Omdömen om Körfältsskolans Grundsärskola, Tegelbruksvägen 40, Östersund

Omdömen om Körfältsskolans Grundsärskola, Tegelbruksvägen 40, Östersund

Körfältsskolans Grundsärskola är en specialskola som ligger på Tegelbruksvägen 40 i Östersund. Skolan är helt tillgänglig för personer med rörelsehinder, med både en rullstolsanpassad ingång och parkering.

Översikt av Körfältsskolans Grundsärskola

Körfältsskolans Grundsärskola är en specialskola som ligger på Tegelbruksvägen 40 i Östersund. Skolan är helt tillgänglig för personer med rörelsehinder, med både en rullstolsanpassad ingång och parkering. Grundsärskolan är inriktad på elever med olika typer av inlärningssvårigheter och erbjuder en trygg och stimulerande miljö för eleverna att utvecklas och lära sig.

Med en dedikerad personal och små klassstorlekar arbetar skolan för att varje elev ska kunna nå sin fulla potential. Skolan erbjuder en anpassad läroplan för eleverna och fokuserar på att skapa en inkluderande och stöttande atmosfär.

Körfältsskolans Grundsärskola bilder

Körfältsskolans Grundsärskola bilder

Körfältsskolans Grundsärskola strävar efter att skapa en miljö där varje elev känner sig trygg och respekterad. Skolan arbetar också aktivt för att skapa samarbete och dialog med föräldrarna för att säkerställa varje elevs individuella behov och utveckling.

Med sitt engagemang för varje elevs välstånd och välbefinnande, är Körfältsskolans Grundsärskola en plats där varje elev ges möjlighet att växa och utvecklas i sin egen takt och på sitt eget sätt. Skolan är stolta över att vara en del av Östersunds samhälle och är öppna för att visa upp sin verksamhet för intresserade föräldrar och elever. Besök gärna skolan för att lära dig mer om deras unika tillvägagångssätt och hur de skapar en positiv inlärningsmiljö för eleverna.

Körfältsskolans Grundsärskola bilder

Körfältsskolans Grundsärskola bilder

Detaljer om Körfältsskolans Grundsärskola

Körfältsskolans Grundsärskola Körfältsskolans Grundsärskola bilder
Kontaktuppgifter & adress för Körfältsskolans Grundsärskola
  • Tegelbruksvägen 40, 831 48 Östersund, Sverige
  • 2 km (Avståndet mellan Östersund centrum och Körfältsskolans Grundsärskola).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Körfältsskolans Grundsärskola. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment