Omdömen om Infocare Service Ab, Arabygatan 9, Växjö

Omdömen om Infocare Service Ab, Arabygatan 9, Växjö

Infocare Service Ab är en ledande leverantör av datorsupport och -tjänster samt produkter inom IT. Beläget på Arabygatan 9 i Växjö, erbjuder företaget en omfattande portfölj av IT-lösningar för både företags- och privatkunder.

Översikt av Infocare Service Ab

Infocare Service Ab är en ledande leverantör av datorsupport och -tjänster samt produkter inom IT. Beläget på Arabygatan 9 i Växjö, erbjuder företaget en omfattande portfölj av IT-lösningar för både företags- och privatkunder.

Med en hemsida som finns tillgänglig på http://infocare.com/se/ kan kunderna enkelt få tillgång till information om företagets olika tjänster och produkter. Infocare Service Ab har generösa kontorstider och är öppet från 08:00 till 17:00 från måndag till fredag.

Infocare Service Ab bilder

Infocare Service Ab bilder

För att kontakta Infocare Service Ab och få personlig hjälp med datorproblem, kan man ringa telefonnummer 0104993000. Företaget erbjuder även tillgänglighet för rullstolsanvändare med både rullstolsanpassad ingång och parkering.

Med sin breda och professionella tjänsteportfölj är Infocare Service Ab den perfekta platsen för alla datorrelaterade behov. Oavsett om det gäller support, reparation eller inköp av nya produkter, kan företaget garantera en högkvalitativ och pålitlig service. Besök Infocare Service Ab för att uppleva expertisen och tillförlitligheten som har gjort dem till en av de främsta inom branschen.

Infocare Service Ab bilder

Infocare Service Ab bilder

Detaljer om Infocare Service Ab

Infocare Service Ab Infocare Service Ab bilder
Kontaktuppgifter & adress för Infocare Service Ab
Datorsupport och -tjänster: 5(14 rezensionen)
 • Arabygatan 9, 352 46 Växjö, Sverige
 • http://infocare.com/se/
 • +46104993000
 • 1.59 km (Avståndet mellan Växjö centrum och Infocare Service Ab).
Öppettider
Måndag 20 maj 08 till 17
Tisdag 21 maj 08 till 17
Onsdag 22 maj 08 till 17
Torsdag 23 maj 08 till 17
Fredag 24 maj 08 till 17
Lördag 25 maj Stängt
Söndag 26 maj Stängt

Bilder från användare

Gästrecensioner

Det här sa matgäster om Infocare Service Ab .

ImageJag har jobbat här så därför 5 stjärnor. Dock är det Friskis & Svettis jag besöker numera; inte Infocare. ... …Image

Stefan Frisk
18 november 2022

ImageDom lämnade pris och tid för reparation av min mobil. Priset var rätt. Tiden missade man med ett par minuter, men jag kunde vänta på plats.Image

Frank Müller
4 december 2020

Image2 besök, 2 misstag. En telefon inlämnad för skärmbyte fås tillbaka död (ingen ersättning). En dator får man tillbaka med hälften så stor hårddisk (fixades, men inget intresse av att be om ursäkt).Image

Göran Lindblad
6 augusti 2017

Andra söker även efter

Här nedan sammanställer smalltownsweden.com också en lista över platser nära Infocare Service Ab för alla att ta del av och välja snabbt.

Mobiltelefonreparatör
80% nöjda kunder
Arabygatan 9, 352 46 Växjö, Sverige (0.04 km).
Datorsupport och -tjänster
80% nöjda kunder
Honnörsgatan 2, 352 36 Växjö, Sverige (0.19 km).
Cygate Ab
Datorsäkerhet
80% nöjda kunder
Honnörsgatan 2, 352 36 Växjö, Sverige (0.2 km).
Datorsupport och -tjänster
100% nöjda kunder
Honnörsgatan 14, 352 36 Växjö, Sverige (0.28 km).
Eniro Sverige Ab
Reklambyrå
80% nöjda kunder
Reveljgränd 5, 352 36 Växjö, Sverige (0.28 km).
100% nöjda kunder
Regementsgatan 9, 352 36 Växjö, Sverige (0.58 km).

