Omdömen om Kalmarsunds Överförmyndarnämnd, Smålandsgatan 26B

Omdömen om Kalmarsunds Överförmyndarnämnd, Smålandsgatan 26B

Kalmarsunds Överförmyndarnämnd är en lokal myndighet som arbetar för att skydda och stödja personer som behöver förmyndarstöd. Nämnden ligger på Smålandsgatan 26B i Kalmar och är en viktig resurs för invånarna i området.

Översikt av Kalmarsunds Överförmyndarnämnd

Kalmarsunds Överförmyndarnämnd är en lokal myndighet som arbetar för att skydda och stödja personer som behöver förmyndarstöd. Nämnden ligger på Smålandsgatan 26B i Kalmar och är en viktig resurs för invånarna i området. Genom sitt arbete bidrar de till att säkerställa att personer med förmyndarbehov får den hjälp och det stöd de behöver.

Nämnden har en webbplats, http://www.kalmar.se/, där besökare kan hitta mer information om deras tjänster och hur de kan kontaktas. För de som behöver personlig kontakt, finns även möjligheten att nå dem via telefon på nummer 0103520380.

Kalmarsunds Överförmyndarnämnd strävar efter att vara tillgänglig för alla och har rullstolsanpassad ingång samt parkering för personer med rörelsehinder. Detta visar deras engagemang för att erbjuda en trygg och tillgänglig miljö för alla som söker deras stöd.

Oavsett om det är frågor om förmyndarskap, god man eller förvaltarskap står Kalmarsunds Överförmyndarnämnd redo att ge sitt stöd och vägledning. Deras närvaro och engagemang är en viktig del av samhället i Kalmar och de arbetar aktivt för att säkerställa en trygg och värdig tillvaro för de personer de hjälper.

Sammanfattningsvis är Kalmarsunds Överförmyndarnämnd en viktig resurs för invånarna i Kalmar och en symbol för trygghet och stöd i samhället. Genom sitt viktiga arbete bidrar de till att säkerställa att personer med förmyndarbehov får den hjälp de behöver. Besök deras webbplats eller kontakta dem för mer information om deras tjänster.

Detaljer om Kalmarsunds Överförmyndarnämnd

Kalmarsunds Överförmyndarnämnd Kalmarsunds Överförmyndarnämnd bilder
Kontaktuppgifter & adress för Kalmarsunds Överförmyndarnämnd
  • Smålandsgatan 26B, 392 34 Kalmar, Sverige
  • http://www.kalmar.se/
  • +46103520380
  • 1.17 km (Avståndet mellan Kalmar centrum och Kalmarsunds Överförmyndarnämnd).

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Kalmarsunds Överförmyndarnämnd för alla att ta del av och välja snabbt.

100% nöjda kunder
Polhemsgatan, 392 39 Kalmar, Sverige (0.6 km).
Lokal myndighet
100% nöjda kunder
Strömgatan 13, 392 32 Kalmar, Sverige (0.86 km).
80% nöjda kunder
Kaggensgatan 21, 392 32 Kalmar, Sverige (0.99 km).
80% nöjda kunder
Perstorpsvägen 4, 392 38 Kalmar, Sverige (1.03 km).
80% nöjda kunder
Gröndalsvägen 22, 392 36 Kalmar, Sverige (1.05 km).
Lokal myndighet
100% nöjda kunder
Östra Sjögatan 18, 392 31 Kalmar, Sverige (1.12 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Kalmarsunds Överförmyndarnämnd. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Post a Comment