Omdömen om Kirurgavdelning 7 Kalmar, Lasarettsvägen 1

Omdömen om Kirurgavdelning 7 Kalmar, Lasarettsvägen 1

Kirurgavdelning 7 Kalmar är en del av det väletablerade sjukhuset i Kalmar. Beläget på Lasarettsvägen 1, erbjuder avdelningen en rad olika kirurgiska tjänster och vård för patienter som behöver specialistvård.

Översikt av Kirurgavdelning 7 Kalmar

Kirurgavdelning 7 Kalmar är en del av det väletablerade sjukhuset i Kalmar. Beläget på Lasarettsvägen 1, erbjuder avdelningen en rad olika kirurgiska tjänster och vård för patienter som behöver specialistvård.

Med en rullstolsanpassad ingång och tillgänglig parkering, strävar Kirurgavdelning 7 Kalmar efter att erbjuda en bekväm och tillgänglig miljö för alla sina patienter. Personalen är dedikerad till att ge bästa möjliga vård och se till att varje patient känner sig bekväm och väl omhändertagen under hela sin vistelse.

Kirurgavdelning 7 Kalmar har moderna anläggningar och utrustning som möjliggör avancerade kirurgiska ingrepp och behandlingar. Oavsett om det gäller planerade operationer eller akutvård, har avdelningen resurserna och kompetensen för att erbjuda högkvalitativ vård till alla sina patienter.

Utöver sin expertis inom kirurgi, erbjuder avdelningen också stödjande tjänster såsom rehabilitering och rådgivning för att säkerställa en helhetssyn på patienternas välbefinnande.

Kirurgavdelning 7 Kalmar strävar efter att vara ledande inom kirurgi och sjukvård i regionen och har etablerat sig som en pålitlig och ansedd institution för kvalitativ vård och behandling. Med sin dedikerade personal och moderna faciliteter är avdelningen en plats där patienter kan känna sig trygga och väl omhändertagna.

Detaljer om Kirurgavdelning 7 Kalmar

Kirurgavdelning 7 Kalmar Kirurgavdelning 7 Kalmar bilder
Kontaktuppgifter & adress för Kirurgavdelning 7 Kalmar
Sjukhus: 5(1 rezensionen)
 • Lasarettsvägen 1, 392 44 Kalmar, Sverige
 • https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Kirurgavdelning-7-Kalmar/
 • 2.11 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Kirurgavdelning 7 Kalmar).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Kirurgavdelning 7 Kalmar för alla att ta del av och välja snabbt.

100% nöjda kunder
Lasarettsvägen 1, 392 44 Kalmar, Sverige.
Centraloperation Kalmar
80% nöjda kunder
Lasarettsvägen 19, 392 44 Kalmar, Sverige (0.3 km).
Sjukhus
100% nöjda kunder
Lasarettsvägen 41, 392 44 Kalmar, Sverige (0.32 km).
100% nöjda kunder
Slottsvägen 3g, 392 33 Kalmar, Sverige (1.57 km).
Hudvårdsmottagning
80% nöjda kunder
Malmbrogatan 10, 392 35 Kalmar, Sverige (1.86 km).
100% nöjda kunder
Skeppsbrogatan 47, 392 31 Kalmar, Sverige (2.59 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Kirurgavdelning 7 Kalmar. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Anne Suojanen

  Anne Suojanen

  30 december, 2021
  Tack en vänligt bemötande 28/4 till er, läkaren och sjuksköterska,,, Anne
  reply

Post a Comment