Omdömen om Läkare, Östbygatan 21, Lidköping

Omdömen om Läkare, Östbygatan 21, Lidköping

Läkare är en modern och välutrustad klinik som ligger på Östbygatan 21 i Lidköping. Kliniken erbjuder en rad olika medicinska tjänster och är ett utmärkt val för alla som behöver kvalificerad vård.

Översikt av Läkare

Läkare är en modern och välutrustad klinik som ligger på Östbygatan 21 i Lidköping. Kliniken erbjuder en rad olika medicinska tjänster och är ett utmärkt val för alla som behöver kvalificerad vård. Personalen på Läkare är erfarna och engagerade och strävar alltid efter att ge varje patient den bästa möjliga vården.

På Läkare kan patienter få hjälp med allt från allmänna hälsokontroller till mer specialiserad vård. Kliniken erbjuder bland annat läkarbesök, vaccinationer, blodprovtagning och rådgivning om livsstilsförändringar. Oavsett vilken typ av vård man behöver kan man vara säker på att man får den på Läkare.

Det som särskiljer Läkare från andra kliniker är dess moderna och välkomnande atmosfär. Kliniken är designad för att vara bekväm och avslappnad, vilket gör att patienterna känner sig väl omhändertagna under hela sitt besök. Dessutom tillämpar Läkare de senaste teknikerna och riktlinjerna inom medicinsk vård för att säkerställa att varje patient får den bästa möjliga vården.

Vare sig man är i behov av akutvård eller regelbundna medicinska kontroller kan man lita på att man får den på Läkare. Kliniken är öppen för nya patienter och välkomnar alla som är i behov av kvalificerad medicinsk vård. Med sitt engagerade och professionella team av läkare och specialistsjuksköterskor är Läkare den ultimata platsen för alla medicinska behov i Lidköping.

Detaljer om Läkare

Läkare Läkare bilder
Kontaktuppgifter & adress för Läkare
  • Östbygatan 21, 531 37 Lidköping, Sverige
  • 1.04 km (Avståndet mellan Lidköping centrum och Läkare).
Öppettider

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Läkare för alla att ta del av och välja snabbt.

Medicinsk klinik
100% nöjda kunder
Östbygatan 21, 531 36 Lidköping, Sverige (0.01 km).
Fotvård
100% nöjda kunder
Tunnbindaregatan 2, 531 34 Lidköping, Sverige (0.71 km).
80% nöjda kunder
Kvarnegårdsgatan 1 A, 531 35 Lidköping, Sverige (0.75 km).
Sjukhus
100% nöjda kunder
Mellbygatan 11, 531 85 Lidköping, Sverige (1.01 km).
80% nöjda kunder
Mellbygatan 11, 531 51 Lidköping, Sverige (1.01 km).
Tandläkare
100% nöjda kunder
Järnvägsgatan 7, 531 32 Lidköping, Sverige (1.02 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Läkare. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Carl Johansson - Grundare och redaktör för Smalltownsweden.com. Carl vill dela med sig av fantastiska upplevelser och användbar information om unika platser i Sverige genom Smalltownsweden.com. Med målet att erbjuda speciella och mångsidiga upplevelser hoppas Carl Johansson att denna webbplats blir en pålitlig informationskälla och en följeslagare för resenärer intresserade av att utforska platser och butiker i Sverige.

Post a Comment