Omdömen om Lekplats, Jungfrustigen 2C, Kalmar

Omdömen om Lekplats, Jungfrustigen 2C, Kalmar

Lekplatsen på Jungfrustigen 2C i Kalmar är en favoritdestination för familjer och barn i alla åldrar. Med sin öppna dygnet runt policy, ger den familjer möjligheten att besöka platsen när det passar dem bäst.

Översikt av Lekplats

Lekplatsen på Jungfrustigen 2C i Kalmar är en favoritdestination för familjer och barn i alla åldrar. Med sin öppna dygnet runt policy, ger den familjer möjligheten att besöka platsen när det passar dem bäst. Lekplatsen är utrustad med moderna lekredskap och har gott om utrymme för barn att springa och leka i en trygg miljö. För föräldrarna finns det bänkar och picknickområden där de kan koppla av medan barnen leker.

Platsen är känd för sin tillgänglighet och rena faciliteter, vilket gör den till en idealisk destination för familjeutflykter och barnkalas. Den vackra omgivande naturen gör det också till en perfekt plats för alla som vill njuta av en avkopplande dag utomhus.

Lekplatsen är också populär bland skolor och förskolor som letar efter en säker och rolig plats för barn att leka och utforska. Med olika typer av lekredskap och utrymme för olika aktiviteter, erbjuder platsen en pedagogisk och underhållande upplevelse för barnen.

Oavsett om det är att fira en födelsedag, ha en familjepicknick eller bara ge barnen en chans att röra på sig, är Lekplatsen på Jungfrustigen 2C det perfekta valet. Med sina generösa öppettider och mångsidiga lekmöjligheter, är det en plats som har något att erbjuda för alla. Besök Lekplatsen och skapa minnen som varar för livet!

Detaljer om Lekplats

Lekplats Lekplats bilder
Kontaktuppgifter & adress för Lekplats
  • Jungfrustigen 2C, 393 50 Kalmar, Sverige
  • 2.89 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Lekplats).
Öppettider
Måndag 15 juli Öppet dygnet runt
Tisdag 16 juli Öppet dygnet runt
Onsdag 17 juli Öppet dygnet runt
Torsdag 18 juli Öppet dygnet runt
Fredag 19 juli Öppet dygnet runt
Lördag 20 juli Öppet dygnet runt
Söndag 21 juli Öppet dygnet runt

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Lekplats för alla att ta del av och välja snabbt.

80% nöjda kunder
Ledungsvägen 10B, 393 50 Kalmar, Sverige (0.08 km).
80% nöjda kunder
Arvid Västgötes gata 15C, 392 37 Kalmar, Sverige (0.44 km).
Lekplats
80% nöjda kunder
Skräddaretorpsvägen 9B, 393 53 Kalmar, Sverige (0.55 km).
80% nöjda kunder
Jacob Smålännings gata 4B, 392 37 Kalmar, Sverige (0.57 km).
Lekplats
80% nöjda kunder
Skräddaretorpsvägen 17A, 393 53 Kalmar, Sverige (0.58 km).
100% nöjda kunder
Skräddaretorpsvägen 27B, 393 53 Kalmar, Sverige (0.67 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Lekplats. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment