Omdömen om Klan & Jack Inredning, Boulevarden 56, Täby

Omdömen om Klan & Jack Inredning, Boulevarden 56, Täby

Klan & Jack Inredning är en heminredningsbutik belägen på Boulevarden 56 i Täby. Med en inspirerande hemsida, kan besökare redan i förväg ta del av det fantastiska sortimentet som erbjuds. Butiken har öppet från 11 till 18 på vardagar och från 12 till 16 på helger, vilket ger kunderna gott om tid att utforska det exklusiva utbudet av inredningsdetaljer.

Översikt av Klan & Jack Inredning

Klan & Jack Inredning är en heminredningsbutik belägen på Boulevarden 56 i Täby. Med en inspirerande hemsida, kan besökare redan i förväg ta del av det fantastiska sortimentet som erbjuds. Butiken har öppet från 11 till 18 på vardagar och från 12 till 16 på helger, vilket ger kunderna gott om tid att utforska det exklusiva utbudet av inredningsdetaljer.

Klan & Jack Inredning erbjuder en mängd olika alternativ för kunderna. Butiken har möjlighet till köp på plats, vilket ger kunderna en chans att se och känna på de olika produkterna innan de bestämmer sig. Butiken är också rullstolstillgänglig och har dedikerade parkeringsplatser för rullstolsburna kunder, vilket visar deras engagemang för att erbjuda en inkluderande och tillgänglig shoppingmiljö.

Klan & Jack Inredning bilder

Klan & Jack Inredning bilder

Oavsett om det är en mindre dekoration eller en stor möbel, så tar Klan & Jack Inredning emot olika betalningsalternativ för att göra shoppingupplevelsen smidig. De accepterar betalkort, NFC-betalningar med mobiler och kreditkort, vilket ger kunderna flexibilitet i hur de vill betala för sina inköp.

Besökare som är intresserade av att handla för sitt heminredning kan besöka Klan & Jack Inredning och uppleva den varma och välkomnande atmosfären själva. Butiken är känd för sin personliga service och högkvalitativa produkter, vilket gör den till ett utmärkt val för alla inredningsentusiaster. Så nästa gång du är på jakt efter unika och stilfulla inredningsdetaljer, se till att besöka Klan & Jack Inredning!

Klan & Jack Inredning bilder

Klan & Jack Inredning bilder

Detaljer om Klan & Jack Inredning

Klan & Jack Inredning Klan & Jack Inredning bilder
Kontaktuppgifter & adress för Klan & Jack Inredning
Heminredningsbutik: 4(20 rezensionen)
 • Boulevarden 56, 183 74 Täby, Sverige
 • http://www.klanjack.se/
 • +46760232823
 • 1.27 km (Avståndet mellan Täby centrum och Klan & Jack Inredning).
Öppettider
Måndag 20 maj Stängt
Tisdag 21 maj Stängt
Onsdag 22 maj 11 till 18
Torsdag 23 maj 11 till 18
Fredag 24 maj 11 till 18
Lördag 25 maj 12 till 16
Söndag 26 maj 12 till 16

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Klan & Jack Inredning .

ImageSå fina saker, lampor och kläder. Man upptäcker något nytt hela tiden. Se till att ha tid att går runt ..det är det värt ...️Image

Cina Elgstrand
17 mars 2023

ImageUnderbar å familjär inredningsbutik med toppen service å hjälp med idéer för sitt hem. Jag har funnit plädar, prydnader, lampor och nu senast en fantastisk fåtölj.Image

Patrick H
31 december 2022

ImageKlan & Jack är en otroligt mysig liten inredningsbutik. Här finns allt från fina ljus till möbler. Nytt och vintage, kuddar och plädar, tavlor och lampor, dörrmattor och ljusstakar etc etc. Mycket ryms i denna fina affär och de har bra priser och dessutom ger dom grym service. En pärla du inte får missa - värt en omväg.Image

Åsa Holmer
27 december 2022

ImageDen mest personliga butik man kan hitta! Du kan gå tre varv i butiken och vid varje varv hittar du något nytt, vackert och spännande! Butiken präglas även av den fantastiska butiksägaren - one of a kind. Här får du en härlig pratstund, en kopp kaffe och något spännande att köpa med hem!Image

Annika Dickens
21 december 2022

ImageFantastiskt fin butik med mycket spännande varor! Bästa stället om du ska köpa presenter men inte vet vad, för du hittar alltid något. Extra plus i kanten för den trevliga ägaren!Image

Gelayol Kokabi
18 december 2022

ImageVarje gång jag besöker Klan & Jack går jag därifrån med ett stooort leende på läpparna. Härlig butik med "det lilla extra" och personal som ger mängder med energi. Inte nog med det; Butiken har lyckats med konststycket att nå den perfekta mixen av stilrena produkter och detaljer som ger hemmet den där lilla gnuttan av personlighet och humor som är så svår att sätta fingret på. Helt underbart! Keep it up!Image

Nadja Ceraolo Jansson
12 december 2022

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Klan & Jack Inredning för alla att ta del av och välja snabbt.

Möbelaffär
80% nöjda kunder
Fogdevägen 4, 183 64 Täby, Sverige (0.51 km).
Tillverkare
80% nöjda kunder
Reprovägen 13, 183 77 Täby, Sverige (0.54 km).
Försäljare av köksmöbler
80% nöjda kunder
Reprovägen 13, 183 77 Täby, Sverige (0.54 km).
Heminredningsbutik
80% nöjda kunder
Stora Marknadsvägen 15, 183 34 Täby, Sverige (0.83 km).
Heminredningsbutik
100% nöjda kunder
183 70 Täby, Sverige (0.84 km).
Butik
80% nöjda kunder
Stora Marknadsvägen 15, 183 70 Täby, Sverige (0.92 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Klan & Jack Inredning. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Annica Hjalmarsson

  Annica Hjalmarsson

  18 december, 2021
  Väldigt trevligt bemötande i en jättemysig butik med massor av fin och originell inredning. Ett besök där rekommenderas!
  reply
 • Rickhard Adilius

  Rickhard Adilius

  22 december, 2021
  Väldigt trevlig butik!
  reply
 • Caroline Sachedina

  Caroline Sachedina

  27 december, 2021
  Förstklassig service! Vad om hjälp med en present, 10 minuter senare går jag ut med en fint inslagen present och även en sak till mitt eget hem.
  Fantastisk butik med massa unik inredning!
  reply
 • Ann-Charlotte Dahlström

  Ann-Charlotte Dahlström

  28 december, 2021
  Mycket trevlig butik med det ”lilla extra” både bland varor och bemötande.
  reply
 • Katarina Berg

  Katarina Berg

  4 januari, 2022
  Mysigaste butiken med ett superbra sortiment! Underbara plädar , lyktor mm. Köpt mycket fint där. Så nöjd! Och Eivor är fantastisk som äger butiken.
  reply
 • Cecilia Adilius

  Cecilia Adilius

  6 januari, 2022
  Tack så mycket för stjärnorna!… Det betyder mycket för oss!
  Välkomna tillbaka! …
  reply
 • Helena Netz

  Helena Netz

  17 november, 2022
  Väldigt mysig och trevlig inredningsbutik med många fina saker. Jag hittar alltid något fint att köpa. Denna butik kommer jag att besöka många gånger eftersom det är både trevlig personal och saker man inte hittar i andra butiker. Jag tipsar andra om att den finns.
  reply
 • visgårda coop butik

  visgårda coop butik

  17 november, 2022
  Jättetrevlig liten butik som har det där extra man söker för ett smakfullt hem! Trevlig personal och svarar blixtsnabbt på mail och när man har frågor via instagram där de presenterar fina saker. Jättekul att det finns såna här butiker som har de där extra som inte finns i mainstream butikerna! Tack och lycka till Niklas.
  reply
 • Anette Olsson

  Anette Olsson

  22 november, 2022
  Supertrevlig och snabb service med att skicka paket till Göteborg! Handlar gärna här igen!
  reply
 • Johan Sterner

  Johan Sterner

  22 november, 2022
  Jättehärlig butik med ett bra, intressant och roterande sortiment. Finns alltid någon riktigt vacker retropryl man fastnar för, och man vet aldrig riktigt vad man hittar på det bästa möjliga sättet! Fantastisk service, och väldigt personligt! Rekommenderas varmt!
  reply
 • Monica Gårdlund