I artikeln ovan har smalltownsweden.com tillhandahållit dig detaljerad information om Infocare Service Ab. Om du vill lära dig mer om andra platser i Sverige, glöm inte att besöka vår webbplats - smalltownsweden.com!

Emma Olsson - en turismstudent som för närvarande studerar vid Linnaeus University i Sverige. Med en passion för mat och resor har Emma haft möjligheten att utforska och uppleva läcker mat och charmiga små gator i Sverige. Som redaktör på Smalltownsweden.com vill Emma dela med sig av nära och personliga reseberättelser samt ge information om speciella destinationer i Sverige, där tiden verkar gå långsamt och livet är fyllt av spännande äventyr.

Comments

 • Martin Månsson

  Martin Månsson

  16 oktober, 2016
  Lagar din hemelektronik.
  reply
 • Esmail karajibani

  Esmail karajibani

  4 april, 2017
  Jag jobbar där
  reply
 • Göran Lindblad

  Göran Lindblad

  6 augusti, 2017
  2 besök, 2 misstag.
  En telefon inlämnad för skärmbyte fås tillbaka död (ingen ersättning).
  En dator får man tillbaka med hälften så stor hårddisk (fixades, men inget intresse av att be om ursäkt).
  reply
 • Mohammed Skaik

  Mohammed Skaik

  11 december, 2017
  min arbetsplats
  reply
 • Mattias Franzén

  Mattias Franzén

  25 november, 2018
  Hej Mattias.

  STORT tack för att du tar dig tid att sätta ett betyg på InfoCare Service AB, det uppskattas, även om vi hade hoppats på ett bättre omdöme. Men skam den som ger sig, vi ska bli bättre. För att kunna ställa allt till rätta och göra dig och ditt företag til en nöjd kund behöver vi veta om ni är kunder hos oss på InfoCare Service AB eller hos InfoCare Workshop.

  Vi på InfoCare Service AB (http/www.infocare.se) arbetar endast med företagskunder och myndigheter, inte med privatkunder. Infocare Workshop är ett annat helt separat företag som ägs av Elgiganten och riktar sig till privatkunder. Jag förstår att det kan vara svårt att skilja på företagen när vi råkar dela adress, men vi är som sagt skilda verksamheter.

  Om du är är företagskund hos oss rekommenderar jag att du eller hon ringer eller mailar vårt kundcenter på +46 10 499 30 00, kundcenter@infocare.se.

  Ha en fortsatt fin kväll!

  /Åsa & Calle (InfoCare Rekrytering)

  reply
 • Anette Forsmark

  Anette Forsmark

  14 september, 2020
  Lämnade min tv för felsök .. 4 veckor senare så kontaktade jag dom o undrade varför det tog tid .. svaret jag fick var att dom ” glömt” bort tv .. skulle genast ta tag i det .. sen gick det ytterligare 2 veckor .. ringde själv o fick svaret att dom inte kunde laga den .. jag skulle inte behöva betala för felsökning, sa reparatören men när jag kom till butiken gällde inte det men jag gav mig inte o fick rätt… lämnade sen in tv på ett annat ställe .. då visade det sig att ” allt inne i tv var trasigt och det fattades komponenter inne i tv ..mitt råd är att aldrig lämna en tv på info care ……………. Anette
  reply
 • Frank Müller

  Frank Müller

  4 december, 2020
  Dom lämnade pris och tid för reparation av min mobil. Priset var rätt. Tiden missade man med ett par minuter, men jag kunde vänta på plats.
  reply
 • Gunnar Hallerborn

  Gunnar Hallerborn

  7 december, 2021
  Proffsig hjälp!
  reply
 • Stefan Frisk

  Stefan Frisk

  18 november, 2022
  Jag har jobbat här så därför 5 stjärnor. Dock är det Friskis & Svettis jag besöker numera; inte Infocare. … …
  reply
 • Peter Karlsson

  Peter Karlsson

  29 november, 2022
  Snabb service av kunnig personal
  reply
 • Eva Karlsson

  Eva Karlsson

  5 juli, 2023
  Mycket hjälpsamma och duktiga
  reply

Post a Comment