Omdömen om Lekplats, Hallasvängen 25E, Trelleborg

Omdömen om Lekplats, Hallasvängen 25E, Trelleborg

Lekplatsen på Hallasvängen 25E i Trelleborg är en perfekt plats för barn att leka och ha roligt. Med en storlek på över 1000 kvadratmeter finns det gott om utrymme för barn att utforska och hitta roliga lekmöjligheter.

Översikt av Lekplats

Lekplatsen på Hallasvängen 25E i Trelleborg är en perfekt plats för barn att leka och ha roligt. Med en storlek på över 1000 kvadratmeter finns det gott om utrymme för barn att utforska och hitta roliga lekmöjligheter. Platsen är även rullstolstillgänglig, med en särskilt anpassad ingång för att säkerställa att alla barn kan njuta av lekplatsen.

Lekplatsen erbjuder ett brett utbud av lekutrustning, inklusive klätterställningar, gungor, rutschkanor och lekhus. Det finns även gott om bänkar och sittplatser där föräldrar och vårdnadshavare kan sitta och övervaka sina barn medan de leker.

Platsen är väl underhållen och säkerheten är en prioritet, med mjuk markbeläggning under lekutrustningen för att minska risken för skador.

För att göra besöket ännu mer bekvämt finns det även toaletter och en vattenfontän på platsen. Besökare uppskattar den rena och välskötta miljön.

Lekplatsen är ett perfekt val för familjer som letar efter en rolig och säker plats för barn att leka och ha kul. Oavsett om det är en vanlig dag med familjen eller en speciell tillställning, är lekplatsen på Hallasvängen 25E ett utmärkt val för en dag med lek och skoj. Planera ditt besök idag och upplev en riktigt härlig tid på denna fantastiska lekplats.

Detaljer om Lekplats

Lekplats Lekplats bilder
Kontaktuppgifter & adress för Lekplats
  • Hallasvängen 25E, 231 65 Trelleborg, Sverige
  • 2.91 km (Avståndet mellan Trelleborg centrum och Lekplats).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Lekplats för alla att ta del av och välja snabbt.

80% nöjda kunder
231 65 Trelleborg, Sverige (0.11 km).
Lilla Flaningen
Lekplats
80% nöjda kunder
Unnamed Road, 231 62 Trelleborg, Sverige (0.76 km).
100% nöjda kunder
Knastvägen 10, 231 68 Trelleborg, Sverige (1.07 km).
Lekplats
80% nöjda kunder
231 66 Trelleborg, Sverige (1.07 km).
Lekplats
100% nöjda kunder
Strandgatan 58, 231 62 Trelleborg, Sverige (1.3 km).
100% nöjda kunder
Trädgårdsslingan 73, 231 63 Trelleborg, Sverige (1.32 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Lekplats. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment