Omdömen om Kayakomat Stockholm - Täby, Hägernäs Strand, 183 68 Täby

Omdömen om Kayakomat Stockholm – Täby, Hägernäs Strand, 183 68 Täby

Välkommen till Kayakomat Stockholm – Täby, beläget i vackra Hägernäs Strand. Denna plats erbjuder en fantastisk möjlighet att uppleva naturen från vattnet genom att hyra kanoter och kajaker. Med en enkel och bekväm uthyrningsservice kan besökare snabbt komma ut på vattnet och njuta av paddlingens fridfulla upplevelse.

Översikt av Kayakomat Stockholm - Täby, Hägernäs Strand

Välkommen till Kayakomat Stockholm - Täby, beläget i vackra Hägernäs Strand. Denna plats erbjuder en fantastisk möjlighet att uppleva naturen från vattnet genom att hyra kanoter och kajaker. Med en enkel och bekväm uthyrningsservice kan besökare snabbt komma ut på vattnet och njuta av paddlingens fridfulla upplevelse.

Kayakomat Stockholm - Täby är öppet dygnet runt, vilket ger maximal flexibilitet för personer som vill ge sig ut på en paddlingsäventyr när det passar dem bäst. Oavsett om det är en tidig morgonutflykt för att se soluppgången över vattnet eller en sen eftermiddagspaddling för att njuta av lugnet, finns möjligheten här.

Platsen är idealisk för både erfarna paddlare och nybörjare, med uthyrningsalternativ för enkelkajaker, dubbelkajaker och kanoter. Besökare kan också få råd och rekommendationer från personalen på plats för att säkerställa en säker och trevlig paddlingsupplevelse.

Med en vacker omgivning och lugna vattenstråk är Kayakomat Stockholm - Täby det perfekta valet för en dag med utomhusaktivitet i naturen. Besökare kan njuta av den fridfulla atmosfären och den vackra naturen samtidigt som de tränar och kopplar av.

För en minnesvärd och aktiv dag i Stockholm - Täby, är Kayakomat platsen att besöka. Ta chansen att utforska omgivande vattendrag och sjöar, upplev en ny sida av naturen och skapa minnen för livet. Besök hemsidan för mer information och boka din paddlingsupplevelse idag!

Detaljer om Kayakomat Stockholm - Täby, Hägernäs Strand

Kayakomat Stockholm - Täby, Hägernäs Strand Kayakomat Stockholm - Täby, Hägernäs Strand bilder
Kontaktuppgifter & adress för Kayakomat Stockholm - Täby, Hägernäs Strand
Kanot och kajak, uthyrning: 4(2 rezensionen)
 • 183 68 Täby, Sverige
 • https://kayakomat.com/
 • +46102650650
 • 2.94 km (Avståndet mellan Täby centrum och Kayakomat Stockholm - Täby, Hägernäs Strand).
Öppettider
Måndag 15 juli Öppet dygnet runt
Tisdag 16 juli Öppet dygnet runt
Onsdag 17 juli Öppet dygnet runt
Torsdag 18 juli Öppet dygnet runt
Fredag 19 juli Öppet dygnet runt
Lördag 20 juli Öppet dygnet runt
Söndag 21 juli Öppet dygnet runt

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Kayakomat Stockholm - Täby, Hägernäs Strand för alla att ta del av och välja snabbt.

Badplats
80% nöjda kunder
Östersjön, Sverige (0.11 km).
Park
80% nöjda kunder
Sjövillegränd 8, 183 68 Täby, Sverige (0.19 km).
Skönhetssalong
80% nöjda kunder
Södra Catalinagränd 21b, 183 68 Täby, Sverige (0.3 km).
100% nöjda kunder
Södra Catalinagränd 15, 183 68 Täby, Sverige (0.33 km).
100% nöjda kunder
Norra Catalinagränd 3, 183 68 Täby, Sverige (0.38 km).
80% nöjda kunder
Flygvilleslingan 4, 183 67 Täby, Sverige (0.4 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Kayakomat Stockholm - Täby, Hägernäs Strand. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Emma Kämpe

  Emma Kämpe

  1 september, 2023
  Supersmidigt och bra idé! Vi är otroligt nöjda!
  reply

Post a Comment