Omdömen om Lekpark, 194 78 Upplands Väsby, Upplands Väsby

Omdömen om Lekpark, 194 78 Upplands Väsby, Upplands Väsby

Upplands Väsby lekpark är en perfekt plats för barn i alla åldrar att leka och ha roligt. Beläget i en vacker miljö med grönskande träd och gräsytor, erbjuder denna lekpark en mängd olika aktiviteter för barn att njuta av.

Översikt av Lekpark

Upplands Väsby lekpark är en perfekt plats för barn i alla åldrar att leka och ha roligt. Beläget i en vacker miljö med grönskande träd och gräsytor, erbjuder denna lekpark en mängd olika aktiviteter för barn att njuta av. Lekparken är öppen dygnet runt, vilket ger flexibilitet för familjer att besöka när det passar dem bäst.

En av de stora fördelarna med Upplands Väsby lekpark är dess tillgänglighet för personer med funktionsnedsättningar. Det finns en rullstolsanpassad ingång som gör det möjligt för alla att enkelt komma in i lekparken och delta i lekaktiviteterna.

Lekpark bilder

Lekpark bilder

Bland bekvämligheterna finns gungor och rutschkanor, vilket ger barnen möjlighet att både gunga högt upp i luften och åka nerför roliga rutschkanor. Det finns också gott om utrymme för barn att springa runt och leka fritt, och många bänkar där föräldrar kan koppla av medan de ser sina barn leka.

Upplands Väsby lekpark är en underbar plats för familjer att tillbringa tid tillsammans och för barn att träffa nya vänner samtidigt som de har en fantastisk tid. Så nästa gång du letar efter en lekplats att ta med dina barn till, tänk på Upplands Väsby lekpark där alla är välkomna att leka och ha en rolig dag.

Lekpark bilder

Lekpark bilder

Detaljer om Lekpark

Lekpark Lekpark bilder
Kontaktuppgifter & adress för Lekpark
Lekplats: 4(4 rezensionen)
  • 194 78 Upplands Väsby, Sverige
  • 0.66 km (Avståndet mellan Upplands Väsby centrum och Lekpark).
Öppettider
Måndag 20 maj Öppet dygnet runt
Tisdag 21 maj Öppet dygnet runt
Onsdag 22 maj Öppet dygnet runt
Torsdag 23 maj Öppet dygnet runt
Fredag 24 maj Öppet dygnet runt
Lördag 25 maj Öppet dygnet runt
Söndag 26 maj Öppet dygnet runt

Bilder från användare

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Lekpark för alla att ta del av och välja snabbt.

Lekplats
80% nöjda kunder
Herrgårdsvägen 28, 194 74 Upplands Väsby, Sverige (0.25 km).
100% nöjda kunder
Hjortvägen 11, 194 79 Upplands Väsby, Sverige (0.33 km).
Lekplats
100% nöjda kunder
Holmvägen 18, 194 35 Upplands Väsby, Sverige (0.38 km).
Barnens Wäsby Verkstäder
Lekplats
80% nöjda kunder
Upplands Väsby Västra, Sverige (0.53 km).
Skälbyplan
Lekplats
80% nöjda kunder
Kårstagränd 26, 194 51 Upplands Väsby, Sverige (1.17 km).
Lekplats
100% nöjda kunder
Stallgatan 17, 194 32 Upplands Väsby, Sverige (1.23 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Lekpark. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Post a Comment