Omdömen om Lekplats, Kvarnegårdsgatan 3, Lidköping

Omdömen om Lekplats, Kvarnegårdsgatan 3, Lidköping

Lekplatsen på Kvarnegårdsgatan 3 i Lidköping är en perfekt plats för familjer att besöka för en rolig och aktiv dag. Platsen är lättillgänglig med en rullstolsanpassad ingång, vilket gör att alla kan vara med och njuta av lek och skoj.

Översikt av Lekplats

Lekplatsen på Kvarnegårdsgatan 3 i Lidköping är en perfekt plats för familjer att besöka för en rolig och aktiv dag. Platsen är lättillgänglig med en rullstolsanpassad ingång, vilket gör att alla kan vara med och njuta av lek och skoj. Här finns gungor och rutschkanor, som garanterat kommer att få barnen att leka och skratta.

Lekplatsen är designad för att vara säker och rolig för barn i alla åldrar. Den är även omgiven av grönska och en fridfull atmosfär, vilket gör den perfekt för en avkopplande dag i solen. Med bekvämligheter som gungor och rutschkanor kommer barnen att ha en fantastisk tid medan föräldrarna kan koppla av och njuta av gemenskapen.

Med sin centrala plats i Lidköping är lekplatsen lätt att komma till och är ett populärt resmål för familjer och barngrupper. Platsen erbjuder även möjligheter till picknick och vila, vilket gör den till en idealisk destination för en hel dags utflykt.

Oavsett om det är för att fira en speciell dag eller bara för en avkopplande stund med familjen, är lekplatsen på Kvarnegårdsgatan 3 en perfekt destination för alla som vill ha kul och skapa minnen tillsammans. Besök lekplatsen idag och upplev en dag fylld med skratt, lek och glädje för hela familjen.

Detaljer om Lekplats

Lekplats Lekplats bilder
Kontaktuppgifter & adress för Lekplats
  • Kvarnegårdsgatan 3, 531 35 Lidköping, Sverige
  • 1.55 km (Avståndet mellan Lidköping centrum och Lekplats).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Lekplats för alla att ta del av och välja snabbt.

100% nöjda kunder
Majorsallén 42F, 531 36 Lidköping, Sverige (0.25 km).
100% nöjda kunder
Härenegatan 11C, 531 34 Lidköping, Sverige (0.27 km).
Lekplats
100% nöjda kunder
Unnamed Road, 531 51 Lidköping, Sverige (0.32 km).
Lekplats
100% nöjda kunder
Wennerbergsvägen 7, 531 34 Lidköping, Sverige (0.37 km).
80% nöjda kunder
Majorsallén 35A, 531 36 Lidköping, Sverige (0.42 km).
80% nöjda kunder
Ågården, 531 52 Lidköping, Sverige (0.74 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Lekplats. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Post a Comment