  Monica Gårdlund

  26 november, 2022
  Så mysig butik med bästa personal! Massor av utvalda personliga ting! … …
  reply
 • Evelina Karanta

  Evelina Karanta

  28 november, 2022
  Mysigaste lilla butiken med fin och unik inredning; här hittar jag produkter som inte finns i ”var mans hem”.
  Butiksinnehavaren är serviceminded ut till fingertopparna så gör ett besök; du kommer inte bli besviken!
  reply
 • Hårstallet

  Hårstallet

  29 november, 2022
  Super mysig liten butik med massa härliga saker….vill ha massor där ifrån.
  Eivor som äger denna härliga butik är härligt hjärtligt varm och glad,
  Rekommenderar ett besök där….lovar ni hittar garanterat något. Antingen hem eller som present.
  reply
 • Malin Åström Reinicke

  Malin Åström Reinicke

  1 december, 2022
  Toppenbutik med jättefint sortiment, ger verkligen inspiration! Eivor är en stjärna och har otroligt bra smak vilket avspeglar sig i hela hennes utbud
  reply
 • S A

  S A

  3 december, 2022
  Underbar butik med en lika underbar ägare! Vackra saker överallt med anständiga priser och en glad inneboende. Verkligen nöjd med mitt besök, kommer att åka dit fler gånger! ……… …
  reply
 • Sofi Grönlund

  Sofi Grönlund

  8 december, 2022
  Täby Parks bästa butik. Otroligt fina inrednings produkter och kläder till bra priser. Bästa är ägaren … …
  reply
 • Anna Madeleine

  Anna Madeleine

  8 december, 2022
  Underbar butik, med blandning av nytt och vintage! Allt är i bra skick och man kan verkligen hitta riktiga guldpärlor. Sen att Eivor också är så trevlig och kunnig blir verkligen pricken över i:et – rekommenderar verkligen ett besök!
  reply
 • Nadja Ceraolo Jansson

  Nadja Ceraolo Jansson

  12 december, 2022
  Varje gång jag besöker Klan & Jack går jag därifrån med ett stooort leende på läpparna. Härlig butik med ”det lilla extra” och personal som ger mängder med energi. Inte nog med det; Butiken har lyckats med konststycket att nå den perfekta mixen av stilrena produkter och detaljer som ger hemmet den där lilla gnuttan av personlighet och humor som är så svår att sätta fingret på. Helt underbart! Keep it up!
  reply
 • Gelayol Kokabi

  Gelayol Kokabi

  18 december, 2022
  Fantastiskt fin butik med mycket spännande varor! Bästa stället om du ska köpa presenter men inte vet vad, för du hittar alltid något. Extra plus i kanten för den trevliga ägaren!
  reply
 • Annika Dickens

  Annika Dickens

  21 december, 2022
  Den mest personliga butik man kan hitta! Du kan gå tre varv i butiken och vid varje varv hittar du något nytt, vackert och spännande! Butiken präglas även av den fantastiska butiksägaren – one of a kind. Här får du en härlig pratstund, en kopp kaffe och något spännande att köpa med hem!
  reply
 • Åsa Holmer

  Åsa Holmer

  27 december, 2022
  Klan & Jack är en otroligt mysig liten inredningsbutik. Här finns allt från fina ljus till möbler. Nytt och vintage, kuddar och plädar, tavlor och lampor, dörrmattor och ljusstakar etc etc. Mycket ryms i denna fina affär och de har bra priser och dessutom ger dom grym service. En pärla du inte får missa – värt en omväg.
  reply
 • Patrick H

  Patrick H

  31 december, 2022
  Underbar å familjär inredningsbutik med toppen service å hjälp med idéer för sitt hem. Jag har funnit plädar, prydnader, lampor och nu senast en fantastisk fåtölj.
  reply
 • Disa Lackman

  Disa Lackman

  1 januari, 2023
  Stort tack för dina 5 stjärnor Disa!… Det uppskattas väldigt mycket! …
  reply
 • Cina Elgstrand

  Cina Elgstrand

  17 mars, 2023
  Så fina saker, lampor och kläder. Man upptäcker något nytt hela tiden. Se till att ha tid att går runt ..det är det värt …️
  reply

Post a Comment