköping, Sverige (4.08 km).
Lekplats
100% nöjda kunder
Nonnens väg 20, 531 57 Lidköping, Sverige (4.81 km).
80% nöjda kunder
Mossatorpsvägen 10, 531 59 Lidköping, Sverige (4.84 km).
100% nöjda kunder
De La Gardievägen 84, 531 52 Lidköping, Sverige (4.97 km).
Lekplats „Lidköping History“
Lekplats
100% nöjda kunder
Nya Stadens torg, 531 31 Lidköping, Sverige (4.98 km).
Lekplats
100% nöjda kunder
Unnamed Road, 531 51 Lidköping, Sverige (5.35 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Lekplats. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • eva-marie Andersson

  eva-marie Andersson

  24 december, 2022
  Mycket bra ställe lekplats utanför för barnen
  reply

Post a Comment